Fórum témák
» Több friss téma |
Köszönöm a választ.
Már beszéltem egy ÉV felülvizsgálóval, aki a szondát, a hurokimpedanciát, és a szigetelési ellenállást is megméri. Raktam fel már képet a mostani állapotról, pár hozzászólással följebb van, és igen ott már 40A-es a Fi relé Az az 5 X 2,5mm2 valóban jogos észrevétel, de az azért van úgy, mert innen van elvezetve egy másik épületrészbe a judo, és ott van egy külön lakáselosztó, amiben van saját Fi relé. Az gyakorlatilag néhány konnektor, és kb 5 lámpa kör. Ez a vibrálás az egész házat érinti sajnos, és teljesen random módon szokott jönni. Az utóbbi kb egy hétben nem volt semmi. És sajnos eddig nem sikerült azt sem megfigyelni, vagyis rendszert látni benne, hogy mikor magas, és mikor alacsony a feszültség a hálózatban. Egy elméletem van csak erre, hogy eléggé zergebaszta vidéken lakom, és amikor éppen kint vannak a telek tulajok, és fogyasztanak ők is, akkor alacsonyabb, amikor meg nem akkor meg magasabb a fesz. NEm nagyon tudok napelemekről ezen a területen, egyébként inkább reggel van magasabb feszültség mint napközben, és este is inkább 220 körüli mint magasabb. Szóval nem látok benne rendszert egyenlőre. DE! a mostani megfigyelésem az, hogy így eső után azt kell mondjam, szinte hibátlan a rendszer. Szóval olyan mintha a nedvesség-pára segítene nekem. A szolgáltató 32A-es kismegszakítója pedig le tud oldani, volt már rá példa, szóval ki tud alakulni akkora zárlati áram. |
Bejelentkezés
Hirdetés |