Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
De egy számítógép szervíztechnikus képesítéssel. Amúgy nekem nulla a programozási tudásom.
Ajjaj, kicserélni valamit, ami rossz, vagy hálózatot építeni azért nincs ennek a közelébe se
Csak furfangos vagyok
Az meg hogy kerül oda? Ja hogy valaki moderál itten!
No meg itt is a viccek rovatban. :yes:
A lógó nyelvű tevém legalább visszanyal, ha a fagyi nem is
Légyszíves, ne itt fejtsétek meg a html-szerkesztés rejtelmeit, mert kaptok tőlem ajándékba, valami javascript-kódot
Inkább a szobában lévő embereket kéne megszámolni!
Jelentem, az én szobámban egyedül vagyok
Én nem tudom eldönteni, hogy hatan vagyok, vagy csak felen...?!
Az első lépés. Telepítse a windowst JAVA környezetbe!
Ahogy elnézegetem, nem vagy egy matek zseni, pedig az elektronikában azért nem volna egy utolsó dolog összeadni-szétadni
Akkor nem marad más hátra csak a távirányító keresés! :yes:
Én most azt nem tudom, hogy (b)10-en vagyunk vagy csak ketten...
10 féle ember létezik. Az egyik ismeri a kettes számrendszert, a másik nem.
Még jó, hogy nincs TV-m, de majd szeretnék egyet, hogy ne a 24"-os monitorról kelljen DVD-t néznem
Nikola Tesla forog a sírjában.
Jajjj, de nagyot kiált(ott)2 a kezedben az a hal!
Meglátta a feleségemet a fényképezőgéppel a kezében és tátva maradt a szája.
Nem épp a nagy kést látta meg nála?
Kést?
Pikkelyezőt esetleg.
Mert?
Majd meg áll a gravitáció és a súrlódás miatt ha csak nem vákuumban forog mint a röntgen cső anódja.
Hogy mit találtam én! Jó ez az internet! Jó pár évig hangtechnikusa voltam egy helyi zenekarnak. A sziget fesztiválra is meghívták őket két ízben is. No most itt vannak: Longbow. A "Whoops...Longbow did it" az egyik sláger számuk, nem hiába. Matyi, igen ez is Copy... Paste, csak kicsit másképp.
Azért ekkora jószágot illik kibelezni is, nemcsak úgy natúrban roston megpirítani.
Lehet benne valami. Én a grillezés és a pác híve vagyok de halak közül is csak a pisztráng kelti fel érdeklődésemet.
De halászlébe mehet minden jó!
Halászlébe süllő? Esetleg a feje.
Süllőt még nem ettem eddig. Pedig apám is nagy horgász verseny szinten is meg úgy hobbiból.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |

Csak furfangos vagyok