Fórum témák
» Több friss téma |
A rövid programmal mosod a ruhát? Milyen mosószerrel mosol?Mosószerrel próbáltad üresen? Egyszer én is jártam igy. Ha sok a mosópor vagy habzik nagyon csinál ilyen jelenséget.Mennyi idős a mosógép?
sziasztok.
Bosch maxx 5 wot2035oby/01 mosógéppel mér volt kérdésem. Kérdezném valaki nem tud hozzá eeprom tartalmat vagy hogy honnan lehet letölteni? Gép adatai : Enr : wot2035oby/01 Fd: 8612005015 A panel dobozán lévő adatok: S/E:60908 Soft: 62386_exe_02 Opt:53105:OPT_05 Sav:52x2677 Minden segitséget várok és előre köszönök.
Sziasztok!
Nincs valakinek olyan rajza,amelyik mutatja,hogy az INDESIT WS105TXEX panel csatlakozóira milyen perifériák vannak kötve. Csatlakozók elnevezése:CNG,CNF,NCE,CND,CNC,CNB,CNA Ottó
Nagyon szépen köszönöm a használható segítséget.
sziasztok van egy Lg 10302TP mosógép ami bekapcsolás után lezárja az ajtót és nem csinál semmit. Ha a demo programot futtatomrajta akkor rendesen minden lefut. nem is küld hibaüzenetett
Mi lehet a gond? Előreis köszönök minden gondolatott
Szia!
Szétszedtem az ajtónyitót bevan égve. Ez általános hiba vagy valami okozta a beégést más hibaforrást is kell keressek? Előre is köszönöm.
Hello
Az majdnem hogy természetes hibajelenség az ajtózárnál. Üdv!
Ki kell cserélni.Kontakt hiba lehetett.
Sziasztok.
Olyan problémám lenne, hogy van egy WP AWE8525-ös 6. érzék mosógépem, de sehol nem találok hozzá használati utasítást. Én tudom használni, de nem mindenki van ezzel így... Szóval, ha valaki tud hozzá szerezni, akkor legyen szíves és linkelje, vagy rakja fel ide. Az interneten más nézelődtem, de nem találtam. Segítségeteket előre is köszönöm.
Nem volt fennt se az angol, se a magyar oldalán ez a típus. De azért Kösz.
Sziasztok egy indesit felültöltös mosogép aminek a vezérlőpanelja jó a fütöbetét jó bekapcsoláskor csak világita két piros led és nem csinál semmit mi lehet a baja?A segitséget elöre is köszönöm.
Ki állapította meg,hogy jó a vez.panel és fűtőbetét?
Igazából nekem a programtábla is elég volna. de azt sem lelem :s
A vezérlő panelt egy olyan szakember nézte meg aki ezzel foglalkozik. A fűtőbetétnek pedig megmértem az ellenállását.
A fütöbetét elleneálása 26.5 ohm mivel mértem meg olyan fütöbetétet ami ki van szerelve és annak is hasonlo volt az értéke ezért gondolom,hogy jó a fütöbetét vagy ennek ellenére is rossz lehet?
Akkor ki kell nyitni a szemed.
Bővebben: Link A termékkódhóz az awe 8525-öt beírni és a lista alján a magyar található.
sziasztok.Egy kis segítséget szeretnék kérni.Egy electrolux mosógép vezpanelján a szivattyúvezérlő smd triac-ot sehol sem tudom beazonosítani.Ráírva ez van: z9sy525.segítségeteket előre is köszi.
motor szénkefe?
Köszönöm a tippet megnézem a szénkefét a motorban.
köszönöm
Köszönöm. Megtaláltam, de nem értem, hogy előtte miért nem láttam itt, mert már néztem ezen az oldalon. Még egy kérésem ha lehetne, hogy ebben a használati utasításban nemigazán esik szó a programokról. Programtáblázatot is találok valahol?(a másik mosógépeknél találtam)
Köszönöm mindenkinek a segítségét ! Nagy küzdelem volt de győzelem a végeredmény.
Sziasztok!
Whirlpool AWT 7125/1 mosógépemben a vízbetáp szelep nem nyit ki, holott a panel adja rá a 230-at. Terheletlenül a vezérlő kapocsfesz. ok, de ha a sarukat feltolom, akkor a szelepen már csak kb.30 V-ot mérek és a szelep melegszik ,mert sokáig kapja az áramot és néhány perc múlva le is áll a gép, gondolom vízhiány hibára ( hibakód F/H felváltva villog). Ha direkt adok a szelepnek 230 V-ot, rendben kinyit és tölt. Mi lehet a probléma? Beégett relé, vagy mi kapcsolja a szelepet? Segítségeteket előre is köszönöm!
Helló!
A szelepet triak működteti,ha visszaköveted a vezetéket, a panelig,akkor a VC3.1,VC3.3 pontokhoz jutsz,inen tovább a szelepet vezérlő triakhoz.A triakot és környékét kellene megvizsgálni,forrasztás,vezérlés,csatlakozó kh. és így tovább. Üdv.Csongor
Szia!
Köszi a gyors választ. Megnéztem, és a szelep tápfeszét, midkét vezetékre 1-1 c557B tranzisztorszerű, méretű elem (lehet, hogy triak, ebből van vagy 6 db egymás mellett, középen látok egy hűtőbordás triakot, de ez a motorvezérlésé) nyitja, melyek a vezérlést 1-1 előtétellenálláson keresztül közvetlenül a chipről kapják. Forrasztásokat, csatikat stb. átnéztem, minden jónak látszik. Van 1 üres port a panelen a most is használt mellett, esetleg ez párhuzamosan futhat a jelenlegivel? Legalábbis a V jelölés szerint szelepvezérlés lehet. Nem lehet, hogy a szelep csak nagyobb áramra nyit kosz vagy egyéb miatt? Még szétszedett állapotban van, így egy kontakthiba is lehet? További segítségedet köszönöm!
Helló!
Itt valami nem gömbölyű,mindig csak az egyik vezetéket szakítják meg valamilyen váltó áramra alkalmas áramköri elemmel.A BC557 tranyó nem tartozik ezek közé és paraméterei alapján sem felelne meg erre a célra.Az említett másik V csatlakozó a másik szelepé lenne,ha olyan kivitelű volna a gép.Neked az nem megoldás,hogy átdugod a másik csatira.Az áram majd kialakul,ha megkapja a tekercs a tápot.Az előtét ellenállás az stimmel,220-330ohm körül és megy a triak G-re.Még a darabot is jól saccolod 6db van a panelon,de szerintem triaknak kell lennie.Próbáld valahogy beazonosítani. Üdv.Csongor
Senki nem tud akkor programtáblát? Mert keresem azóta is, de nem találom. (WH AWE8525) Nem tudja valaki,( de csak akkor ha neten nem talált) hogy honnan szerezhetek ilyet?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |