Fórum témák

» Több friss téma
Fórum
Keresés
Lapozás: OK   1 / 20
(#) Dino71 válasza Router hozzászólására (») Jún 21, 2025
Írtam már, hogy nézd meg az elektronikán a tachogenerátor körét. Van mikor odaver neki a tacho ha tönkremegy. Szakadt, rossz ellenállást keress.
(#) Router válasza Router hozzászólására (») Jún 20, 2025
Ha direktben kap a relé 12V-ot, tökéletesen működik. Fűt. Fűtőszál pipa, tacho pipa. Ez már becsületbeli ügy. Nem értem miért nem óhajtja bekapcsolni a fűtést. A hard resetre azért gondoltam mert magas hőtűrésű csöve van. Nem lehet, hogy eleve meleg vízre volt kötve és le van kapcsolva a fűtés?

Ez már tényleg teória de apró darabokra van bontva és nem fűt sehogyan.
(#) Router válasza elactrofan hozzászólására (») Jún 20, 2025
A relé sem húz be. Végfuttattam egy programot, ráakasztott műszerrel meg sem próbál fűteni. Új a tacho. Hogyan lehet ezt hard resetelni? Gyanús, ez beállítás lesz.
(#) Laslie hozzászólása Máj 5, 2025

4 vezetékes PC ventilátor

Sziasztok!
Szeretnék egy Intel CPU ventilátort vezérelni Arduino-val. Kerestem itt is, de nem találtam megoldást. A neten meg rengeteg kapcsolási rajzot és kódot találtam ezzel kapcsolatban, de ugye a bőség zavara bekavart. Találtam tranzisztoros és FET-es megoldásokat is.
Eléggé elbizonytalanított ez a rengeteg variáció. A kérdésem, hogy van-e valakinek bevált kapcsolása ilyen 4 vezetékes Intel CPU ventilátor Arduino-val megvalósított vezérléséhez. Amit szeretnék:
- PWM fordulat vezérlés
- fordulatszám kiolvasás
A kód az már körvonalazódik a fejemben, de a HW-el vagyok kicsit hadilábon, mivel találtam olyan megoldást, ahol csak 1 db ellenállást tettek be a ventilátor tacho vezetékéhez Bővebben: Link, meg olyat is, ahol pl. a tacho kiolvasását egy ellenállás létrával megvalósított feszültség osztón keresztül olvasták ki. Bővebben: Link
Megköszönném, ha valakinek volna egy jó megoldása.
A ventilátor DC12V, 0,2A, F09a-12B1S2 típusú.
(#) Epeti hozzászólása Jan 9, 2025

A motor nyírta ki a panelt, vagy a panel a motort?

Sziasztok! Bele botlottam egy kellemetlen problémába egy gorenje mosógéppel... Az elsődleges probléma még nem tűnt komolynak, csak elkopott a szénkefe a motorban. Csere megtörtént, ment is tovább, vagy 2 hétig, aztán szaga lett és a forgó rész leégett, kommutátor megfeketedett.Elvittem vill.motor javítással foglalkozó céghez, megtekercselték, minden szép és jó is lett. Majd kb. egy hónap üzem után újra szaga lett, és megint le van égve a forgó rész, leveri a Fi relét, meg a 16-os kismegszakítót is a gép... Ebben az a furcsa hogy csak akkor, ha a motor csatlakoztatva van, ha lecsatlakoztatom akkor a gép "működik". A motoron viszont nem mérek test felé zárlatot, csak pár 10kohmot, attól függ hova hajtom a forgórészt... Vissza csatlakoztattam a géphez, ami (sercegő hangú gyertyafény szerű jelenséggel a motorból) ismét levágott mindent... Motort visszavittem a tekercselőhöz, aki azt mondta hogy vezérlőpanel hiba tud ilyet okozni, tipikusan túlfeszültséget kapott a motor. Az volna a kérdésem hogy a vezérlőpanel hogy tud túlfeszültséget juttatni a motorra? Btb 16 triak van rajta, amit teszteltem és jónak tűnik, kapcsoló relék szintén jók, nem kontaktosak... (Gondolati síkon esetlegesen tacho jel feldolgozási hiba tudna ilyet okozni?) Köszönöm!
(#) zolika60 válasza jozyt hozzászólására (») Aug 25, 2024
A tacho mágnes nem forog el a tengelyen?
(#) jozyt válasza jozyt hozzászólására (») Aug 25, 2024
Üdvözletem Mindenkinek újra!
Panelcsere oldotta meg a hibát (Whirlpool L2524 az Indesit ITWA51052W mosógépben). Most egy olyan probléma jelentkezett, hogy centrifugáláskor nem pörög fel a motor, csak akkor ha nincs rajta a bordás szíj (másik panellel is). Szénkefék újak, kommutátor megcsiszolva, motor szénportól kifújva, tacho tiszta (14Ohmot mérek rajta). Motorcsere? Köszönöm!
A hozzászólás módosítva: Aug 25, 2024
(#) stra57 hozzászólása Máj 4, 2024
Tisztelt fórum tagok.
Segítséget kérek NEMA 23 Uni Polar 6 vezetékes motorhoz.
Kapcsolási rajz, vázlat illetve a szükséges elemek listája kellene. Ha kész megvásárolható elemek lennének az lenne a legjobb.

Visszacsatolás akár Hall akár Opto vagy tacho megoldás is jó kijelzőn látva a valós értéket.
Szabályzás kell 3-500 ford között. 3 motornak szinkronba kellene forogni ha lehet.
Minden segítséget megköszönök.
(#) még1MbR válasza Dino71 hozzászólására (») Márc 12, 2024
Köszi, megnézem hamarosan!
Szénkefét raktam bele újakat, ismét teszteltem 1000 és 700-as fordulatokon is, egyre többet akadozott a centrifugálás, végül meg is állt a program közben.
Van egy bontott tök ugyanilyen motorom, (felültőltős, leszakadt csapágyas Electroluxból) felcserélem gyorsba' tesztelésre.
Ha azzal jó, akkor egyértelmű, hogy motor vagy tacho.
(#) pucuka válasza tönöpö hozzászólására (») Dec 17, 2023
Idézet:
„az eredeti szétbarmolt gyári táp is gondolom innen, a tacho feszültséggel oldotta meg a fordulattartást”
Rosszul gondolod.
Ha a 3f motor csillagpontján feszültség jelenik meg, akkor baj van, mert valamiért felborult a szimmetria. Viszont fel lehet használni hibakezelésre.
Ha azon a vezetéken amit csillagpontnak gondolsz üzem közben feszültség jelenik meg, akkor az lehet egy tacho generátor kimenete, és akkor azt lehet használni a szabályozáshoz.
Megállapítani úgy lehet, hogy megforgatod a motort, és ha akkor azon a csillagpontnak nézett vezetéken feszültség jelenik meg, akkor az igen nagy valószínűséggel a tacho generátor kimenete.
(#) tönöpö válasza proli007 hozzászólására (») Dec 14, 2023
Szia! Ez egy jó régi, 2010-es válaszod a topikban, amit én most találtam, nagy örömömre.
Egy másik mostani topikban (https://www.hobbielektronika.hu/forum/topic_2489.html) 2023.12.07-én írtam be. Ha ebbe beleolvasnál kérlek, hogy ne írjak itt le mindent újra.
A lényeg, hogy egy ipari 3f mikromotor (10Ncm) (5-25 ezres fordulat) vezérlésének vettem egy kínai ZS-X11 F 3fázisú meghajtót. Viszont a fordulat terhelésre jelentősen csökken. Ki van vezetve a csillagpont is, az eredeti szétbarmolt gyári táp is gondolom innen, a tacho feszültséggel oldotta meg a fordulattartást, mert ezzel a géppel kis korongokkal fémeket is vágnak, kell a nyomaték.
Lehet a rajzodon elhelyezett FET a betáp pozitív ágában is? A gyári táp pufferje 43V-on van.
Mint írtad is, jobb lenne, ha a motorról levett tachofeszültséggel lenne a visszaszabályozás.
Hogyan alakítsam át a kapcsolásodat?
A PWM jel előállítására ide is megfelelő a kapcsolásod? Mert lehet komlett ilyen modult kapni :
https://www.elektrobot.hu/termek.php?filename=4816.html&i=4816
Köszönöm
(#) tönöpö válasza pucuka hozzászólására (») Dec 13, 2023
Sajnos nem működik az általam kigondolt "áteresztő" Fet vezérlése.
Most néztem ismét az általad leírtakat, és a csillagpont-testközé rakott "kisértékű" ellenálláson megjelenő tacho feszültséggel gondolnám a Fet-et vezérelni, úgy, ahogy mondtad, a nagyobb áram, a nagyobb nyomaték végett.
Ez az R mekkora értékű legyen? Mert 82 Ohmmal az ellenállás melegszik, a fordulat emelkedik.
1 kOhm értékkel nem melegszik, a fordulatot nem befolyásolja, ez jónak tűnik.
A rajta mért DC feszültség 5, 10 és 25 ezres fordulatnál 2, 4,2 és 9,5 V. nagyjából arányos, mivel a fordulatmérés nem volt pontos. Most már csak az a kérdés, hogy ezt a fordulattal arányos DC feszültséget hogyan használjam fel? Én arra gondoltam, hogy a kapott tacho feszültséggel vezérelnék egy AD620M feszültségerősítő modult, ezzel vezérelnék egy analóg feszültség - PWM átalakító modult. Az így kapott PWM jellel vezérelném az "áteresztő" Fet-et. Ja, és még a 0-5V os fordulatszabályozó potiról levett, pillanatnyilag beállított fordulathoz tartozó DC értéket, mint referenciát össze kellene hasonlítani az AD620M modul kimenetével, a felerősített tacho jellel. Még egy műveleti erősítő?
Egy kicsit bonyolult, de talán kivitelezhető. Nem kell annyira pontosnak lennie, csak azért kb tartsa a fordulatot. Köszönöm
Vagy van más ötleted?
(#) franky710 válasza Dino71 hozzászólására (») Nov 6, 2023
Szia!
A tachogenerátor ellenállása 24-25 Ohm ezen, de máshol azt is olvastam hogy tacho hiba esetén nem centriz a gép. Egyépként a motorban belül a tekercsek illetve a tacho csatlakozások csúszósarukkal, illetve villákkal csatlakoznak ott is lehet hiba, megnézem.
Az elektronikánál mire gondolsz? A triakot leellenőriztem az jó teljesen.
Üdv Várom válaszod!
M.Feri
(#) franky710 hozzászólása Okt 19, 2023
Szakik Kérdés,és Segítség kellene!
Van egy Bosch WLM 40 mosógép. F21 es hibakódja van. A dobot néztem nincs akadályoztatás, nincs a dobban semmi hulladék kosz, könnyen mozog nem akad. A szénkefét cseréltem az megoldott. A motorban most vizsgálom a tacho generátort de látszólag semmi.
A hibakódot nem tudom kitörölni, két fajta módon is próbáltam, ami fenn van neten. Mi lehet a gond?
tudtok segíteni?
Ja a elektronikán néztem a motorvezérlő Triakot, az is jónak látszik de a kimérésében nem vagyok biztos.?
Várom válaszotokat. Előre is köszönet.
M.Feri
(#) palko0125 válasza macilaci38 hozzászólására (») Jún 29, 2023
Szia!
Ez úgy fest, hogy motor tacho probléma. Azért pörögfel, mert “nem lát” visszajelzést a motorról, hogy mekkora a fordulat.
Ha volt folyás az is lehet, hogy a motor csatlqakozója beázott. Ellenőrizd először ezt, aztán a tacho tekercsét majd a tacho mágnesét, hogy fixen van e a tengelyen.
Ezek után tudunk tovább menni.
Üdv, Palkó.
(#) Ktulu hozzászólása Jún 17, 2023
tachogenerátoros mosógép motor vezérlésére orosz oldalon találtam ezt a rajzot. Egyszerű, de sok a hiányosság benne. Nincs motor áram figyelés, tacho szakadás ellen sem védett.
Sajnos a TDA1085 beszerzése körülményes.

Bővebben: Link
(#) sanyo09 válasza dB_Thunder hozzászólására (») Jún 2, 2023
lényegében fázishasítással nullátmenetet figyelve.
Csak a motor tacho kimenetét figyelve egy PID szabályzás állítja a kitöltési tényezőt.
(#) sanyo09 hozzászólása Máj 30, 2023
Mint ahogy említettem elkészítettem a vezérlőt.
Egy kicsit lehet, hogy túltoltam, mert úgy voltam vele, hogy akkor már legyen jó másra is
ha egyszer nekiülök.

Jelenleg 2db 230V-os motort tud vezérelni/szabályozni (tacho bemenete is van).
2db DC kimenet motoroknak
6db hőmérséklet szenzor bemenet (onewire -> bővíthető)
Opto kimenetek/bemenetek
Relés kiemenetek
I2C kijelző -> 4x16 soros megy majd most rá
ESP32 -> WiFi miatt ha lesz időm összekötöm HomeAssistant-al
(#) Istyu97 hozzászólása Jan 24, 2023
Sziasztok!
Én egy autómata mosógépet szeretnék átalakítani PLC vezérlésűvére.
Bocsi az offtopicért, ha valaki tud itt HE-en megfelelő topicot a témában az linkelné? Köszönöm.
Az oka ennek az átalakításnak az az hogy elkezd mosni de egy idő után hibát jelez és mindig ugyanott. A panelt szemrevételeztem nem találtam hibát, úgy vélem a firmware-el lesz gond, na itt jön a gond kell először is egy UM232R modul ami 10eFt, a firmware flash-elő szoftver sem ingyen van, viszont PLC-t tudok is beszerezni meg van is otthon.
Nagyjából megvan a terv, a tacho-s részt nem tudom, h hogy kellene kivitelezni illetve hogy az hogyan működik. Gondolom a motor fordulatát fázis hasítással szabályozzák vagyis a tacho a triacok vezérelheti. Szóval ha építek egy triacos áramkört amit a tacho vezérel akkor ezt még be kell állítanom, hogy melyen terhelésen mennyire dolgozzon a triac?
(#) nemeth.erno válasza Dino71 hozzászólására (») Jan 8, 2023
Szia!
Délután visszateszem a motort és átmérem + így is ki fogom próbálni. A tacho mágnest nem látóm lazultnak. Hétfőn veszek egy triakot majd és cserélem.

Ami érdekesség van, hogy a tachot leszerelve elindul a rövid centrifugázás.
Köszi!
(#) Dino71 válasza nemeth.erno hozzászólására (») Jan 8, 2023
Szia! Szíjat rakjad fel és úgy próbáljad. A tacho jeladó mágnese nincs lelazulva? Nézted már? Vagy menetzárlatos a forgó. Esetleg cseréld a moci triakját.
A hozzászólás módosítva: Jan 8, 2023
(#) nemeth.erno válasza Dino71 hozzászólására (») Jan 7, 2023
Szia,
köszönöm, megnéztem. Sajnos nem mozdult az izzó.

Ellenben típus azonos service-manual hiányában egy próbálgatással alapállapotba tudtam húzni a vezérlő és most már tudja használni a perifériákat.
Most ott tartok, hogy motor felpörgetésével van gondja. A normál mosóprogramnál vagy centrifugánál felpörgeti a motort majd leáll.

Be tudtam lépni a teszt menüben (C2) és ott látszik, hogy a látja a motor fordulatszámát is méri. Ami furcsa induláskor egy pillanatra a mért fordulatszám negatív.

https://drive.google.com/file/d/1SIZyOAl18-dav91_uvqDWVvEmNsFR6G9/v...e_link

A tacho környékén az ellenállásokat átméregettem - jónak látszanak. Hétfőn lesz szkopon is megnézem azzal mit látok a meghajtáson.
A motor szénkeféje nem kopott, kb 2 cm van benne tartalék + a motort kifújtam kompresszorra is.

Esteleg a video alapján ötlet?
köszi!

motor teszt indítás
(#) proli007 válasza Massawa hozzászólására (») Dec 4, 2022
Mindenképpen próbálgatni kell mint a kutya az aktust. Arra én is gondoltam, hogy az 1k/10k osztó helyett célszerű lett volna egy trimmer, Hogy a tacho jelhez lehessen igazítani az alapjelet..
De nagyon nem lehet elrugaszkodni, mert a 9V még épp megfelelő, az LM358 10,4V-ig megy fel 12V-os táppal. Azt meg hogy mi van és mi nincs, mi szükséges mi nem, nemigazán fogjuk megtudni. Én csak próbáltam áramkörbe öntöttem a gondolatokat, hogy legyen miből kiindulni..
(#) Massawa válasza proli007 hozzászólására (») Dec 4, 2022
Csak azt tenném meg hozzá, hogy az OP1 fokozatot ugy alakitanám ki, hogy változtathato legyen az erösitése, igy a tacho jelet szintbe lehet hozni az igénnyel ( Sollwert), ami ugye 0-10V között változhat, és talán egy trimmerrel be lehet állitani a vezérlés érzékenységét és azzal a fordulatszám stabilitását és annak a reakcioját az esetleges terhelés változására..
Pl más szabályozás kell egy magnohoz stb, megint más egy lifthez, szerszámgéphez.
(#) proli007 válasza Peter65 hozzászólására (») Dec 3, 2022
Hello!
"Nem teljesen világos, miért van 2db differenciál erősítő a tachonak. "Ez alapvetően egy váltófeszültségű tacho-hoz készülhetett. A kérdező a feszültség nemet viszont nem árulta el..
(#) Peter65 válasza kuner hozzászólására (») Dec 3, 2022
Kiindulási alapnak jó lehet.
Nem teljesen világos, miért van 2db differenciál erősítő a tachonak. Neked valószínűleg egyik sem fontos, ha nincs hosszú tacho vezetéked. Azaz a "Run seed" feliratú műveleti erősítő nem invertáló lábára kötöd egy osztón keresztül a tacho jelét. A tacho másik vezetéke értelemszerűen a 0V-ra. Az osztó legyen 1:1 arányú, azaz 3000rpm fordulatnál kapott 9V-t ossza le 4,5V-ra. Legyen 2db 10K ellenállás, az osztópont 100nF-dal hidegítve. A "Run seed" feliratú műveleti erősítő 9V-ra fogja erősíteni, ami nagyjából illeszkedik a 0...10V-os alapjelhez, amit a 100K/1M osztó szintén kb. 9V-ra oszt.
Az utolsó műveleti erősítő lenne a szabályzó erősítő. Ennek alapvetően PI jellegűnek kellene lennie, és a forgatott tömeg tehetetlenségétől függően általában másodperc nagyságú időállandó kellene az optimális működéshez. Ehhez a 1M-os ellenállást a visszacsatoló körben cseréld ki 10M-ra, vagy vedd ki, és a 100nF-os kondit 10µF-ra cseréld. Ezekkel az értékekkel indulnék neki (úgy remélem, ezekkel nem fog lengeni), de egység ugrás jellel tesztelve biztosan szükség lesz változtatásra, ha optimálisat szeretnél.
Mivel egynegyedes üzemet szeretnél, egy LM358-as jó lehet +15V-os tápfesszel. Ez esetben célszerű a szabályzó erősítő kimenetét egy 2K2 ellenállással beterhelni, hogy szükség esetén a nulla kimeneti feszültség létrehozása sikeresebb legyen.
(#) Massawa válasza kuner hozzászólására (») Dec 2, 2022
Hogyan akarod vezérelni, analog modon ( feszültséggel) vagy PWM-l.
Mind a kettö aránylag egyszerü dolog. A tacho jelét megfeleö szintre erösitve az elsö opampal arra a szintre viszed mint a motor sebesség bemenete ( az valoszinü egy poti lesz).
A két jelet összeadva kapod meg a névleges vezérlö feszültséget, amit a második opamppal meg teljesitmény fokozattal olyan szintre erösited ami a motornak kell, mondjuk 10 V.
A tacho erösitöjét invertálora kell megcsinálni, azaz, ha emelkedik a fordulatszám, a kimenetnek csökkenie kell. Ha igy adod össze a jeleket, akkor automatikusan beáll az egyensuly. Az elsö opamp erösitésével szabályozhatod az érzékenységet ( visszacsatolo ellenállás).
Kész kapcsolàs most nincs kéznél, de amugy is a motorhoz kell igazitani.
A PWM változatban meg az impulzus szélességét fogja a tachojel szabályozni.
Ezt is meglehet egy opampal oldani. Az elsövel egy hàromszög jelet csinálsz megfelelö alapfrekivel. A következö opamp egy komparator lesz, aminek a szintjét potival állitod és a tachoval befolyasolod ( eltolod a komparátor szintet). A kimenet meg mehet a motor meghajtora.
Nem irod, hogy egyirányba vagy mindkét irányba akarod tartani a fordulatszámot.
(#) kuner hozzászólása Dec 2, 2022
Sziasztok!
Segítségetekre volna szükségem:
Van egy DC motor hajtásom, ami +-10v-al vezérelhető. Ezt szeretném kiegésziteni egy tachogenerátoros fordulatszám visszacsatolással.

Olyan áramkörre volna szükségem, aminek ha adok 0-10v feszültséget, az vezérli a hajtást, ha esik a ford.szám, akkor ezt tacho-ról érzékeli, és próbálja tartani a fordulatot.

Volt erre egy kis 2 műv.erősítős elektronikám, de költözés közepette vagyok, és valahol valami doboz mélyén van...és persze hogy most kellene.

Tudnátok erre valamo megoldást? Vagy hogyan keressem? A barátom most nem segített..

A tacho: 3v/1000rpm
3000rpm lenne a maximum, ameddig tudnia kellene a feladatot.

Köszönöm a segítséget!
(#) NoNick1111 hozzászólása Júl 20, 2022
Sziasztok! Van egy AEG 74810-es mosógépünk, ami tegnap óta nem működik rendesen.
Programot látszólag elindítja, de csak pár másodpercig megy, utána csak számol visszafelé, és nemcsinál semmit. Dob nem mozdul semerre. Hibakódra E54-et ad. A vezérlő panelt kibontva egy részén fekete minden, főleg a tekercses alkatrész néz ki rosszul. Menthető ez a panel? Egy új/bontott vezérlő elég költséges, a mosógép régi, ha nem sikerül javítani, inkább lesz helyette egy újabb.
A vezérlő típusa Procond 451525209, próbálok képet csatolni a problémás részről.
Korábban a motorban már cseréltem tacho jeladót meg szénkeféket is, elvileg azok jók.
Köszönök előre is minden segítséget!
(#) Dino71 válasza T560i hozzászólására (») Máj 11, 2022
Egyszerűen, rámérsz. AEGhez nem kapsz külön. a BEKOé jó bele az orcynál kb 2000ft
De ha jó akkor vissza követed a panelon a tacho kört. Találkoztam már ott is elszállt ellenállással.
A hozzászólás módosítva: Máj 11, 2022
Következő: »»   1 / 20
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem