Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum
Komolyan kell a jó susztert? Bp. VIII. Práter u. 31. (ha jól emlékszem) Holba István mester. Remélem nyitva van, mert téli szünetet szokott tartani (nem mai csóka).
A hozzászólás módosítva: Pé, 14:34
Ez nem egészen így van.
![]() Egyik szakmám. A hozzászólás módosítva: Jan 10, 2026
Aztán van a bizonyos ütköző a vezérorsónál, ami megállítja (kikapcsolja) az előtolást (lakatanyát).
Az első rész és az utolsó mondat igaz, a többi viszont csak gyakorlat kérdése.
A hozzászólás módosítva: Jan 7, 2026
Most látható, hogy van fal elég, rá lehet metszeni a 11-es menetet.
Esteleg a furat menetét felfúrni M12-re? Hova hullana a forgács? Pl. egy radiátor végébe simán belefúrható, mert lehullik örökre az aljára.
Mármint a 12-es közcsavar furatát feltölteni?
Van annyi falvastagság, hogy elbír annyi vékonyítást.
Nem a mester kérdés, hanem az esztergagép.
![]() Ha jól látom, azonos a menetemelkedés, nem nagy kunszt megcsinálni.
Lehet az oka, hogy nagyságrendekkel több a szemét, mint a hasznos tartalom? Ráadásul pénzért.
USA aranyraktár Kentuckyban.
Néhány fajta fényképző-állvány tudok ajánlani, ha nem találod.
Megint nem figyeltél: Az idézett mondatrész Zsombortól van.
Láthatóan figyelmetlenül olvastál (jelenleg a tesómnál; lehet, akár tavaly óta). Mondjuk, nekem egy autós haverom sincs a jelzett viszonylatot tekintve.
Ez a Balatonos téma nagyon off.
Mi elég jó és népszerű helyen vagyunk, nem nálunk a legmagasabb a strandbelépő. Az árak sem extrák. Szeptember 1-e van és már látszik az éves forgalom mérlege, ami kb. 60 %! Van olyan büfé, ami már szezon közben bezárt, mert olyan alacsony volt a forgalom. Van néhány frekventált, máskor (túl)teltházas hely is nálunk, ahol hasonló vagy rosszabb a mérleg. Panziók, kempingek még alacsonyabb %-on vannak.
Semmi reakció nem volt, mikor beírtam a keresőbe.
Előtte kipróbáltam a sajátomra keresni, hogy jól keresek-e, arra kiadott sok mindent. A hozzászólás módosítva: Aug 26, 2025
MrFmanoKeresem MrFmano hozzászólásait, de nem ismeri a nevet a kereső (nixióra ügyben)Esetleg a nekem szóló üzeneteit meg lehetne találni? 4-5 évesek, de csak 2 évet mutat az üzenet oldalam. A hozzászólás módosítva: Aug 26, 2025
Nem is volt benne ékszíj. A rúgót a fejből, 2 óra után. De már van új rúgó, 2 is.
Nem bronz, hanem kínai fekete pala és 10x10 cm.
Mondjuk, illőbb lenne egy 15x25 cm-es tábla, mert elég hosszú a szöveg. Valamint színben is a másikhoz kéne passzolni. Egy s.réz vagy inox tábla túl csillogós lenne.
Kissé bonyolultabb ennél, mert nem magánadomány, hanem pályázat része, közösségi dolog és a főtámogatót illik megemlíteni.
A hozzászólás módosítva: Aug 18, 2025
Teljesen tele van, le se lehetne venni a helyéről.
Nem toldás, mellé/alatta egy tábla, egy másik felületen.
Emléktábla (kiegészítés)Emléktáblát avattunk a minap kies vidékünk költőjének (író, festő, múzeumigazgató, tanár) házánál.Sajnos szervezési hibából lemaradt az egyik főtámogató a tábláról. Ezért kellene valami időálló míves (nem márvány, nem csicsás) tábla a közösség nevével. 15 x 25 cm-es tábla kellene, kb. 21 betűvel. Egy fekete márványtábla alatt lesz elhelyezve a fehér oszlopon. Ahhoz kellene harmonizálnia. Van-e valakinek ilyen lehetősége? Házieszköz/anyagGyűjtemény (lomtár ) rendezéskor találtam 6 tekercs (0.3x10 m) Gefrier (fagyasztó) fóliát. Mire lehet ezt az eredeti célján kívül használni? Sajnos az anyaga nincs jelölve a (eredeti) dobozán, de nagyon teflonosnak látszik (kissé síkos tapintású, áttetsző).Én mindjárt sor/horonyszigetelésre gondoltam, mivel elég erősnek látszik és vékony. Mivel nem villanyos dolog, nem az ingyenesbe írtam, de adok, ha valakinek kell. |
Bejelentkezés
Hirdetés |

Egyik szakmám. 
Mi elég jó és népszerű helyen vagyunk, nem nálunk a legmagasabb a strandbelépő.
Az árak sem extrák. Szeptember 1-e van és már látszik az éves forgalom mérlege, ami kb. 60 %!
Van olyan büfé, ami már szezon közben bezárt, mert olyan alacsony volt a forgalom. Van néhány frekventált, máskor (túl)teltházas hely is nálunk, ahol hasonló vagy rosszabb a mérleg. Panziók, kempingek még alacsonyabb %-on vannak.