Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Börze
Ilyen ez a Matyikém, elhozza a portékát úgy, hogy már rég el van adva...
![]() ![]() Szerk.: És rendelni sem lehet már... ![]()
A raktárkészlete nem elég nagy, ez a baj...
![]()
Vasárnap ugye jössz börzére?
![]() ![]() ![]()
A mostani, "kis" börzésre nem valószínű. Majd inkább a "nagy"-ra!
Ez most nosztalgiás börze lesz, igazán jöhetnél! :beka3:
![]() ![]()
Nemár! Tényleg?!
![]() ![]()
Na, majdnem átverte a fejem, ez a piszok kölök! Csak találkozzak Vele, majd adok én Neki nosztalgiát... :hehe:
Elnézést, azthittem hogy minden negyed éves börze nosztalgia börze is! :hide: Egyébként nem akartam átverni a fejedet! Szóval békén lehet hagyni!(Ez elsősorban simpolygó simpinek szólt!
![]() ![]()
Srácok!
Azt szeretném kérdezni, hogy tudjátok-e, hogy lehet-e kapni a börzén 0,25mm átmérőjű manganin huzalt?
Hát nem túl nagy a választék, ahogy néztem a katalógusokat, viszont sok más jó dolog is kapható ott, trafótekeréshez is vannak jó cuccok, pl a szilikon csövek.
Rendben megpróbálom, köszi a segítséget.
![]()
Szerintem nem nagybörze lesz...
![]()
Persze, eljön, kiderül, hogy kisbörze, mi jól kinevetjük, aztán meg az augusztusi találkozóra talán lejár a befagyasztásunk, és örökös piros háromszög lesz a jelünk...
![]() ![]()
Á, nem vagyok én olyan gonosz...
![]() A Rockersrácot meg nem bántom, jó fiú Ő, csak még kölök... Nem hogy 40-en nincs túl, de még a 30-at se éri el... ![]()
Én már átléptem a felét idén februárban. Menetelek a 30 felé.
Alig idősebb nálam két évvel, és máris beszól, lenézi a másikat! Na megállj Matyi! Ezért fájdalmas vicceim nagyrészét RÁD fogom zúdítani!
![]() ![]() ![]()
A '85-ös szerintem jobb évjárat, mint a '87-es.
![]()
Ne felejts el Matyitól elkérni a jelölőszalagot amit küldtem.
De igen...felvág azzal az 5 évvel...ehe...ehe...
![]()
Megjött a TaTa, aki ugye koránál fogva...
![]() ![]()
Miért? Te már nem tudsz gólt rúgni?
![]()
Szerintem ez inkább golfpálya...
![]()
Szia Zoli! Nem kellene egy tapasztalt szertáros ehhez a cuki csapathoz? Csupán csak nosztalgiából-93-94 BVSC. Értek a zárakhoz is! :guluszem1:
Nagy börzére Jani is jön. Akkor feltétlen hozd fel neki. Addig már nem valószínű, hogy megyünk.
Én is beszálnák, mert tetszik az ötlet
Konkrétat priviben
A fele is sok kevesebb mint 1/2 ősejtes szivemnek
Mikor hozod ? |
Bejelentkezés
Hirdetés |