Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » TV programozása
 
Témaindító: pimpoka, idő: Jún 9, 2022
Lapozás: OK   1 / 1
(#) pimpoka hozzászólása Jún 9, 2022 /
 
Sziasztok! Egy LG 43 UM 7450PLA tv- eddig kiírta a kép alatt a műsort egy ideig és mellette a következőt, de most csak azt írja, hogy MOST JÁTSZOTT INFORMÁCIÓ NEM ÉRHETŐ EL. Gondolom lókötő unokáim kapcsolgathatták mivel én a beállítások óta nem. Mit kéne tennem, hogy a régi legyen.Köszi a segítséget. A távlövő egy Magic a másik pedig egy UPC. próbáltam egy gyenge útmutatóban megnézni de nem találtam értékelhetőt. Köszi a segítséget.
(#) Inhouse válasza pimpoka hozzászólására (») Jún 9, 2022 /
 
Ha a UPC-t nézed, akkor ott egy STB van a TV-re kötve HDMI-n keresztül? Ez esetben a beltéri távirányítójával váltod a csatornákat, a TV-nek nincs köze csatorna infóhoz.
(#) szs válasza pimpoka hozzászólására (») Jún 9, 2022 / 1
 
Ezt megkérdezted tegnap a TV-hibák topikban, most meg nyitsz egy új és fölösleges topikot... Nem illik ennyire türelmetlennek lenni.
A hozzászólás módosítva: Jún 9, 2022
(#) pimpoka válasza szs hozzászólására (») Jún 11, 2022 /
 
Kedves szs! Bocsi de nem találtam választ így írtam máshol. Nem vagyok tapasztalt fórumos.
(#) deebo válasza pimpoka hozzászólására (») Jún 11, 2022 / 1
 
Én nem a TV-ben keresném a hibát, hanem a szolgáltatónál. De konkrétan nem is foglalkoznék vele egyelőre, majd meggyógyul, ha a szolgáltatónál van hiba.
(#) szs válasza pimpoka hozzászólására (») Jún 11, 2022 /
 
De ott (abban a topikban, ahol etedetileg kérdezted) válaszoltam is...
Én sem tapasztalt fórumos vagyok, csak úgy érzem, az alapvető szabályokat tartsuk be. De ha nem érezném úgy, hát a fórum szabályzata is előírja ezt, hogy ne tegyünk fel egy kérdést több topikban, és hogy ne türelmetlenkedjünk.
A hozzászólás módosítva: Jún 11, 2022
Következő: »»   1 / 1
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem