Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Szia ! Ezek a zsugorcsövek közül melyik kell??
Igazából nem tudom , hogy mi ennek a technikája, hogy megy ez....
Sziasztok!
Hideg van, és hózikk micimackó alszik. Én addig szerelek, mosom, szépítgetem a motoromat. Olyan két évet az istállóban töltött, ám tél van -> ráérek. Így egy új lakótársam lett. Mellékelek róla képet. (Asszony is lesz, idővel...) Már nem koszos, igazi falusi módi
Két év istállóban való várakozás után hány lóval lett több?
![]() Viccet félre téve, szép lesz, nem soká itt lesz a szezonja, gondolom addigra beszeretnéd fejezni.
Tank nélkül nem jutsz vele messzire..
Remélem a közeljövőben (1-2 hónap) tényleg elkészül. A motor olyan mint a doxa, a sebességet kifogástalanul veszi (mind az 5-öt). Új festék megy majd rá (narancssárga) mivel a srác akié volt feketével fújta le. Nincs is ezzel semmi gond, de a csiszolás elmaradt... Gondolhatjátok milyen lett. A tank és a dekni sárga, a többi fekete lesz. Egy szépséghibája van csupán, a bal első index lerázkódott és most lóg. Kis hegesztés, és meg is oldódott a gond. A tankot azért szedtem le, hogy ne kelljen szagolnom a télen.
Én a télen megközelítőleg 1000km-t robogóztam le.
Sajnos az ízületeim kaptak a hidegből rendesen,öreg koromra gondok lesznek,de én nem tudom félre tenni a mocit.(egy hét után elvonási tüneteim vannak )Alig várom a tavaszt,de már a plusz 5-10foknak is nagyon szoktam örülni.
1000km nem kevés. Az ember arra gondolna, hogy örülsz ha nem látsz motort. Ellenben a jó idő közeledtével újra "száguldanál". Én is szeretek menni, csak a hideg (ez még hagyján), de a hó ellehetetleníti eme hobbim gyakorlását.
Ui.: Az ETZ 16790km-t ment az óra szerint, ami szerintem elég jó. Köszönöm a beszélgetést, holnap fojtathatjuk ha van időd, és kedved. Kívánok szép, nyugodalmas éjszakát neked és a fórumolvasóknak.
Zenélő floppy, de hol a trükk?
Hali!
USB-ről futtatható XP-re lenne szükség (PEBuilder nélkül) ... találkozott már valaki ezzel a problémával?
Kívül esett a szóráson
Nem olvasom a viccest
Xp-vel nem, de egy par fele USB linux volt a kezemben. Nemelyik elerte az 50 MB meretet is. Meg a regi 64 MB-os driverre telepitettem.
Végig néztem/hallgattam a linkedet,érdemes utána átkattintani ide,és sasolni az írott szöveget.
(folynak a betűk)Kicsit hasonlít ehhez a hatás: Bővebben: Link )
Ez viszont gyönyörűen meg lett komponálva.
Engem az érdekelne, hogy mit scannelt be.
A kottát! Máshogy hogyan zenélne?
Éppen nézegettem az egyik szupermarketes (l*dl) újságot, és muszáj volt gyors lefényképezni.
Jogos!
Az utóbbi sejtem miért diótörő, bár az többre is képes lenne.
Obi Van Kenobit nem lehet vele kirajzolni? Vagy egy Leilát?
Végülis csak kíváncsi voltam rá, neten sincs nagyon semmi infó róla. Ez is elég aggasztó a 21. században.
Ha már Obi Van Kenovit említed, akkor tessék Star Wars , avagy a zenélő Floppyk háborúja
![]() Obira mindig azt szoktam mondani, Obi van Baumax nincs.
Van USB-ről indítható XP, olyan néven keresd, hogy Windows XP USB Stick Edition, ~60 MB méretű, vagy ha teljes változatot akarsz, nézd meg ezt: Bővebben: Link
Igen, ezt én is olvasgattam, de nem ástam bele magam nagyon, csak kíváncsiskodtam a neten...
Más: időjárásjelzés lényegretörően
ehhez csak ezt tudom hozzátenni..
milyennapvanma |
Bejelentkezés
Hirdetés |

Sajnos az ízületeim kaptak a hidegből rendesen,öreg koromra gondok lesznek,de én nem tudom félre tenni a mocit.(egy hét után elvonási tüneteim vannak