Fórum témák
» Több friss téma |
Hy!
Olyan kapcsolási rajzot keresek ami 2,4GHz-es anntenához jó!Vagyis a mikrohullámú hálózatot akarok csinálni és sehogy akar összejönni mert gyenge a jel és én ilyenhez szeretnék erősítőt építeni! Előre is köszönöm!
ez volt itt téma pár napja a fórumon, keress rá a wifi és az erősítő szóra
Hat..., azert ez eleg nagy mereszseg lenne szerintem!!
GHz-es frekvenciakra erositot epiteni nagy gyakorlatot kivan. Arrol mar nem is szolva, hogy itt bonyolultabb a helyzet, mert ado-vevo parosokrol van szo, tehat meg az erosito elektromos mukodtetese se egy egyszeru valami... Realisabban megvalosithato 2 jobb antenna beszerzese, epitese. Ez garantalt modszer, ha csak eppen hogy nem megy a jelenlegivel(kiveve ha alapban nagyon jok mar az antennak)
A mikrohullamrol a mikrosuto magnetronja jut eszembe :yes:
szerintem eleg eros de ne probald ki a vegen meg rakos vagy halott leszel :felkialtas: NEM vicc!!! :felkialtas: es amugy te mire hasznalnad a mikrohullamu halozatot?
picit röhelyes vagy
![]() ennek semmi köze a mikrohullámú sütőköz... ezt adatátvitelre használják és nem melegítésre....
Kosz mert en az ilyesmiben csak kezdo vagyok es hulyeskedtem egy kicsit
![]()
"ilyesmiben csak kezdo vagyok es hulyeskedtem egy kicsit"
ezért van tele mindenkinek a hócipője veled! ha valamihez nem értesz akkor ne szólj hozzá! ez olyan mintha egy űrkutató robot megépítéséről tárgyalnának emberek te meg közbeszólsz hogy ez nem jó mert én nem értek hozzá de ez így baromság meg stb... ha van JÓ ötleted akkor azt nyugodtan írd le de ha csak baromkodni akarsz akkor azt fojtsd magadba vagy írd ide : ez a topik erre van
Szia Braf !
En a magnetronrol tudok nehany dolgot es azt hittem ha mikrohullam akkor magnetron kell mert az is nagy frek-es es eros ![]() es hogy viszel at adatot mikrohullamon keresztul ![]() van valahol egy dekoder a kabel vegen?
A mikorhullám az ugyan olyan rádióhullám, csak más nagyságrendben! Az már az 1-300 GHz-ig terjedő intervallum, és rövidebb a hullámhossza, mint a mezei rádióhullámoké...
A mikorhullám pedig csak olyankor van, amikor hullámzik a víz a Dunán
![]() Bocs, de ezt nem hagyhattam ki ![]()
![]() ![]() ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |