Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » 19 Szabadfogású számítógép verseny
Témaindító: ifjuhorgasz, idő: Máj 17, 2010
Hy! Mint tudjátok lesz a 2010-es verseny és én egy hardverrel, még nem tudom konkrétan mivel, de valami külső dologgal. Na és az a lényeg, hogy ötleteket és segítséget szeretnék az ötlet megvalósításához is. Ha eszembe jut valami akkor azt természetesen megírnám, de azokhoz is kell majd pár írásbeli segítség. Előre is köszönöm, segítőkészségeteket.
<19 Szabadfogású számítógép verseny
Idézet: „Küldd el nekünk azt a munkád, amelyre a legbüszkébb vagy, és egyedülálló ötleteid, fejlesztéseid leginkább példázza!” Ezek szerint saját ötlettel kellene gazdálkodni, nem?
Jópofa
![]()
Nos igen, itt az egyedi ötletet díjazzák, tavaly én is neveztem rá egy saját programmal, csak sajnos túl későn tudtam meg. Idén meg már nem mehetek mert októberben már 19 éves leszek
![]()
Nekem lenne egy ötletem, de lehet megvalósíthatatlan, szal ne tessék lehurrogni
![]() Webszerver- annyit csinál hogy a netre megoszt mondjuk egy mappát (vagy egy weblapot) valami usb-s peniröl vagy akármiről. Megvalósítható szerintetek?
Van már ilyen, úgy hívják, hogy Apache portable.
![]()
Jó de az PC-re van, nem IC-re
![]() Mit szólnátok egy játékgépre? Mint a tetris vagy a nintendó csak házilag megoldva. ![]()
Ilyen embedded webszerverre is vannak mikrokontrolleres megoldások, a microchip féle ENC28j60+AVR, az tud kezelni memóriakártyát is, és kész. USB hostnak nem elég az AVR, de ARM-hoz ha minden igaz már illeszthető. Végülis egy ethernet pendrive nem lenne hülyeség, az megoldható AVR-el.
De lehet időjárásállomást is csinálni belőle pl. egy szélmérőt, hőmérőt, páramérőt rádobni.
Ha tudsz mikrovezérlőt programozni, akkor hajrá!
![]() Ha meg nem akkor itt az ideje elkezdeni ![]()
Ezt a ketyerét továbbfejleszteném:
-kicsit több feladatot végezzen és egy-két led nem ártana neki ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |