Fórum témák
» Több friss téma |
Sziasztok.Az lenne a kérdésem,hogy ha a laptopot 98%-ban otthon használja az ember hálózati adapterről akkor lehet olyat csinálni,hogy levenni a laptop aksiát és úgy használni? hogy az aksi ne menjen olyan hamar tönkre. 4-év az normál egy aksinak? Szerintem kevés vagy nem? Köszöntem az infókat.
Nem akarok vészmadár lenni, de FX sorozatú kártyán nemigen fog hasítani az aero...
Mennyi az "élményindexed"?
A Li-Ion akksik névleges élettartama körülbelül 1000 töltési ciklus.A gond az, hogy az is töltési ciklusnak számít, ha 98%-on van, és rátöltesz. Az, hogy az említett 1000 ciklust hány év alatt éri el, változó. Szerintem a 4 év kb. reális.
Köszönöm a választ. De használható a gép aksi nélkül hálózatról? Tudom hogy működ,csak az a kérdés hogy szabad e úgy használni?
De szép is lenne a 4 év
Egy amerikai ipari komputeres akku diagnosztizáló bevezetőjéből: NiCd 1000 , NiMh 500, lithium 500 a várható élettartam optimális esetben
Érdekes...
Akkor ezek szerint a PDA-m Li-Ion akksija nem is Li-Ion, hanem NiCd, legalábbis az élettartamot tekintve ![]() A viccet félretéve: az akksi is meghálálja a törődést.
Hát most már a 4 ik-éve,de már azt csinálja mint amiket leírtam egy pár oldallal visszább hogy rárakta a Windows a piros x-et a telepre és hogy" teljesen feltöltve 100% de javasolt a telepcsere", ha csak aksiról megy így most már csak 20 percet bírja.Gondolom kinyírta a sok hálózatról való használás. (Eleinte még úgy csináltam hogy lemerítettem az aksit és majd csak utána raktam rá a hálózatot-majd ha feltöltötte akkor megint-ezt egy héten legalább 2 szer.) De én keveslem a 4-évet de ezek szerint nem kevés. Üdv.
Kiprobaltam minden drivert de egyet sem szeret ez a windows 7, mit tegyek?
Vlakinek valami optlet? Honnan szedjek drivert? A kartya fx 5500 nvidia geforce
Szia. Próbáltál driver keresőt felrakni? Én Pl:a Driver
Chacker-t használ(om)tam.
Szia probaltam mar azzal is de nem talal drivert mert a windows a kartyat vga modban jaratja es standard vga driver neven fut. es azt mondja h ez a legfrissebb driver tehat nem updatolja
de az eszkozkezeloben sem a neven van jelen a kartya hanem standard vga device neven. Mit tegyek h mukodjon?
Csak egy kérdés, a W7-ed 32 vagy 64bites?
Ja, és a videókártya milyen gyártmány? (Asus, XFX, Inno3D...stb)
Egy próbát megér: Bővebben: Link Itt van ha nem találod: Bővebben: Link
32 bites a windows es a kartya az sima nvidia geforce fx 5500 a dobozon azt irja h FORSA
Probaltam ezt mar de ha felrakom akkor a bootkepernyo utan kekhalal fogad es ujrindul a gep.
Ha van rá módod, próbálj ki egy másik W7 verziót, sajnos láttam már olyat, hogy egyik verzióval nem működött néhány hardver, a másikkal meg igen.
Bár ahogy visszaolvastam, nem igazán látom értelmét a XP-d lecserélésének, ha csak a kinézet számít akkor van XP-re is aero modding. Viszont a Te konfigodhoz nem túlaságosan passzol a W7(és nem csak a VGA-ra gondolok).
Hat szerintem holnap visszateszem az xp-t mert sehogy sem akar menni a vga driver. Amugy ekeg jol megy nincs panaszom a gyorsasagra de a vga driver nelkul a filmek is rossz minosegbe mennek es meg jatszani sem lehet.
Koszonom a segitseget mindenkinek de sajnos visszakerul az xp holnap!
Ja es azt akartam meg kerdezni toletek h gond nelkul visszatudom tenni az xp-t? Nem lessz gond az h win7 volt elotte fogja engedni a telepito h az xp-t feltegyem?
Törölnöd kell a "C" partíciót, illetve, a W7 létrehoz egy 100MByte-os rendszerlemezt is, azt is töröld.
Az XP install lemezzel tudod törölni-létrehozni.
Ok torlom a c particiot meg azt a 100 mg-os reszt is es ujra csinalok egy c particiot, es akkor gond nelkul mehet fel az xp ugye?
Koszi!
Jaja, nálam eddig így mindig simán ment.
Fordítva már nem mindig jött össze (W7 csak úgy volt hajlandó 'installálódni', hogy ha előtte XPvel formáztam partíciót)
Én mikor megvettem a laptopomat ezelőtt 4-évvel egy Advent laptop,(Vista volt rajta- leszedtem) felraktam az XP-t de 2 hétig kerestem hozzá a drivert mert sehol nem találtam aztán nagy nehezen sikerült.Szerintem még próbálni kéne (keresni mielőtt) feladod. Üdv.
Azért az hogy az nvidia honlapján sincs semmilyen gef5500 W7 driver, az sokat elárul a lehetőségeiről...
Először én is azt hittem, hogy a vista driver jó lehet hozzá ,de írta hogy az se jó. Innentől kezdve nagyon necces a dolog.
De ez is jó lehet: Bővebben: Link
Elvileg ez a legfrissebb.
Én is ezt linkeltem be neki. Amúgy a NVIDIA FX 5500 és a NVIDIA Quadro FX 5500 között mi a külömbség? Mert erre van driver Win7-hez .
Szia
Nekem laptopnál bevált az Omega driver, szerintem, egy próbát megér nálad is, hátha működik. Bővebben: Link Nagy bajt nem tudsz vele csinálni.
A quadro Fx 5500 pci-e csatis.
Nem olyan régi kártya,semmi köze a régi Fx 5500 hoz. Ezt találtam róla: # Graphics Processor / Vendor NVIDIA Quadro FX 5500 # RAMDAC Clock Speed 400 MHz # Video Memory Installed 1 GB # Technology GDDR2 SDRAM 256-bit Read more: http://shopper.cnet.com/graphics-cards/hp-nvidia-quadro-fx/4014-890...2YeK9e Az fx 5500 AGP-s és max 256Mb-al szerelték ha jól tudom.
Az a különbség , hogy a quadro inkább CAD-CAM alkalmazásokhoz való. Fejlettebbek az openGL funkciói.Szóval nemigazán játékra. De sajnos a másik említett kártya sem igazán alkalmas a maibb játékokhoz.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |