Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » TV hiba, mi a megoldás?
Egyébként videót tudsz róla feltölteni úgy, hogy a visszajelző LED is látszódjon, hogy mit villog meg a képernyő is, hogy mikor és hogyan villan be? Mert még a firmware hiba miatti bootloop is benne van a pakliban, de újra tudom írni a NAND-ot a hibás blokkok kizárásával.
Tv hibaSziasztok!Van egy LG 42LM3400 - tv ki hívtuk a Digit cseréltek új beltérit cseréltek, kiderült hogy a tv - nek van baja, vagyis dadog a hang. Mivel lehet a probléma?, Válaszokat köszönöm!
Szia!
Az egyértelműsítés miatt jobb lenne, ha videót készítenél róla a telefonoddal.
Ha más eszközzel nem dadog(Pl. DVD) akkor szerintem nem a TV-nek van baja. A beltéri csere nem garancia semmire, ha a "lavorhoz"(már ha műholdas az eszköz) nem nyúltak, lehet térerő ingadozás is, ami egy új beltérivel nem fog megjavulni.
Próbálj rádugni más eszközt a tévére ugyanarra a bemenetre, amin eddig a beltéri volt, így kizárhatod a dolgokat. Ha így már nem dadog, akkor ott könnyen lehet, hogy nem jó a beltérihez bejövő jel.
Hiánypótló nagyon, hogy elismételed az előtted lévő hozzászólás mondandóját....
Rá dugtunk pendrivot azon videó azzal nem dadog. Akkor tényleg nem a tv ?
A HDMI bemenetre dugj rá valamilyen lejátszót. De egy másik tévével is kipróbálhatod a beltérit.
Akkor tényleg nem a TV a bűnös, jól látod.
A leírtakból nem feltételezem, hogy a tv a baj. Persze egyszerűbb elhúzni a helyszínről és vetetni az előfizetővel egy új tv-t, mintsem mérni egy térerőt a bejövő jelen, esetleg beállítani vagy áthelyezni az antennát(ez nem derült ki, hogy műholdas-e), vagy az internet sebességét megmérni, ha IP alapú a tv szolgáltatás. Mindenesetre nem szabad nekik békét hagyni, hisz fizetsz érte! Az sokat segít, ha belengeted a szolgáltató váltást, ha nem tudják megoldani...
Ha pl. koaxon jön az internet és a TV is, akkor meghúzhatnád a lakásban lévő "F" csatlakozókat.
Ha tudsz lépj be a szolgáltatói eszköz kezelőfelületére és nézd meg a jelszinteket, vagy tölts fel képernyőmentést róla! A hozzászólás módosítva: Jún 8, 2025
Szerviz menüSziasztok abban kérném a segítségeteket tegnap a gyerek belépett a samsung tv szerviz menüjébe mert úgy gondolták a barátaival milyen okosak és valamit ellátottak azóta a tévét nem tudjuk nézni mert a piros ledse világít a bekapcsoló gomb mellett én ahogy olvasgattam a netet annyit tudtam megnézni hogy áramot kap mert az USB csatlakozóba a telefon töltöje ha bevan dugva tölti a telefont viszont kép nincs lehet valamit kezdeni ezzel vagy kuka elöreis köszönöm a segitségeteket további szép napot
Egy pontos típus talán segítene. Annak is lenne haszna, ha átolvasnád amit írsz mielőtt elküldöd.
Helló ez van a tv hátulján, amit meg leirtam azzal nem tudom mi a baj próbáltam azt leirni ami történt és ami
most a tv vel van ha nem jól fogalmaztam bocsi ha tudsz segíteni köszönöm Samsung Model: LE32D450G1W Model code: LE32D450G1WXBT
Szia!
Ha nem bekapcsolható akkor nagy valószínűséggel nyomtak neki egy EPROM /flash resetet, amitől törlődött a tartalma. Vagy az is lehet, hogy csak a kijelző panel típusát állították el, de az is (mint több más is a szervizmenüben) képtelen üzemmódot eredményez, aminek a javításához működő flash tartalmat kell bele írni. Külső eszközzel helyreírható, ha elhozod meg tudom csinálni. A hozzászólás módosítva: Júl 1, 2025
Javasolom, hogy ha sikerül megcsinálni a tévét, akkor gyerekzárat beállítani, bár nem tudom, hogy ez a szerviz menübe belépésre is hatásos-e. Lehet, hogy ha a tévé olyan, akkor így kód megadása nélkül be se tudnák kapcsolni készenlétből.
Igen, ez a következő lépés.
Szia én Borsod-Abaúj-Zemplén Megye Kazincbarcikán lakom
philips led tvÜdv Mindenkinek.Van egy Philips led tv-m a hibája hogy kb-2-3 másodpercenként kép vibrál és meg duplázza a kijelzőn meg jelenő képet.Mi lehet az oka?
Szia! Kijelzőhiba szokott ilyen duplázást csinálni.
Én Budapesten: ebben az esetben elhozhatod / elküldheted (ha nem találsz közelebbi szervizt vagy ott nem tudják megcsinálni).
Üdv!
Valószínűleg részleges zárlat van a kijelző valamelyik adatvonalán, de van rá esély, hogy kijelzőcsere nélkül is javítható: Budapesten tudok benne segíteni. Szerk.: a készülék pontos típusszámát nem ártana ha elárulnád. A hozzászólás módosítva: Júl 2, 2025
Köszönöm a választ de Pestet ki hagynám tul messze van nekem. Philips 43pu5650
Szia van itt is szerviz köszönöm a segítségedet annyit még megtudnál mondani mennyi lehet a javitása mert ha túl sokba kerülne inkább vennék egy újat további szép napot
Ezt tőlük lenne érdemesebb megkérdezned mert ott lehet más árak vannak mint itt.
Samsung 32\" FHD T5300Üdvözletem! Samsung 32" fhd T5300 tv bekepcsolás után csak a SMATR TIZEN opcióig jut azt is csak rövid ideig majd "se kép se hang"Kuka lesz ( bocs elektroudvar) vagy van észszerű megoldás? Köszönöm a válaszokat.
Szervusz!
Ha csak a logóig jut, akkor az az ún. "bootloop" jelenség, ami a készüléket működtető firmware-t tároló flash memória fizikai bithibája. Javítani kétféle módon lehet, de mindkettőnél külső eszközzel kell bele hibátlan flash tartalmat írni: ha Budapesten meg tudom csinálni. |
Bejelentkezés
Hirdetés |