Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » HESTORE.hu
HESTORE elektronikai alkatrész kis- és nagykereskedelem - Elérhetőségek
Ez a fórum a HESTORE.hu alkatrész áruház műszaki, webes és beszerzési kérdéseire jött létre, nem hivatalos kapcsolatfelvételi lehetőségként kötetlen formában. HESTORE-os ügyintézők fel-fel néznek ide szabadidejükben is, de hivatalos ügyfélszolgálati és rendelésekkel kapcsolatos kérdésekkel továbbra is ügyfélszolgálat keresendő. Ügyfélszolgálat: info@hestore.hu (+36 1 783 3436)
Ott nézd, ahol hangszórókkal foglalkoznak, pl H2000.
Helló!
Érdeklődnék, hogy tudnátok-e szerezni 102*25,4mm -es Kijelző keretet és hozzá való víztiszta plexit. A DMH-8 -ast néztem, csak annak nem elég a magassága.
Sziasztok!
P6KE150 Szupresszor diódát tudtok szerezni? Nálunk a környéken senki nem tud (vagy nem is akar) így inkább tőletek venném ha lesz.
Hú de szupi. Tudnátok feltenni iyen alkatrészeket? És már rendelem is
![]() Köszönettel: Kocsgab002
Írd meg miből mennyit kérsz, és ha felkerült az áruházba, megírom.
Ez még csak a rendelhetőség lesz, de pár nap alatt elvileg beérkezik, és ha minden jól megy, a hét második felében már meg is kaphatod ![]()
Üdv!
Már meg is rendeltem. ![]() ![]()
Érdeklődni szeretnék a PIC-kel kapcsolatban. Azért nem érhető el 1-2 ismertebb típus mert ezt is elérte a gazdasági válság, vagy valami más oka van...? Egy tétel miatt áll (3. hete) a többi rendelésem és jó lenne tudni valami konkrétat. Köszi előre is!
Újra felhozom ha nem gond mivel többen is írtak amikor kérdeztem és gondolom elkerülte a figyelmeteket.
![]() Idézet: „ Hello! Egy olyan kérdésem lenne, hogy ebből az IC-ből: MCP 23017-E/SO nem lehetne e DIP-s kiszerelést rendelni? Mert ha igen akkor engem érdekelne a dolog. Köszönöm a válaszokat előre is! ”
Szia!
Sajnos a DIP-es tokozású jelenleg nem elérhető, bővebb infót hétfőn tudok mondani.
Üdv!
Rádiotechnika májusi kiadványában olvastam egy cikket RF távirányításról. 2 modullal foglalkoznak benne egy RX-3302D2-31-2C1 típusú vevő modul, és az ehhez tartozó távirányító : 7X-2 CS. Találtam Hestore-n is távirányítót: Bővebben: Link Kérdésem az lenne, hogy milyen vevőhöz használható, illetve, hogy működik? Ez is betanítós, mint az elöbb említett modul? üdv: Dávid
Halihó!
Itt teszem fel a kérdésemet, mert a múlt heti e-mailemre nem jött válasz, gondolom elnyelte egy spam filter, vagy ilyesmi. Szóval, az lenne a kérdésem, hogy lehet-e tőletek venni 100 illetve 120mH-s induktivitást. A webáruházban sajnos nem láttam (vagy csak én nem találtam meg, nem tudom), de szükségem lenne pár darabra, ehhez hasonló kivitelben (és árfekvésben) érdekelne: http://www.hestore.hu/termek_10025547.html. Előre is köszi. Ballage
Raktáron 10 pólusú a legnagyobb, afelett csak 20 pólusút találtam.
Esetleg egy 10 és egy 3 pólusú nem lenne jó?
Sajnos csak 13 pólusú jó. Már csak ez hiányzik és minden alkatrész kapható lesz a PIC-es panelmérőmhöz a HEStore-ban.
Szia!
Július végére érkezik a beszállítónkhoz DIP tokban ![]()
Az nem lenne jó, hogy négy biten hajtanád az LCD-t, és így a 10 pólusú is elég lenne?
Nagyon köszönöm a választ.
Nem gond. ![]() Köszönöm a választ előre is!
Nem, mert már készen van a panelmérő. Csak ezért nem fogom átvariálni, amúgy is az LCD-s üzemmód csak másodlagos funkciója ennek a műszernek. Ha sehol sem lehetne kapni ilyen csatit akkor átgondolnám a dolgot de szerencsére máshol lehet kapni.
Lehet tudni esetleg mikor kerülnek fel az általam kért alkatrészek? Küldtök egy email, vagy valami értesítőt?
Előre is köszi. ![]()
Szia!
Az 1N5242 helyett ZPD12 van, a 24F512 kivételével pedig mind felkerült az áruházba, így le tudod adni a rendelést. A 24F512 folyamatban van ![]()
Már az is fent van
![]()
Üdv!
Reménykedhetek valamilyen válaszban? ![]() Köszi, Ballage |
Bejelentkezés
Hirdetés |