Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Akkor jó! Mivel csinálod a nyákot ? Ajánlom vasalással kipróbálni!
Kész lett a doboz is. Sajna még mindig telós kép.
Rakj fel képet, hogy hogyan sikerült !
Sziasztok!
Összedobtam saját magamtól az első pic-es digitális órámat!!! Elsőre 9 óra alatt 3 percet késett, most 12 óra alatt 20 másodpercet... Javuló tendencia !Csak kár, hogy 3 órát vesztettem, azzal, hogy nem állítottam át a configban az XT helyett HS-t, és így nem nagyon akart vánszorogni...
Szerintem jó lett!
Még egy kép:
Kicsit mint ha kevés lenne a 7szegmenseseknek a kraft, nem? Amúgy ígéretes
Hellóztok!
Lassan de biztosan készülget a Quadom. Ma próbáltam dobozba önteni, hát ennyire futotta! Vélemény? Képek
Jólesz nagyon ha kész lesz! A doboz is nagyonjó
Gratula!
Szia !
Tetszik nagyon ! Egyet nem értek a Quadoknál! Ebbe mi a műveleti erősítő, van egy két tranyó, semmi más. Se IC, se semmi?
Helló!
Ha jobban megnézed, a panel végtranyókkal ellentétes végén ott van egy 8as IC tokban egy NE5534. Lehet ez a képeken nem látszik, de hidd el ott van!!! Köszönöm szépen az elismeréseket.
Aha, értem.
Még lehet valamit kérdezni? Mi pénzből jön ki ez, miről hajtod meg?
Hát a pénz, a pénz, a pénz.....
Az sok! Az alumínium anyag amit felhasználtam több mint 6000Ft, plussz a bordák 3000Ft, mondjuk az nagyon jó vétel volt szerintem, meg a trafó, de azt jelen esetben magam tekercselem. Szóvel elég sok pénz, de szerintem meg fog érni ennyit, mert állítólag elég szépen tud szólni!
Szép lesz, grat!
)
Még egy pár jobb kép a tápról.
Szép munka!
Köszi!
Grat szép munka!
[OFF]A NYÁK lemezt amiből a doboz van honnan van? Gondolom bakelit NYÁK-ból készült. Tudsz valami olcsó helyet?
Sziasztok!
Építettem 1 panelmozgató eszközöt Az alapját egy 4013 szolgáltatja , 2-2 optó kapu kapcsolgatja a forgás irányt.Tökéletesen müködik és soha nem csúszik tovább de beszéljenek a képek.Sziasztok
Hát olcsón nem nagyon lehet venni ezt úgy kaptam, és nem bakelit hanem üvegszálas.
Szia! Amikor belerakon a készen vasalt nyákot a vaskloridba ne kelljen kézzel billegtetni , a folyadék áramlása miatt. Erre csak rá rakom és tökéletesen mozgatja és így közbe csinálhatok mást.Remélem érthetően írtam le ha mégsem akkor jelezd és megfogalmazom máshogy
.Üdv
Kár
Pedig NYÁK lemezből lehet szép dobozokat csinálni csak az a baj vele, hogy drága az anyagköltség
Nagy igazságot mondtál ha venni kellett volna akkor másból készül el ez a doboz is.
És még 1 mostanában elkészült művem, egy aktív aluláteresztőszűrővel ellátott hangvezérelt ledstroboszkop/ütemvezérelt led.
Itt 1 videó müködés közbe :Bővebben: Link Beszéljenek a képek.
És még képek
GRAT JÓ LETT jó kis fényük van a ledeknek!!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |

Pedig NYÁK lemezből lehet szép dobozokat csinálni csak az a baj vele, hogy drága az anyagköltség