Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum
Írtam már, hogy nézd meg az elektronikán a tachogenerátor körét. Van mikor odaver neki a tacho ha tönkremegy. Szakadt, rossz ellenállást keress.
Ha direktben kap a relé 12V-ot, tökéletesen működik. Fűt. Fűtőszál pipa, tacho pipa. Ez már becsületbeli ügy. Nem értem miért nem óhajtja bekapcsolni a fűtést. A hard resetre azért gondoltam mert magas hőtűrésű csöve van. Nem lehet, hogy eleve meleg vízre volt kötve és le van kapcsolva a fűtés?
Ez már tényleg teória de apró darabokra van bontva és nem fűt sehogyan. ![]()
A relé sem húz be. Végfuttattam egy programot, ráakasztott műszerrel meg sem próbál fűteni. Új a tacho. Hogyan lehet ezt hard resetelni? Gyanús, ez beállítás lesz.
4 vezetékes PC ventilátorSziasztok!Szeretnék egy Intel CPU ventilátort vezérelni Arduino-val. Kerestem itt is, de nem találtam megoldást. A neten meg rengeteg kapcsolási rajzot és kódot találtam ezzel kapcsolatban, de ugye a bőség zavara bekavart. Találtam tranzisztoros és FET-es megoldásokat is. Eléggé elbizonytalanított ez a rengeteg variáció. A kérdésem, hogy van-e valakinek bevált kapcsolása ilyen 4 vezetékes Intel CPU ventilátor Arduino-val megvalósított vezérléséhez. Amit szeretnék: - PWM fordulat vezérlés - fordulatszám kiolvasás A kód az már körvonalazódik a fejemben, de a HW-el vagyok kicsit hadilábon, mivel találtam olyan megoldást, ahol csak 1 db ellenállást tettek be a ventilátor tacho vezetékéhez Bővebben: Link, meg olyat is, ahol pl. a tacho kiolvasását egy ellenállás létrával megvalósított feszültség osztón keresztül olvasták ki. Bővebben: Link Megköszönném, ha valakinek volna egy jó megoldása. A ventilátor DC12V, 0,2A, F09a-12B1S2 típusú. A motor nyírta ki a panelt, vagy a panel a motort?Sziasztok! Bele botlottam egy kellemetlen problémába egy gorenje mosógéppel... Az elsődleges probléma még nem tűnt komolynak, csak elkopott a szénkefe a motorban. Csere megtörtént, ment is tovább, vagy 2 hétig, aztán szaga lett és a forgó rész leégett, kommutátor megfeketedett.Elvittem vill.motor javítással foglalkozó céghez, megtekercselték, minden szép és jó is lett. Majd kb. egy hónap üzem után újra szaga lett, és megint le van égve a forgó rész, leveri a Fi relét, meg a 16-os kismegszakítót is a gép... Ebben az a furcsa hogy csak akkor, ha a motor csatlakoztatva van, ha lecsatlakoztatom akkor a gép "működik". A motoron viszont nem mérek test felé zárlatot, csak pár 10kohmot, attól függ hova hajtom a forgórészt... Vissza csatlakoztattam a géphez, ami (sercegő hangú gyertyafény szerű jelenséggel a motorból) ismét levágott mindent... Motort visszavittem a tekercselőhöz, aki azt mondta hogy vezérlőpanel hiba tud ilyet okozni, tipikusan túlfeszültséget kapott a motor. Az volna a kérdésem hogy a vezérlőpanel hogy tud túlfeszültséget juttatni a motorra? Btb 16 triak van rajta, amit teszteltem és jónak tűnik, kapcsoló relék szintén jók, nem kontaktosak... (Gondolati síkon esetlegesen tacho jel feldolgozási hiba tudna ilyet okozni?) Köszönöm!
Üdvözletem Mindenkinek újra!
Panelcsere oldotta meg a hibát (Whirlpool L2524 az Indesit ITWA51052W mosógépben). Most egy olyan probléma jelentkezett, hogy centrifugáláskor nem pörög fel a motor, csak akkor ha nincs rajta a bordás szíj (másik panellel is). Szénkefék újak, kommutátor megcsiszolva, motor szénportól kifújva, tacho tiszta (14Ohmot mérek rajta). Motorcsere? Köszönöm! A hozzászólás módosítva: Aug 25, 2024
Tisztelt fórum tagok.
Segítséget kérek NEMA 23 Uni Polar 6 vezetékes motorhoz. Kapcsolási rajz, vázlat illetve a szükséges elemek listája kellene. Ha kész megvásárolható elemek lennének az lenne a legjobb. Visszacsatolás akár Hall akár Opto vagy tacho megoldás is jó kijelzőn látva a valós értéket. Szabályzás kell 3-500 ford között. 3 motornak szinkronba kellene forogni ha lehet. Minden segítséget megköszönök.
Köszi, megnézem hamarosan!
Szénkefét raktam bele újakat, ismét teszteltem 1000 és 700-as fordulatokon is, egyre többet akadozott a centrifugálás, végül meg is állt a program közben. Van egy bontott tök ugyanilyen motorom, (felültőltős, leszakadt csapágyas Electroluxból) felcserélem gyorsba' tesztelésre. Ha azzal jó, akkor egyértelmű, hogy motor vagy tacho. Idézet: Rosszul gondolod. „az eredeti szétbarmolt gyári táp is gondolom innen, a tacho feszültséggel oldotta meg a fordulattartást” Ha a 3f motor csillagpontján feszültség jelenik meg, akkor baj van, mert valamiért felborult a szimmetria. Viszont fel lehet használni hibakezelésre. Ha azon a vezetéken amit csillagpontnak gondolsz üzem közben feszültség jelenik meg, akkor az lehet egy tacho generátor kimenete, és akkor azt lehet használni a szabályozáshoz. Megállapítani úgy lehet, hogy megforgatod a motort, és ha akkor azon a csillagpontnak nézett vezetéken feszültség jelenik meg, akkor az igen nagy valószínűséggel a tacho generátor kimenete.
Szia! Ez egy jó régi, 2010-es válaszod a topikban, amit én most találtam, nagy örömömre.
Egy másik mostani topikban (https://www.hobbielektronika.hu/forum/topic_2489.html) 2023.12.07-én írtam be. Ha ebbe beleolvasnál kérlek, hogy ne írjak itt le mindent újra. A lényeg, hogy egy ipari 3f mikromotor (10Ncm) (5-25 ezres fordulat) vezérlésének vettem egy kínai ZS-X11 F 3fázisú meghajtót. Viszont a fordulat terhelésre jelentősen csökken. Ki van vezetve a csillagpont is, az eredeti szétbarmolt gyári táp is gondolom innen, a tacho feszültséggel oldotta meg a fordulattartást, mert ezzel a géppel kis korongokkal fémeket is vágnak, kell a nyomaték. Lehet a rajzodon elhelyezett FET a betáp pozitív ágában is? A gyári táp pufferje 43V-on van. Mint írtad is, jobb lenne, ha a motorról levett tachofeszültséggel lenne a visszaszabályozás. Hogyan alakítsam át a kapcsolásodat? A PWM jel előállítására ide is megfelelő a kapcsolásod? Mert lehet komlett ilyen modult kapni : https://www.elektrobot.hu/termek.php?filename=4816.html&i=4816 Köszönöm
Sajnos nem működik az általam kigondolt "áteresztő" Fet vezérlése.
Most néztem ismét az általad leírtakat, és a csillagpont-testközé rakott "kisértékű" ellenálláson megjelenő tacho feszültséggel gondolnám a Fet-et vezérelni, úgy, ahogy mondtad, a nagyobb áram, a nagyobb nyomaték végett. Ez az R mekkora értékű legyen? Mert 82 Ohmmal az ellenállás melegszik, a fordulat emelkedik. 1 kOhm értékkel nem melegszik, a fordulatot nem befolyásolja, ez jónak tűnik. A rajta mért DC feszültség 5, 10 és 25 ezres fordulatnál 2, 4,2 és 9,5 V. nagyjából arányos, mivel a fordulatmérés nem volt pontos. Most már csak az a kérdés, hogy ezt a fordulattal arányos DC feszültséget hogyan használjam fel? Én arra gondoltam, hogy a kapott tacho feszültséggel vezérelnék egy AD620M feszültségerősítő modult, ezzel vezérelnék egy analóg feszültség - PWM átalakító modult. Az így kapott PWM jellel vezérelném az "áteresztő" Fet-et. Ja, és még a 0-5V os fordulatszabályozó potiról levett, pillanatnyilag beállított fordulathoz tartozó DC értéket, mint referenciát össze kellene hasonlítani az AD620M modul kimenetével, a felerősített tacho jellel. Még egy műveleti erősítő? Egy kicsit bonyolult, de talán kivitelezhető. Nem kell annyira pontosnak lennie, csak azért kb tartsa a fordulatot. Köszönöm Vagy van más ötleted?
Szia!
A tachogenerátor ellenállása 24-25 Ohm ezen, de máshol azt is olvastam hogy tacho hiba esetén nem centriz a gép. Egyépként a motorban belül a tekercsek illetve a tacho csatlakozások csúszósarukkal, illetve villákkal csatlakoznak ott is lehet hiba, megnézem. Az elektronikánál mire gondolsz? A triakot leellenőriztem az jó teljesen. Üdv Várom válaszod! M.Feri
Szakik Kérdés,és Segítség kellene!
Van egy Bosch WLM 40 mosógép. F21 es hibakódja van. A dobot néztem nincs akadályoztatás, nincs a dobban semmi hulladék kosz, könnyen mozog nem akad. A szénkefét cseréltem az megoldott. A motorban most vizsgálom a tacho generátort de látszólag semmi. A hibakódot nem tudom kitörölni, két fajta módon is próbáltam, ami fenn van neten. Mi lehet a gond? tudtok segíteni? Ja a elektronikán néztem a motorvezérlő Triakot, az is jónak látszik de a kimérésében nem vagyok biztos.? Várom válaszotokat. Előre is köszönet. M.Feri
Szia!
Ez úgy fest, hogy motor tacho probléma. Azért pörögfel, mert “nem lát” visszajelzést a motorról, hogy mekkora a fordulat. Ha volt folyás az is lehet, hogy a motor csatlqakozója beázott. Ellenőrizd először ezt, aztán a tacho tekercsét majd a tacho mágnesét, hogy fixen van e a tengelyen. Ezek után tudunk tovább menni. Üdv, Palkó.
tachogenerátoros mosógép motor vezérlésére orosz oldalon találtam ezt a rajzot. Egyszerű, de sok a hiányosság benne. Nincs motor áram figyelés, tacho szakadás ellen sem védett.
Sajnos a TDA1085 beszerzése körülményes. Bővebben: Link
lényegében fázishasítással nullátmenetet figyelve.
Csak a motor tacho kimenetét figyelve egy PID szabályzás állítja a kitöltési tényezőt. ![]()
Mint ahogy említettem elkészítettem a vezérlőt.
Egy kicsit lehet, hogy túltoltam, mert úgy voltam vele, hogy akkor már legyen jó másra is ha egyszer nekiülök. ![]() Jelenleg 2db 230V-os motort tud vezérelni/szabályozni (tacho bemenete is van). 2db DC kimenet motoroknak 6db hőmérséklet szenzor bemenet (onewire -> bővíthető) Opto kimenetek/bemenetek Relés kiemenetek I2C kijelző -> 4x16 soros megy majd most rá ESP32 -> WiFi miatt ha lesz időm összekötöm HomeAssistant-al
Sziasztok!
Én egy autómata mosógépet szeretnék átalakítani PLC vezérlésűvére. Bocsi az offtopicért, ha valaki tud itt HE-en megfelelő topicot a témában az linkelné? Köszönöm. Az oka ennek az átalakításnak az az hogy elkezd mosni de egy idő után hibát jelez és mindig ugyanott. A panelt szemrevételeztem nem találtam hibát, úgy vélem a firmware-el lesz gond, na itt jön a gond kell először is egy UM232R modul ami 10eFt, a firmware flash-elő szoftver sem ingyen van, viszont PLC-t tudok is beszerezni meg van is otthon. Nagyjából megvan a terv, a tacho-s részt nem tudom, h hogy kellene kivitelezni illetve hogy az hogyan működik. Gondolom a motor fordulatát fázis hasítással szabályozzák vagyis a tacho a triacok vezérelheti. Szóval ha építek egy triacos áramkört amit a tacho vezérel akkor ezt még be kell állítanom, hogy melyen terhelésen mennyire dolgozzon a triac?
Szia!
Délután visszateszem a motort és átmérem + így is ki fogom próbálni. A tacho mágnest nem látóm lazultnak. Hétfőn veszek egy triakot majd és cserélem. Ami érdekesség van, hogy a tachot leszerelve elindul a rövid centrifugázás. Köszi!
Szia! Szíjat rakjad fel és úgy próbáljad. A tacho jeladó mágnese nincs lelazulva? Nézted már? Vagy menetzárlatos a forgó. Esetleg cseréld a moci triakját.
A hozzászólás módosítva: Jan 8, 2023
Szia,
köszönöm, megnéztem. Sajnos nem mozdult az izzó. Ellenben típus azonos service-manual hiányában egy próbálgatással alapállapotba tudtam húzni a vezérlő és most már tudja használni a perifériákat. Most ott tartok, hogy motor felpörgetésével van gondja. A normál mosóprogramnál vagy centrifugánál felpörgeti a motort majd leáll. Be tudtam lépni a teszt menüben (C2) és ott látszik, hogy a látja a motor fordulatszámát is méri. Ami furcsa induláskor egy pillanatra a mért fordulatszám negatív. https://drive.google.com/file/d/1SIZyOAl18-dav91_uvqDWVvEmNsFR6G9/v...e_link A tacho környékén az ellenállásokat átméregettem - jónak látszanak. Hétfőn lesz szkopon is megnézem azzal mit látok a meghajtáson. A motor szénkeféje nem kopott, kb 2 cm van benne tartalék + a motort kifújtam kompresszorra is. Esteleg a video alapján ötlet? köszi! motor teszt indítás
Mindenképpen próbálgatni kell mint a kutya az aktust. Arra én is gondoltam, hogy az 1k/10k osztó helyett célszerű lett volna egy trimmer, Hogy a tacho jelhez lehessen igazítani az alapjelet..
De nagyon nem lehet elrugaszkodni, mert a 9V még épp megfelelő, az LM358 10,4V-ig megy fel 12V-os táppal. Azt meg hogy mi van és mi nincs, mi szükséges mi nem, nemigazán fogjuk megtudni. Én csak próbáltam áramkörbe öntöttem a gondolatokat, hogy legyen miből kiindulni..
Csak azt tenném meg hozzá, hogy az OP1 fokozatot ugy alakitanám ki, hogy változtathato legyen az erösitése, igy a tacho jelet szintbe lehet hozni az igénnyel ( Sollwert), ami ugye 0-10V között változhat, és talán egy trimmerrel be lehet állitani a vezérlés érzékenységét és azzal a fordulatszám stabilitását és annak a reakcioját az esetleges terhelés változására..
Pl más szabályozás kell egy magnohoz stb, megint más egy lifthez, szerszámgéphez.
Hello!
"Nem teljesen világos, miért van 2db differenciál erősítő a tachonak. "Ez alapvetően egy váltófeszültségű tacho-hoz készülhetett. A kérdező a feszültség nemet viszont nem árulta el..
Kiindulási alapnak jó lehet.
Nem teljesen világos, miért van 2db differenciál erősítő a tachonak. Neked valószínűleg egyik sem fontos, ha nincs hosszú tacho vezetéked. Azaz a "Run seed" feliratú műveleti erősítő nem invertáló lábára kötöd egy osztón keresztül a tacho jelét. A tacho másik vezetéke értelemszerűen a 0V-ra. Az osztó legyen 1:1 arányú, azaz 3000rpm fordulatnál kapott 9V-t ossza le 4,5V-ra. Legyen 2db 10K ellenállás, az osztópont 100nF-dal hidegítve. A "Run seed" feliratú műveleti erősítő 9V-ra fogja erősíteni, ami nagyjából illeszkedik a 0...10V-os alapjelhez, amit a 100K/1M osztó szintén kb. 9V-ra oszt. Az utolsó műveleti erősítő lenne a szabályzó erősítő. Ennek alapvetően PI jellegűnek kellene lennie, és a forgatott tömeg tehetetlenségétől függően általában másodperc nagyságú időállandó kellene az optimális működéshez. Ehhez a 1M-os ellenállást a visszacsatoló körben cseréld ki 10M-ra, vagy vedd ki, és a 100nF-os kondit 10µF-ra cseréld. Ezekkel az értékekkel indulnék neki (úgy remélem, ezekkel nem fog lengeni), de egység ugrás jellel tesztelve biztosan szükség lesz változtatásra, ha optimálisat szeretnél. Mivel egynegyedes üzemet szeretnél, egy LM358-as jó lehet +15V-os tápfesszel. Ez esetben célszerű a szabályzó erősítő kimenetét egy 2K2 ellenállással beterhelni, hogy szükség esetén a nulla kimeneti feszültség létrehozása sikeresebb legyen.
Hogyan akarod vezérelni, analog modon ( feszültséggel) vagy PWM-l.
Mind a kettö aránylag egyszerü dolog. A tacho jelét megfeleö szintre erösitve az elsö opampal arra a szintre viszed mint a motor sebesség bemenete ( az valoszinü egy poti lesz). A két jelet összeadva kapod meg a névleges vezérlö feszültséget, amit a második opamppal meg teljesitmény fokozattal olyan szintre erösited ami a motornak kell, mondjuk 10 V. A tacho erösitöjét invertálora kell megcsinálni, azaz, ha emelkedik a fordulatszám, a kimenetnek csökkenie kell. Ha igy adod össze a jeleket, akkor automatikusan beáll az egyensuly. Az elsö opamp erösitésével szabályozhatod az érzékenységet ( visszacsatolo ellenállás). Kész kapcsolàs most nincs kéznél, de amugy is a motorhoz kell igazitani. A PWM változatban meg az impulzus szélességét fogja a tachojel szabályozni. Ezt is meglehet egy opampal oldani. Az elsövel egy hàromszög jelet csinálsz megfelelö alapfrekivel. A következö opamp egy komparator lesz, aminek a szintjét potival állitod és a tachoval befolyasolod ( eltolod a komparátor szintet). A kimenet meg mehet a motor meghajtora. Nem irod, hogy egyirányba vagy mindkét irányba akarod tartani a fordulatszámot.
Sziasztok!
Segítségetekre volna szükségem: Van egy DC motor hajtásom, ami +-10v-al vezérelhető. Ezt szeretném kiegésziteni egy tachogenerátoros fordulatszám visszacsatolással. Olyan áramkörre volna szükségem, aminek ha adok 0-10v feszültséget, az vezérli a hajtást, ha esik a ford.szám, akkor ezt tacho-ról érzékeli, és próbálja tartani a fordulatot. Volt erre egy kis 2 műv.erősítős elektronikám, de költözés közepette vagyok, és valahol valami doboz mélyén van...és persze hogy most kellene. Tudnátok erre valamo megoldást? Vagy hogyan keressem? A barátom most nem segített.. A tacho: 3v/1000rpm 3000rpm lenne a maximum, ameddig tudnia kellene a feladatot. Köszönöm a segítséget!
Sziasztok! Van egy AEG 74810-es mosógépünk, ami tegnap óta nem működik rendesen.
Programot látszólag elindítja, de csak pár másodpercig megy, utána csak számol visszafelé, és nemcsinál semmit. Dob nem mozdul semerre. Hibakódra E54-et ad. A vezérlő panelt kibontva egy részén fekete minden, főleg a tekercses alkatrész néz ki rosszul. Menthető ez a panel? Egy új/bontott vezérlő elég költséges, a mosógép régi, ha nem sikerül javítani, inkább lesz helyette egy újabb. A vezérlő típusa Procond 451525209, próbálok képet csatolni a problémás részről. Korábban a motorban már cseréltem tacho jeladót meg szénkeféket is, elvileg azok jók. Köszönök előre is minden segítséget!
Egyszerűen, rámérsz. AEGhez nem kapsz külön. a BEKOé jó bele az orcynál kb 2000ft
![]() De ha jó akkor vissza követed a panelon a tacho kört. Találkoztam már ott is elszállt ellenállással. A hozzászólás módosítva: Máj 11, 2022
|
Bejelentkezés
Hirdetés |