Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum
Valamint alacsonyabb béren tartották őket, mert "csak lógnak".
![]() Jobb helyeken volt tervezett TMK; ha jó, ha nem, félévenként a gépeket be kellett vinni a műhelybe és átnézni, vagy helyszínen felülvizsgálni, javítani. Mi a hiba?Mi a gáz urak? 22:29 óta nem mutat bejegyzést a fórum!
Ha a még lévő szerek nem hatnak, kipróbálom.
Momentán a közelben sincs. Van még Hypo és ht sósav. Majd referálok, mire mentem.
tisztításVegyészek előnyben: van egy régi, sokáig pincében lógó (valamikor) fehér zománctáblám, ami idővel beszürkült. Az ábrát nem zavarja, jól látható, de szeretném, ha megint fehér lenne. Ecet, ultra, "atom" kézmosó, TIP folyékony súroló nem használt.
Haha, ilyet én is kaptam. Rögtön továbbítottam is rendőrségnek.
Mi a hiba?Látom, írtok a témába, csak amit írtok nem látom 10:13 óta.![]() Módosítás: Hogy írtam, előkerültek a többiek írásai is. A hozzászólás módosítva: Márc 30, 2026
Mind roncs, mert mindenféle sofőrök használták, senki nem a sajátjaként bánt vele. Ugyanaz, mint az oktatóautók vagy inkább rosszabb, mert az oktatóautók sosem voltak túlhajtva (sebesség).
Ha Acron-ból (Ohio) vagy Wellingtonból (kissé odább
), akkor felveszem, mert rokon.
Ma reggel 8:50-kor Washington DC-ből hívtak. Nem jött össze nekik.
Nem elektronikaT. Klubtagok!Felújítás miatt feleslegessé vált redőny Zuglóból vihető. Jó állapotú, külső fémtokos (s.barna), mogyorószínű műanyag; 109x245 cm. Érdeklődni privátban kérem (mert nem idevaló téma).
Akkor már legyen ártány s a belőle készült tokány.
Komolyan kell a jó susztert? Bp. VIII. Práter u. 31. (ha jól emlékszem) Holba István mester. Remélem nyitva van, mert téli szünetet szokott tartani (nem mai csóka).
A hozzászólás módosítva: Jan 16, 2026
Ez nem egészen így van.
![]() Egyik szakmám. A hozzászólás módosítva: Jan 10, 2026
Aztán van a bizonyos ütköző a vezérorsónál, ami megállítja (kikapcsolja) az előtolást (lakatanyát).
Az első rész és az utolsó mondat igaz, a többi viszont csak gyakorlat kérdése.
A hozzászólás módosítva: Jan 7, 2026
Most látható, hogy van fal elég, rá lehet metszeni a 11-es menetet.
Esteleg a furat menetét felfúrni M12-re? Hova hullana a forgács? Pl. egy radiátor végébe simán belefúrható, mert lehullik örökre az aljára.
Mármint a 12-es közcsavar furatát feltölteni?
Van annyi falvastagság, hogy elbír annyi vékonyítást.
Nem a mester kérdés, hanem az esztergagép.
![]() Ha jól látom, azonos a menetemelkedés, nem nagy kunszt megcsinálni.
Lehet az oka, hogy nagyságrendekkel több a szemét, mint a hasznos tartalom? Ráadásul pénzért.
USA aranyraktár Kentuckyban.
Néhány fajta fényképző-állvány tudok ajánlani, ha nem találod.
Megint nem figyeltél: Az idézett mondatrész Zsombortól van.
Láthatóan figyelmetlenül olvastál (jelenleg a tesómnál; lehet, akár tavaly óta). Mondjuk, nekem egy autós haverom sincs a jelzett viszonylatot tekintve.
Ez a Balatonos téma nagyon off.
Mi elég jó és népszerű helyen vagyunk, nem nálunk a legmagasabb a strandbelépő. Az árak sem extrák. Szeptember 1-e van és már látszik az éves forgalom mérlege, ami kb. 60 %! Van olyan büfé, ami már szezon közben bezárt, mert olyan alacsony volt a forgalom. Van néhány frekventált, máskor (túl)teltházas hely is nálunk, ahol hasonló vagy rosszabb a mérleg. Panziók, kempingek még alacsonyabb %-on vannak.
Semmi reakció nem volt, mikor beírtam a keresőbe.
Előtte kipróbáltam a sajátomra keresni, hogy jól keresek-e, arra kiadott sok mindent. A hozzászólás módosítva: Aug 26, 2025
MrFmanoKeresem MrFmano hozzászólásait, de nem ismeri a nevet a kereső (nixióra ügyben)Esetleg a nekem szóló üzeneteit meg lehetne találni? 4-5 évesek, de csak 2 évet mutat az üzenet oldalam. A hozzászólás módosítva: Aug 26, 2025
Nem is volt benne ékszíj. A rúgót a fejből, 2 óra után. De már van új rúgó, 2 is.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |

Mi elég jó és népszerű helyen vagyunk, nem nálunk a legmagasabb a strandbelépő.
Az árak sem extrák. Szeptember 1-e van és már látszik az éves forgalom mérlege, ami kb. 60 %!
Van olyan büfé, ami már szezon közben bezárt, mert olyan alacsony volt a forgalom. Van néhány frekventált, máskor (túl)teltházas hely is nálunk, ahol hasonló vagy rosszabb a mérleg. Panziók, kempingek még alacsonyabb %-on vannak.