Fórum témák
» Több friss téma |
Sziasztok!
Budapesten hol lehet izopropilt venni? Nem fizetős parkoló előny. ![]() Előre is köszi!
Igen, lehet helyettesíteni velük, azért írtam le más gyártó kódolásában.
Köszi!
Közben már meg is lett. ![]()
sziasztok! elnézést hogy nem a témáról kérdezek. tudnátok elektromos alkatrész boltokat mondani, ami nem online?? 1-2000 forintos megrendelésre nem szeretnék ugyanannyit kifizetni postaköltségre.
![]() A hozzászólás módosítva: Szept 19, 2014
Személyes átvétel a legtöbb onlájn boltban lehetséges.
Például HEStore.hu A hozzászólás módosítva: Szept 19, 2014
Gondolom Kispesten, de az már Budapest.
![]()
Sziasztok. Ilyet keresek 4*20-as LCD-hez, de sehol nem találok. Hol kapható? Ebay-es linket vagy keresőszót is elfogadok.
![]()
Üdv! Keresek egy mosfet-et, melynek a száma fdmc 8884, ha valaki tudna segíteni, hogy hol szerezhető be idehaza megköszönném.
Sziasztok! "Raspberry Pi B+"-hoz keresek hosszú lábú 40 kivezetéses (2*20-as) tüskesort saját HAT építéséhez. A cél az lenne, hogy több kártyát tudjak egymás fölé távtartókkal összeépíteni. A tüskesor egyik vége értelem szerűen "Anyás" kivitelű kellene legyen.
Üdv mindenkinek!
A kis házimozis erősítőmben, tönkrement a toroid mivel lehetne helyettesíteni ill, hol tudnék ilyesmit beszerezni? Ha valakinek lenne elfekvőben az is érdekelne. Segítségeteket előre is köszönöm! A hozzászólás módosítva: Szept 30, 2014
Sziasztok!
A csatolt képen látható tápcsatlakozóba való dugót keresek, merre lehet ilyet kapni? Van ennek valami neve? A hozzászólás módosítva: Szept 30, 2014
Sziasztok! Olyan kérdésem van, hogy K tipusú hőelemet lehet-e kapni valahol, ha igen, hol és mennyiért?
Üdv! Segítséget szeretnék kérni abban, hogy a képen látható fénycsőinverterbe való D1616A tranzisztor mivel cserélhető és hol lehet rendelni?
Nem feltétlen kell az eredeti van helyette más is ami megfelel .Bővebben: Link
Szia! A HQ Elektronika szerint 2SC2383 jó helyette (a lap alján).
Sziasztok
Szombaton találok Pesten nyitvatartó alkatrészboltot? ( tranya, ellenállás, kondi)
Talán a conrad az oktogonnál, más nem nyit ki. Ott meg alig van valami raktáron, inkább rendelni lehet
![]()
Köszönöm mindenkinek, már meg is rendeltem!
Sziasztok! Hol lehet kapni ilyen, sínre szerelhető üres dobozt és belevaló sorkapcsot vagy valamit amivel csatlakozni lehet rá?
Én is ott találtam csak ott nem találtam hozzá belevaló sorkapcsot.
Szerintem ebbe a műszerdobozba nincs olyan, hogy bele való sorkapocs. Aki megálmodja bele a tartalmat az betervez egy nyákos sorkapcsot a megfelelő helyre.
Akkor majd úgy oldom meg.
![]()
DIN-sínre szerelhető és NYÁK sorkapcsok, DIN-sínre szerelhető műszerdobozok, ipari csatlakozók
PHOENIX CONTACT - DIN-sínre szerelhető és NYÁK ... www.soselectronic.hu/phoenix-contact PHOENIX CONTACT - DIN-sínre szerelhető és NYÁK sorkapcsok, DIN-sínre ... és NYÁK sorkapcsok, DIN-sínre szerelhető műszerdobozok, ipari csatlakozók. itt van minden hozzávaló. Bővebben: Link A hozzászólás módosítva: Okt 2, 2014
Szia! Én például a Nagyanyed utcai Mikrovill-nél vettem utoljára. Igaz nem most volt.
Idézet: „ DOBOZOK KPDIN1=Z-103 DOBOZ 64X090X035MM SZURKE MUAG.SINRE SZERELHETO 610 Ft KPDIN2=Z-102 DOBOZ 66X090X052MM SZURKE MUAG.SINRE SZERELHETO 720 Ft KPDIN4=Z-100 DOBOZ 66X090X067MM SZURKE MUAG.SINRE SZERELHETO 999 Ft KPDIN3=Z-101 DOBOZ 66X090X106MM SZURKE MUAG.SINRE SZERELHETO 1390 Ft”
Amúgy van pár cég aki erre szakosodott. A Lomexnél is kapható például Gainta, vagy Gyártó még az Italtronic, Az ÖKW (Railtec C-sorozat), de ha a keresőbe beírod a
Idézet: kombinációt - ömleni fognak a találatok. Van kitörhető változat, ami mögé te tudsz sorkapcsot tenni, de van be (vagy ki)pattinthatós változat is, fehér, egybe, vagy külön öntött, esetleg piros plexis előlappal is. Segíthet még a „din rail enclosures” Idézet: összetétel is. Sok katalógus és szabvány infóhoz hozzájuthatsz - panelméret sorkapocs stb. Mondhatnám én is Phoenixcontactot, de az ára...... Régebben a Conrad-nál is volt - valamelyik dimmerhez adták. „din modulbox”
Köszönöm mindenkinek! Akkor a kulcs az a 90 fokban elfordított sorkapocs...
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |