Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Bedini motor
Csátok. Ezt a témát azért nyitottam, hogy ha valaki tud valamit a Bedini motorrol, vagy ért valamit hozzá, ESETLEG MÁR ÉPÍTETT IS akkor az ossza meg velem a tapasztalatait, és segítsen nekem. A neten sok ilyen informáciot találtam a motorrol de csak angolul. angolul meg nemtok
![]() ![]() ![]() - Hogyan működik??? - Mi kell egy ien megépítéséhez??? - Működik e ez a motor egyáltalán??? - Tényleg szabadenergiát termel??? A témában jártasak segítségét előre is köszönöm.
http://www.tar.hu/tuvok1/bedini/freegen/freegen.htm nézd meg itt talán találsz valamit
![]()
Szerintem az egész kamu.... Főleg hogy a tuvok meg a fénykapu oldalról származik... Szép kis videó van róla, méregetik is, oszcilloszkóp ábra satöbbi, csak így teljesen mindegy hgy mit mérnek....
Honnan hova mennek a vezetékek, mik hova vannak kötve.... Ez mind rejtély, honnan tudjuk hogy működik? Magát a motort elég egyszerű megépíteni, tárca mágnesekkel, egy állórész tekercsekkel, van egy érzékelő meg egy meghajtóáramkör. Ettől szépen forog... Na és? Mekkora teljesítményt vesz fel? Mennyit ad le? Ezt nem közlik, és gondosan eltitkolják/ meghamisítják az eredményt...
Hopp én a neogenre gondoltam feljebb, de az is hasonló....
De ennél bele van kombinálva az akkumulátor, amit én a nagy megtévesztés forássának gondolom...Mivel már az akku hatásfoka is egyből nem 100%, Ráadásul a tekercsekből és, mágnesekből álló generátor hatásfoka is, meg a meghajtó motor hatásfoka is messze elmarad a 100 (vagy több) %-tól. Mitől működhet vagyis tűnik úgy? Az akkut valószínűleg nem meríti le teljesen, tölti is valamicskét, de közel sem annyit mint amekkorát kéne. Igy egy jó ideig elforog magától amíg teljesen le nem merül... Ha tényleg többet tölt vissza mint amit használ akkor miért nem szedi ki az akkut? ![]() Motort meg áramfejlesztőt összekötve meg egymást hajtva abból sem lesz örökmozgó... Energiamegmaradás TV-e ---- Fizika 6.osztály
Én már csináltam egy Bedini motort, igaz csak egy picit. Nálam nem igazán működött úgy ahogy írták, nem termelt többletenergiát. DE LEHET HOGY ÉN NEM CSINÁLTAM JÓL VALAMIT !?! nem tudom! Engem is érdekelne hogy valakinek sikerült-e többletenegiát kinyerni vele, és hogyan?
Megvan még a motorod?? Küldenél róla egy képet???
Szerintetek létezik az ingyenenergia???
Bár igazság szerint én se nagyon hiszek benne
![]() ![]()
Lenne egy kérdésem ami nem ehhez a témához fűződik:
- Szerintetek léteznek a Sumann rezonanciák?? (Bocs, de nemtom hogykell leirni ![]() ![]() ![]() ![]()
Ingyen energia van, csak kinek a szemszögéből
![]() Ez nagy esetben nem fog működni, mert akkor nem szabadna veszteségnek lennie. A legegyszerűbb, ha fogsz egy napelemet, napkollektort stb-t, és az ingyenenergiaforrás. (Bizonyos keretek között). De nagyon sok ilyen elméletet találsz: Discovery : Álíttólag egyik epizódában
Egyébként meg az egyik oldalon láttam egy olyan bedini motort ami egy darab nagy kapacításu, és nagyfeszültségű kondival ment. Erről is volt videó, és a kacsirajzát leis töltöttem. Meg is van. Van benne tranyo graetz, meg néhány dióda, trafó, meg stb. Ennek mi lehet a működési elve??? Hogy helyettesítheti az aksikat a kondi???
a Kapcs rajzot, hogy kell ide föltenni???
Idézet: „ha lenne ojan vezető anyag aminek nics ellenálása” Van ilyen. Szupravezetőknek hívják az olyan anyagokat,melyeknek nincs ellenállása. De szobahómérsékleten egy anyag sem szupravezető, jelenlegi ismereteink szerint... Az egyes anyagok szupravezető tulajdonságai csak nagyon-nagyon alacsony hőmérsékleten jönnek elő. Ha érdekel utána olvashatsz, nagyon meglepő kísérleteket végeztek szupravezetőkkel! De nehogy ilyen fénykapu szintü helyekről informálódj! Nézd meg a mindentudás egyetemének honlapját.
A komplett motor nincs meg szétszedtem, már csak a forórésze van meg.
Én is inkább a napelemes "ingyenenergiát " használom. Most 2 hete csináltam meg a házra a rendszert, ez legalább biztos hogy termel energiát. Igaz nem volt olcsó
Most jutott eszembe igazi "ingyenenergiát" az áramtolvajok állítanak elő, akár 2 szál vezeték kihúzásával is az oszlopra. Ezt nem ajánlom senkinek se, törvénytelen, és életveszélyes!!!
Léteznek a sumannn rezonanciák?
![]() ![]() Szerintetek a fénykapun csupa hülyeségeket irnak le???? Egyszoval minden ami ott van, csak parasztkábítás??? És épített e már valaki meg olyan dolgot, vagy kísérletezett e már olyan cuccal ami a fénykapu oldalon található???
Idézet: „Egyszoval minden ami ott van, csak parasztkábítás???” Pontosan! Az esetek99.9%-a! Ott olvashatod az emberkék házi kísérleteit... Egyik se működik Nagyon tudományosan le van írva minden, képletekkel, képekkel, forrásokkal bizonygatva...Hogy elhidd hogy ez egy felsőbb dolog amit egyszű ember nem is érthet. A mai technika milyen rossz irányba halad meg minden. Csupa üres fecsegés az egész. Nem összeillő fogalmakat használnak. Elektromos térnél beszél fluxusról (az a mágneses térnél létezik) meg ilyesmik Érdekes hogy nagyon sokszor nem szakmabeli, alkoholista kinézetű alacsony végzettségű embereket lehet látni a videókon, meg képeken. Szóval ezek alapján dönts hogymost mi a a valóság
Meg azt nem értem hogy a fénykapu szerkesztője az állítása szerint villamosmérnök, meg szereti a fizikát... És ilyesmi dolgokban hisz... Szerintem a 2 dolog teljesen kizárná egymást normális esetben, nem hogy ennyire elvakultan higgyen benne...
Szerintem teljesen igazad van!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Elektromos térnél beszél fluxusról (az a mágneses térnél létezik) meg ilyesmik " Én egyszer azt olvastam rajta, hogy a föld átmérője 40 ezer kilóméter. holott a fizikatanárom mondta, hogy mennyi, a pontos mérési adatok szerint, ami egy könyvben volt. Meg még egypár ilyen dolgot énis olvastam. DE lehet hgy én vagyok a hülye, most ugy fejből nemtom már mit mondott a fizika tanárom, de tuti, hogy nem ezt.
És ingyenenergiának meg akkor ott vannak a napelemek, meg ienek, szél, víz, stb.
De mért mondod, hogy 99.9 %-a?? valami mégis igaz belőle?
Egyébként érdekes: ami a fénykapun fent van, mármint azok az ingyenenergia gépek, azok közül, ha nagy részére rákeresek a google-n akkor semmit sem találok. A Bedini motor sincs fent.
Jas még valami amit nagyon nem értek: Miért veszik a sok fáradságot, és irnak le több 100 oldalt a fenykapun, hogyha az egész parasztkábítás, és ha ezt ők is jol tudják??? Hülye lennék olyat leirni ami nem igaz, ráadásul több száz oldalba foglalva. Hát nem??
Rákerestem én is, van találat, sok is. Viszont érdekes, hogy az első 40-50 link mind a volt keleti blokk oldalaira mutat.
ÉS szerintetek az a Lifter is parasztkábítás?? vagy az tényleg működik???? És léteznek a Sumann rezonanciák??
A Lifter az nem parasztvakítás. Az működik, azért mert nem ingyenenergiagép
![]() Az ingyeneregia gépekre értettem a parasztvakítást.... Azé gépeli be mert nagyon hisz benne vagy mittudom én, vagy nincs jobb dolga. De tényleg nem működnek, amik meg úgy tűnnek hogy működnek akkor arról meg semmi konkrét infót nem adnak meg. [off] Kevesebbet postolj, egy hozzászólásba többet írj, gondod át mit akarsz írni. Sokkal áttekinthetőbb lesz tőle a fórum ![]()
Mért te már építettél Liftert?? mert én még nem. Honnan tod, hogy működik??? Egyébként a fénykapu oldalán van az a lifterhez hasonló cucc. az antigravitációba. Azis hasonlo felépítésű mint a lifter. vajon az működik???? az antigravitácio részben mennyi az igazság??
Egyébként kösz, megfogadom az alábbi tanácsodat. ![]()
Mi az hogy keleti blokk?? és miért csak volt??
Nem épitettem, de hallottam ról ahogyműködik. De ahogy mondtam semmire se jó igazából, csak látványosságnak.
"Keleti blokk?" Egy kis infó van itt: Bővebben: Linkhttp://hu.wikipedia.org/wiki/Keleti_blokk Idézet: '89-körül jött a rendszerváltás kelet-urópában... „miért csak volt??”
Jamostmár tom, köszi a linket
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |