Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » 230 V-os eszköz forgalomba hozatala (előírások, engedélyekeztetés, stb.)
Lapozás: OK   3 / 3
(#) goreny válasza kameleon2 hozzászólására (») Júl 7, 2017 /
 
Tudod, az ördög a részletekben lakozik. És aki arra nem figyel...
Szerintem a személyiségek ezekben a részletekben vannak elrejtve, és ha megfelelően látod őket, látod az embert magát.
(#) kameleon2 válasza Massawa hozzászólására (») Júl 7, 2017 /
 
Amit pedzegetsz az inkább arról szól számomra, hogy hiába a szabályok, előírások, törvények, ha nem hajtja végre a kutya se, vagy nincs megfelelő ellenőrzés - még szúrópróba-szerűen sem. De ez mást is mutat, az emberi becsület silányulását. Ugyanis ha az ember maga nem törekszik a becsületességre, akkor a törvények sem fogják erre sarkallni. A gyerekeimnek mondom mindig: Amikor már szólok valamiért, akkor régen elrontották. Ugyanis a gondolatig sem lenne szabad eljutnom, hogy szóljak. Ha a maguk becsülete nem kíván meg egy hozzáállást, akkor a felszólítás sem ér semmit, még századjára sem. Tegnap volt egy esetem. Nem akarok projektet és neveket írni. Megajánlottam egy rendszert, amit azonnal olcsósítani szerettek volna. Amíg a műszaki tartalom megfelel a követelményeknek, addig nincs is ezzel semmi baj. Elosztószekrénybe kellett relépanelt rátenni a készülékeimre, így jobb ár alakítható ki. Azonban a relépanel 10 követelményből 1-nek felelt meg, mert maga a relé tudta (bár nem erre a célra alkalmas igazán), amit kell. Megfelelően nagy hangerővel akart a kolléga meggyőzni, hogy szerinte így jó, ahogy van. Én meg válaszoltam neki, hogy nem szerintem, hanem a szabvány szerint nem jó vagy 10 paraméterben. Erre az volt a válasz, hogy nincs igazam. Ajánlottam egy korrekt megoldást. A megrendelő végül igazat adott nekem akkor is, ha többe kerül. Mert bárhogy sakkozik az ember, van olyan, hogy például egy megoldás , mondjuk egy kapcsoló 2500 Ft helyett 1800-ért is megvásárolható. De 2Ft-ért nem.
(#) goreny válasza kameleon2 hozzászólására (») Júl 7, 2017 / 1
 
Artificem commendat opus. Nem pedig önmaga.
(#) kameleon2 válasza goreny hozzászólására (») Júl 7, 2017 /
 
Akkor mellékelem a művet, hogy jobban értékelni tudd. Nem tudom maradt-e benned kérdés. Ez a panel került volna egy elosztószekrénybe. IP00.
(#) Massawa válasza kameleon2 hozzászólására (») Júl 7, 2017 /
 
Nem érdemes tovább beszélni, mert mindannyian tudjuk miröl van szo.
Csak egy saját elménnyel zárom részemröl a beszélgetést. Már volt itt a tény, hogy állitolag hamisitják a CE jelet. Nekem meg olyan gondom is volt, hogy a nyomdában rosszul nyomtatták ki egy öntapados foliára a jeleket ( kisebb eltérés volt mint a korábbi képen, mert valamelyik elmebeteg konverzios program elrontotta az arányokat, de senki nem vette észre). A cég szaftos büntetést fizetett, pedig minden más elöirás stimmelt.
(#) Lucifer válasza kameleon2 hozzászólására (») Júl 7, 2017 /
 
Ű ez nagyon metál, remélem 230-at kapcsolgattak vele...
(#) kameleon2 válasza Lucifer hozzászólására (») Júl 7, 2017 /
 
Igen. 230V-os motorokat.
(#) GPeti1977 válasza kameleon2 hozzászólására (») Júl 7, 2017 /
 
Nagyfesznél ha próba nyákot használok mindig eltávolitom furoval a forrszemeket vagy marókéssel 1mm réseket vágok.
Következő: »»   3 / 3
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu