Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » DSC riasztó

Témaindító: pittyu, idő: Márc 2, 2008
Témakörök:
Lapozás: OK   229 / 283
(#) Kovabe válasza Riasztos hozzászólására (») Júl 16, 2015 /

Az idő beállitásnál emlékeim szerint végig kell ütni a dátumot is de ez csak emlék pontosan nem tudom de ki lehet probálni.

óó pp hh nn éé ja és a végén kettöskereszt.
(#) Gránátalma válasza Riasztos hozzászólására (») Júl 16, 2015 /

Pedig az dátum idő. *6 mesterkód 1 11 11 11 11 11
Ezzel ki kell Jöjjön a hiba.
Amennyiben van távfelügyeleti átjelzésed pontos időt üss. Ha ezzel eltűnt a hiba, utána üss pontos időt vissza!
(#) mathy hozzászólása Júl 23, 2015 /

Sziasztok!
Mi lehet a probléma?
1832-es központ "Általános rendszer szabotázs" hibát jelez, de hibás modult vagy érzékelőt nem találni.
Próbáltam DLS 5 programmal is megnézni ,de az is csak központ hibát jelzett.
(#) snapscan válasza mathy hozzászólására (») Júl 23, 2015 /

Pont múlt héten futottam bele. Vihar után többek között általános rendszer szabotázs, RF zavar és low battery hiba.. Akksi csere után maradt az általános szabotázs és RF zavar. Nem tudtam eltűntetni, csak a reset segített, de előtte már sérült a program, a zóna attribútumok teljesen összekavarodtak. Reset előtt mentés, majd reset után hibák eltűntek, mentés letöltés, utána zóna attribútumok javítása, azóta jó. Remélem lesz valaki, akinek van jobb megoldása, mert a telepítői kizárásos panellel nem tudtam volna resetelni.
(#) Kovabe válasza mathy hozzászólására (») Júl 23, 2015 /

Kicsit kevés az info, milyen rendszer, van rádió? Van ikonso kezelő, esetleg lcd-s? Bekötések? Stb.
(#) Kovabe válasza snapscan hozzászólására (») Júl 23, 2015 /

Nekünk is volt hasonló de egy hideginditás megoldotta a problémát. Már volt olyan is hogy új telepítés és programozás után mindenféle hibát dobott fel, majd hideginditás és rendbejött minden.
(#) Gránátalma hozzászólása Júl 23, 2015 /

Sziasztok
pc585- ikonos kezelővel.
Szerettem volna rá felütni egy kezelői zónát.
programban 020-al felütöttem a 05-öt, majd adtam neki kulcsos kapcsoló definíciót, de ellenállás nélkül nem áll ki hibára a zóna(deol a központ kötése) illetve ellenállás változásra nem kapcsol.
Fizikai egyes zónán kapcsol.
Esetleg ötlet rá?
(#) Kovabe válasza Gránátalma hozzászólására (») Júl 23, 2015 /

202-ben beállitottad? Emlékeim szerint itt is érvényes a ledes kezelő csakEOL-ban dolgozik de akkor is hiányolni kéne az ellenállást.
(#) Gránátalma válasza Kovabe hozzászólására (») Júl 23, 2015 /

be-
én meg pont ugy tudom, hogy az lcd-s kezelők deolban dolgoznak csak.
De így is úgy is próbáltam amugy.
Olyasmire volt már valakinek példa, hogy nem működött a kezelői zóna, de hibát nem jelzett a cucc?
Igazából kipróbáltam, hogy levágom az egyik busz vezetékét központról, akkor se jött hiba a kezelőre sokáig. Majd gondolt egyet, de jó soká.
Lehet ez a hiba is késik, csak nagyon nagyon sokat?

mod: bár a billenésre akkor is kéne reagáljon.
A hozzászólás módosítva: Júl 23, 2015
(#) mathy hozzászólása Júl 23, 2015 /

A rendszer 1832-es központ V4,5
1 db RF5108 -433 bővítő 3 db érzékelővel.
1 db PK 5500 kezelő.
2 db PK 5501 kezelő.
(#) Kovabe válasza Gránátalma hozzászólására (») Júl 24, 2015 /

Így már vágom, a com-ot erősitsd meg, az lesz a baj hogy gyenge a vezeték de az összes combus-os eszközhöz mert nem tudni melyik okozza a hibát.
(#) Kovabe válasza mathy hozzászólására (») Júl 24, 2015 /

Emlékeim szerint az RF eszköz hátulján van egy tamperkapcsoló és az feltehetően nincs megnomva.
(#) snapscan válasza Kovabe hozzászólására (») Júl 24, 2015 /

Köszi, legközelebb kipróbálom.
(#) mathy válasza Kovabe hozzászólására (») Júl 24, 2015 /

Köszönöm a tanácsot. Tényleg az RF modul tamperkapcsolója volt a bűnös.
Üdv.:Mathy
(#) Riasztos hozzászólása Júl 24, 2015 /

Üdv!

Valaki esetleg tudja, hogy lehet- e még kapni, és ha lehet, hol lehet DSC (STIM 1210) kültéri hang és fényjelzőt venni.

Mostanában már nem láttam ilyet.

A válaszokat előre is köszönöm.
(#) Gránátalma válasza Kovabe hozzászólására (») Júl 24, 2015 /

Megvan a hiba...

Rf-vevős ikonos kezelő és a nyolcadik helyre volt felprogramozva. Áttettem az első helyre egyből megjavult...
És 2 ellenállás kellett bele..
A hozzászólás módosítva: Júl 24, 2015
(#) mokusors hozzászólása Júl 24, 2015 /

Sziasztok!
Most szereltem fel egy 1616-os központot, 1555-ős vezérlővel. Minden rendben is van, vagyis lett volna, ha el nem nyomkodom: működni úgy tűnik működik rendesen, de minden egyes érzékelésnél csipog négyet, és akkor is amikor kigyullad a "ready" led...
Van valami tipp?
(#) Gránátalma válasza mokusors hozzászólására (») Júl 24, 2015 / 1

NEm kapcsoltad be az aujócsengő funkciót?
csillag plusz 4
(#) mokusors hozzászólása Júl 24, 2015 /

De...
Köszönöm szépen a gyors segítséget!
(#) Gránátalma válasza mokusors hozzászólására (») Júl 24, 2015 / 1

igazán nincs mit.
(#) Riasztos hozzászólása Júl 25, 2015 /

Üdv!

Valaki esetleg tudja, hogy lehet- e még kapni, és ha lehet, hol lehet DSC (STIM 1210) kültéri hang és fényjelzőt venni.

Mostanában már nem láttam ilyet.

A válaszokat előre is köszönöm.
(#) Kovabe válasza Gránátalma hozzászólására (») Júl 25, 2015 /

Igen az alapoknál kell keresni a hibát
Az ikonosba valoban mehet a default ellenállás de mint írtam is asima 8 ledes kezelő nem tudja csak az egy ellenállást.
(#) Kovabe válasza Riasztos hozzászólására (») Júl 25, 2015 /

Max bolhapiac, már nem gyártják csak a csillivillit de ha le akarod cserélni akkor a signál biztos hogy takarja.
(#) Riasztos hozzászólása Júl 27, 2015 /

Köszönöm a válaszát!

Tudja valaki, hogy A DSC LC 100-PI mozgásérzékelőt hogyan kell pontosan beállítani?

Vennék egy új kültéri szirénát. Ki milyet ajánl?
(#) Dudus válasza Riasztos hozzászólására (») Júl 27, 2015 /

Én PS-128 -at használok és elégedett vagyok vele.
(#) Gránátalma válasza Riasztos hozzászólására (») Júl 27, 2015 /

Attól függ hova szereled.
De ami legtöbbször jó:
2imőulzusos mód, 25kg kisállat, potméter 2óra környékén, illetve tamper kapcsoló nyele meghajtva felfelé.
(#) kopisti válasza Syn7h37ic hozzászólására (») Aug 3, 2015 /

Működik a residental hívás.
Lenne még két dolog ami nem tiszta:

1. Ha beállítom a 2. telefonszámot, akkor azt akkor is felhívja ha mondjuk kiélesítés történik (mintha alapból eseményre is hívást kezdeményezne). Inkább beállítottam az első t. számot és a harmadikat backupnak és az alternate kapcsolót is valahol a 380-ban (így nem próbálkozik többször felvenni a kapcsolatot az 1. t számon).

2. A második kérdés pont ide vonatkozik: mennyi az alapbeállítás és hogy érdemes beállítani a próbálkozásokat a telefonhívásra. Ha nem sikerül egyik számról sem nyugtázni mi történik? TLM hiba világít majd?

Köszi.
(#) Gránátalma válasza kopisti hozzászólására (») Aug 4, 2015 /

A TLM hiba akkor áll ki, ha nincs vonalfeszültséged.
A visszaigazolatlan átjelzésre van egy külön hibapont.

A második számot(és a harmadikat)nem hívja abban az esetben, ha az első nyugtázza a riasztást.

Az alap beállítás asszem 8. De tudod állítani a kommunikációs (300+) szekcióknál valahol.
Következő: »»   229 / 283
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem