Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Digitális oszcilloszkópok
 
Témaindító: Stakypot, idő: Jún 7, 2009
Témakörök:
Lapozás: OK   6 / 6
(#) Ge Lee válasza gigaherc hozzászólására (») Feb 3, 2019 /
 
Nem indít túllövéssel az biztos. Nem is indíthat, mert a bemeneti kapacitásnak épp ellenkező hatása van, lassítja a felfutást, tehát kellő felbontásban (egy sokkal jobb szkóppal) ott inkább a sarok kerekedését kellene látni és nem túllövést. Lehet hogy valami gondja van annak a bemenetnek, vagy hibásak a mérőfejek.
(#) gigaherc válasza Ge Lee hozzászólására (») Feb 4, 2019 /
 
En is igy gondolnám, mert honnan is jönne az a plusz feszültség ? Egy összetett áramkörnél kitudja bármi lehet, de védelem nélküli nyers akkumlátornál valószerütlen, hogy a feszültség akárcsak pár tized voltot ténylegesen emelkedhetne.
Aszem sajnos visszaküldöm a kinaiaknak az oszciloszkopjukat.
(#) Ge Lee válasza gigaherc hozzászólására (») Feb 4, 2019 /
 
Tudod hogy milyen költsége van annak? A gyártó vállal ugyan garanciát a gyári szám alapján, csak hát el kell neki juttatni Kínába, és annak a költsége a feladót terheli. Én ezért vettem inkább itthon szkópot.
(#) nagym6 válasza gigaherc hozzászólására (») Feb 4, 2019 /
 
Ebben az árkategóriában előfordulhat ennyi hiba az átvitelben, azaz jelalak megjelenítésben.
Nem biztos, hogy másikkal, vagy más típussal minden tökéletes lenne. Ezt csak gondolom.
(#) gigaherc válasza Ge Lee hozzászólására (») Feb 4, 2019 /
 
"Tudod hogy milyen költsége van annak? "

Valójában tudom, és nem kerül semmibe. Persze a csomagküldés pénzbe kerül, de a paypalnak van egy olyan szolgáltatása, hogy a rajtuk keresztül vásárolt termék bármilyen okbóli visszaküldését kifizetik, évente 12-szer. El kell küldeni nekik a csomagküldést igazóló papirokat,(szkennelve) leellenörzik, és pár nap mulva kifizetik. Csak igy mertem megkockáztatni, hogy 40-50 ezres müszert lényegében garancia nélkül megvegyek. Mert igazi garancia nincs rá, de 30-60 napig elálhatók a vásárlástól, mint nálunk 14 napig.

Mostmár én is inkább egy picoscop-al szemezek 5 év garanciával, csak hát az több mint a duplája.
(#) gigaherc válasza nagym6 hozzászólására (») Feb 4, 2019 /
 
"Ebben az árkategóriában előfordulhat ennyi hiba az átvitelben,"

Azt reméltem, hogy egy 50 ezres 1 giga sample szkop aze már, nem a gagyi kategoriába tartozik. Persze lehet hogy csak kifogtam egy hibás példányt.
(#) elektroncso hozzászólása Márc 2, 2019 /
 
Sziasztok!
RIGOL VS5042 szkópomat nem tudom win10 alól használni mert hiányzik az USB driver. Az interneten persze semmit nem találtam. Elvileg NET2272 USB interface van benne, ehhez kéne nekem egy driver win10-hez megbízható helyről. Én nem sok mindent találtam, de nincs ilyen jellegű tapasztalatom. Tud valaki segíteni?
Előre is köszönöm!
Következő: »»   6 / 6
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu