Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Superman meséli:
Te Batman, képzeld, ahogy repülök, meglátom a Macskanőt egy tetőn, amint széttárt lábakkal meztelenül fekszik egy matracon, és kéjesen vonaglik. Annyira megkívántam, hogy odarepültem, s durr bele És nagyon meglepődött a Macskanő? Hát igen, de közel sem annyira, mint a Láthatatlan Ember
Ha már vicces, mókás történetek, és Hobbielektronika is, hát legyen már benne elektromosság:
-Ideköltöztünk, és a nejem megkért, szereljem fel a konyhába az ő konyhai lámpáját, szebb is, mint a fentlévő, meg hát az az övé. Nosza, neki is álltam, csavarozgatás közben elmagyaráztam neki: fekete lesz a fázis, kék a nulla, lehet még ott zöld-sárga is, ami a föld, és ne csodálkozzon, ha piros lesz, mert régen az volt a föld. Ezekután lemásztam, leültem, ittam egy unicumot –és csendben voltam. Csak halkan szólalt meg: -Akkor most mi a földből kapjuk az energiát? …a plafonból két piros vezeték állt ki… (azóta is úgy van)
Szakszerű kötés. Telefonnal (nem "okos") készült lakásban, a felvétel nem túl jó. A szigetelést meg már megbontottam addigra, a 3 drót együtt van és minden szín szerepel együtt. Fekete-piros-kék.
Az viszont látszik, hogy a megmaradt szigetelés enyhén pörkölt. No meg a fekete az réz. A hozzászólás módosítva: Jan 2, 2019
Egyik villanyszerelő brigád után pár évvel:
Lacibánk cseréli a csövet az öltözőbe. Erre csatt bentről. Rohanás. Az öreg szkanderozott az egyik dróttal. A villanybrigád fürere erre. Aha akkor eddig nullát szakítottunk... Persze persze a bizti tábla. Na azon 30 bizti. Le se mert semmit kapcsolni, vagy egy pc vagy az iroda esetleg hűtő stb. Felirat egyiken se. A hozzászólás módosítva: Jan 3, 2019
Jimmy a bánatát dalban mondja el, én nem tudok énekelni, ezért maradok a versnél.
Sok szeretettel nektek: Három tehén állott, Ott lent a nagy réten, Hol zöldell a szép fű, S a nap süt szépen. Három tehén állott, Egyik már idősen, Másik kettő előtt, Még van jövő bőven. Ez kettő közül is, Az egyik még gyerek, Nem kérődzik nyugton, Üldözi a szelet. Egyszer csak megpillant, Egy nagy bika csordát, Elbűvölte hiszen, Ilyet nem nagyon lát. Odaszaladt gyorsan, Idősebb társához, A fülébe súgta: Ez ránk most álldást hoz. Szaladjunk csak oda, Oszt hát az elsővel, Gyorsan amit lehet, Itt jön a kérdőjel. Nem úgy van az húgom, Szólalt a középső, Elkapkodni mindent? Nem e nap a végső. Nagy sietve hárman, Mind középre állunk, Oszt az összes sráccal, Egy picikét járunk. Minek a sietség? Szólt az idős halkan, Hát ti nem tudjátok? Ez a vicc nem így van.
Ma nálunk is leszakadt az ég és fehérbe borította a tájat...
Kinézve az ablakon megpillantottam egy megfagyott törpét. Nem tudom, hová ment, de már nem ér oda
Itt a bizonyíték, létezik a "free-energy".
![]() ![]() Eddig én rosszul kötöttem be a tranzisztort (vagy IC-t) , na ezért nem sikerült rájönnöm a titokra. ![]() Bővebben: Link
Neem TE mindent jót csináltál eddig is !
A tranzisztornak csak BE diódáját használja egyenirányítani .
Biztos.
Hiszen az egyenáramot fontos egyenirányítani. Különben még eltekereg.
És több mint 21 millió hülye meg is nézte. Na ehhez kell tehetség.
Idézet: Nekem nem működik. Valamit rosszul csinálok, de nem jövök rá mit. Abba is hagytam. „Itt a bizonyíték, létezik a "free-energy".”
Kampós free energy nálunk is van. Az utca végén.
Na erre sem jövök rá, milyen a kampós. Ma nem megy a free energy. Igaz máskor sem.
Röhögtök, pedig tényleg létezik ingyen energia. Gyorsan ránéztem, ebben a teljesen beborult felhős időben pillanatnyilag 1140 wattot termel. Nem kell hozzá semmi, a videón látotthoz hasonló bohóckodás, mindössze egyszer kellett felszerelni a ház tetejére. Egyesek valamiért napelemnek hívják...
Mennyit tudsz termelni teljes napsütésben? 1KW nem kevés, főleg, hogy alig süt a nap.
Én nem értek az ingyen energiához de a titok nyitja biztos abban relik, hogy az ELKO negatív lábára van kötve a pozitív vezeték
Ha a pozitívra lenne kötve sem változna semmi...
A hozzászólás módosítva: Jan 9, 2019
Ja igen. A lejtőn folynak le az elektronok, mivel tömegük nulla, helyzeti energiájuk nincs, ez nem változik.
Sok helyen kampót akasztanak a légvezetékre lopják az áramot így nekik ingyen energia. Jobban nem tudom elmagyarázni, de lehet nem is erre gondolt. Ha vicc volt a hozzászólásod tegyél SZMÁJLIT
Ha csak pl. 63 -an nézték volna meg nem is linkeltem volna be.
Valóban nem tudtam, de előző tájékoztatásodból világos lett.
Most nézem nálunk, hát nem csak az utca végén lehet kampót ráakasztani, sima ügy előttünk. A hozzászólás módosítva: Jan 9, 2019
Nagy nézettség, nagy reklámbevétel. Érdekük, hogy pörögjön egy-egy videó.
Nálunk is lehet, de nem szokás.Viszont az utca vége na az már más kérdés, arra szokás.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |

Az viszont látszik, hogy a megmaradt szigetelés enyhén pörkölt. No meg a fekete az réz.