Fórum témák
» Több friss téma |
Szia!
Van az Everest programnak egy stabilitás tesztje.Azon tudod ellenőrizni hogy a hőfokkal együtt emelkedik e a CPU venti fordulatszáma.Lehet majd ki kell cserélned egy új ventire mert ha egy picit szorul,PL melegedés hatására akkor képtelen követni a proci hűtés igényét,még hidegen nincs vele baj.
Kösz a segitséget mindenkinek. Gyári
hűtő van rajta. Csatolok egy képet a hűtőröl, ja és a tanácsokat megfogadom.
Ha jól (a méret lehetett volna nagyobb) látom az egy hőcsöves cucc és lehet hogy eleresztette a hűtőközeget.
Talán ez segíthet.Bővebben: Link
tud vki segíteni?a képernyőn minden óriás méretű nem tudom mit kezdjek vele.a megjelenités menüben minden stimmel.
http://www.hobbielektronika.hu/forum/wtopic.php?topic_id=1870&ppid=0&pop=1#
Szia!
Akkor próbáld meg a beállítások menüben a felbontást és a Képernyő frissítést beállítani átállítani.)
Nem kapcsoltál be valamit a Kezeleéstechnikai központban? (kontrasztos megjelenítés, nagyító, stb)...
Üdv!
A gépemen lejárt a NOD32 30 napos próbaverziója, el akartam távolítani, de nem lehet. A következő hiba üzenetet írja ki: Mit lehet tenni ilyenkor?
Tudja valaki a titkot ? Segíthetne előre is kösz
Ubuntuval ( 9.04 ) szeretnék Huawei modemot netre használni. A Voda programja fenn van a gépen, de nem ismeri fel a modemot, illetve nem kapcsolódik. Több fajta is van. E 220, K 3520, K 3765. Az Ubuntusokat, PC fórumot már nyaggattam, és a 1270-et is
Szia!
Próbáld meg újratelepíteni Repair funkcióval és utána újra eltávolítani... Ilyen kis ragaszkodó program ez a NOD32...
Hali!
Próbáld meg a feladatkezelőben bezárni a Nod32-t. Ha jól hiszem egui.exe néven fut. Ha bezártad,próbáld törölni. Ha ez sem segít akkor próbál meg ezt:Bővebben: Link A böngészö eszköztárad is elég zsúfot,tele sok kacattal.... Arra is ráférne egy takarítás
Sziasztok!
Van egy PT88AS Jetway alaplapom amiben van egy intel celeron D, 2,8 ghz, 1gb ddr 400 ram es egy fx 5500, 128 bit/256 mb videokartya. A kerdesem az lenne h ha windows 7-et rakok ra akkor a amihez nincs win7 driverem az foge mukodni ? peldaul a sata raid driver nincs win7-nek akkor o felfogja magatol ismerni es fog mukodni a sata interfesz? Egyebbhez van vista driver ami jo a win7-nek is.Csak egyedul ehhez a sata raid-hez van csak xp driver es nem tudom h foge mukodni avval vagy eleve felismeri a win7. Szerintetek?
Szerintem menni fog vele.
Win7 ben van xp-mód. Tehát ha xp-n ment itt is mennie kell.
Mit jelent az h van xp mod?
Nekem a C C cleaner vitte le
Sziasztok. Van nekem 1 Gigabyte EP45 UD3LR alaplapom,hozzá Intel Dualcore E6600 proci, 2G Ram,Win7 32 bites oprendszerrel. Az a problémám vele,hogy Pl ha törlök 1 olyan mappát,amiben sok file van(képek),akkor először teljesen normálisan,gyorsan töröl,de kb 5% után, 100%-ra felugrik a processzor terheltsége,és nagyon belassul az egész művelet. Ugyanez a jelenség,ha pl filmet konvertálok,akkor is 100%-on fut a processzor. Tud valaki valami ötletet ez ellen?
Üdv!
Ezzel az eltávolító programmal sikerült megoldani, kösz szépen! Feri.
Szia!
Nincs benne alapból az XP mód,le kell tölteni a MS honlapjáról. Van viszont kompatibilitási mód XP SP 1-2-3 rendszereknek. sardi_hunor:Bővebben: Win 7 XP mod
Sziasztok!
Egy ismerősömtől kaptam egy connect3d 9600SE-t. A kártya nem ad képet, de melegszik. Sérülést nem látni rajta. Az érintkezőket már megtakarítottam és a GPU-n is cseréltem hőpasztát. Szerintetek mi baja lehet és hogyan lehet helyre hozni?
Szia!
Kompatibilitási módra gondoltam én is az "xp mód " alatt.
Üdv!
Nos, továbbra is fenn áll az hálózati problémám. Csatoltam az ipconfig-es képeket. A pontos felállás: a szervergép drótnélküli kapcsolattal csatlakozik a szolgáltatóhoz. Kapcsolódás után egy másik, felhasználónevet és jelszót igénylő széles sávú kapcsolattal kell az internetre kapcsolódni. A harmadik kapcsolat maga a hálózatom. Avast van csak a gépeken, külön tűzfal nincs. Mindkét gép WIN7 Ultimate-t futtat (gondolom látszik a képeken....).
Nincs mit....
Anno én is megszívtam így a nod-al,még az xp-s korszakomban.
Koszonom a magyarazatot, de nem akarom a win7-et xp-ve valtoztatni mert pont ezert cserelem le az xp-t mert mar unom. Tehat akkor az xp raid driver mukodni fog win7 alatt is compatibiliti modban? Vagy a win7 eleve felismeri a sata raid-et es telepiti a drivert onmagatol?
Hali! Szerintem a 3. hálózati lehetőséget állítsd át Otthonira.
Ha win7 nem ismeri fel alapból,akkor marad a kompatibilis mód.
Úgy 99% hogy menni,működni fog.
Sziasztok!
Na felktettem a win7-ete es mukodik csak vannak dolgok amikhez nincs driverem Peldaul a videokartya vista driverje nem jo mert ha felrakom akkor ujrainditas utan beut a kekhalal,hiaba instalalom compatibiliti modban, nem megy, ha meg csokkentett modban leszedem akkor megy minden tovabb, es az xp drivert is felrakja de nem megy az aero! Mit tegyek h mukodjon az aero? Ja es a webkameram win7 driverje sem jo meg a nyomtatom win7 driverje sem jo! Segitsetek legyszi!
Na a nyomtato driverje jo, de a videokartya es a webkamera nem megy.
Segitsetek Es a kartya egy fx 5500 geforce, a ebkamera pedig egy Genius Eye 310
A videókártya drivert hol találtad?
Nézz szét az nVidia oldalán, ott találsz szerintem hozzá. A Genius más tészta, anno az XP drivert raktam fel, amíg volt kamerám, és azzal működött. A Genius támogatás szempontjából elég mostohán bánik az ügyfelekkel
Hat a videokartya drivert az nvidia oldalrol toltottem le a legutolso verziot vistara, vista compatibiliti modban raktam fel, de a restart utan kekhalal es ujraindulas safe modban. Akkor le a drivert es anelkul megy. Egyes xp drivereket felismer de nem megy az aero. tettem fel win7 forcewaret a legutolsot de az sem segit, es ezeket mind az nvidia oldalarol toltottem le de semmi nem hasznal.
Mit tegyek h mukodjon valahogy az aero? Segitseeeeeeeeeg! |
Bejelentkezés
Hirdetés |