Fórum témák
» Több friss téma |
Az idő beállitásnál emlékeim szerint végig kell ütni a dátumot is de ez csak emlék pontosan nem tudom de ki lehet probálni.
óó pp hh nn éé ja és a végén kettöskereszt.
Pedig az dátum idő. *6 mesterkód 1 11 11 11 11 11
Ezzel ki kell Jöjjön a hiba. Amennyiben van távfelügyeleti átjelzésed pontos időt üss. Ha ezzel eltűnt a hiba, utána üss pontos időt vissza!
Sziasztok!
Mi lehet a probléma? 1832-es központ "Általános rendszer szabotázs" hibát jelez, de hibás modult vagy érzékelőt nem találni. Próbáltam DLS 5 programmal is megnézni ,de az is csak központ hibát jelzett.
Pont múlt héten futottam bele. Vihar után többek között általános rendszer szabotázs, RF zavar és low battery hiba.. Akksi csere után maradt az általános szabotázs és RF zavar. Nem tudtam eltűntetni, csak a reset segített, de előtte már sérült a program, a zóna attribútumok teljesen összekavarodtak. Reset előtt mentés, majd reset után hibák eltűntek, mentés letöltés, utána zóna attribútumok javítása, azóta jó. Remélem lesz valaki, akinek van jobb megoldása, mert a telepítői kizárásos panellel nem tudtam volna resetelni.
Kicsit kevés az info, milyen rendszer, van rádió? Van ikonso kezelő, esetleg lcd-s? Bekötések? Stb.
Nekünk is volt hasonló de egy hideginditás megoldotta a problémát. Már volt olyan is hogy új telepítés és programozás után mindenféle hibát dobott fel, majd hideginditás és rendbejött minden.
Sziasztok
pc585- ikonos kezelővel. Szerettem volna rá felütni egy kezelői zónát. programban 020-al felütöttem a 05-öt, majd adtam neki kulcsos kapcsoló definíciót, de ellenállás nélkül nem áll ki hibára a zóna(deol a központ kötése) illetve ellenállás változásra nem kapcsol. Fizikai egyes zónán kapcsol. Esetleg ötlet rá?
202-ben beállitottad? Emlékeim szerint itt is érvényes a ledes kezelő csakEOL-ban dolgozik de akkor is hiányolni kéne az ellenállást.
be-
én meg pont ugy tudom, hogy az lcd-s kezelők deolban dolgoznak csak. De így is úgy is próbáltam amugy. Olyasmire volt már valakinek példa, hogy nem működött a kezelői zóna, de hibát nem jelzett a cucc? Igazából kipróbáltam, hogy levágom az egyik busz vezetékét központról, akkor se jött hiba a kezelőre sokáig. Majd gondolt egyet, de jó soká. Lehet ez a hiba is késik, csak nagyon nagyon sokat? mod: bár a billenésre akkor is kéne reagáljon. A hozzászólás módosítva: Júl 23, 2015
A rendszer 1832-es központ V4,5
1 db RF5108 -433 bővítő 3 db érzékelővel. 1 db PK 5500 kezelő. 2 db PK 5501 kezelő.
Így már vágom, a com-ot erősitsd meg, az lesz a baj hogy gyenge a vezeték de az összes combus-os eszközhöz mert nem tudni melyik okozza a hibát.
Emlékeim szerint az RF eszköz hátulján van egy tamperkapcsoló és az feltehetően nincs megnomva.
Köszönöm a tanácsot. Tényleg az RF modul tamperkapcsolója volt a bűnös.
Üdv.:Mathy
Üdv!
Valaki esetleg tudja, hogy lehet- e még kapni, és ha lehet, hol lehet DSC (STIM 1210) kültéri hang és fényjelzőt venni. Mostanában már nem láttam ilyet. A válaszokat előre is köszönöm.
Megvan a hiba...
![]() Rf-vevős ikonos kezelő és a nyolcadik helyre volt felprogramozva. Áttettem az első helyre egyből megjavult... ![]() És 2 ellenállás kellett bele.. A hozzászólás módosítva: Júl 24, 2015
Sziasztok!
Most szereltem fel egy 1616-os központot, 1555-ős vezérlővel. Minden rendben is van, vagyis lett volna, ha el nem nyomkodom: működni úgy tűnik működik rendesen, de minden egyes érzékelésnél csipog négyet, és akkor is amikor kigyullad a "ready" led... Van valami tipp?
NEm kapcsoltad be az aujócsengő funkciót?
csillag plusz 4
igazán nincs mit.
Üdv!
Valaki esetleg tudja, hogy lehet- e még kapni, és ha lehet, hol lehet DSC (STIM 1210) kültéri hang és fényjelzőt venni. Mostanában már nem láttam ilyet. A válaszokat előre is köszönöm.
Igen az alapoknál kell keresni a hibát
![]() Az ikonosba valoban mehet a default ellenállás de mint írtam is asima 8 ledes kezelő nem tudja csak az egy ellenállást.
Max bolhapiac, már nem gyártják csak a csillivillit de ha le akarod cserélni akkor a signál biztos hogy takarja.
Tudja valaki, hogy A DSC LC 100-PI mozgásérzékelőt hogyan kell pontosan beállítani?
Én PS-128 -at használok és elégedett vagyok vele.
Attól függ hova szereled.
De ami legtöbbször jó: 2imőulzusos mód, 25kg kisállat, potméter 2óra környékén, illetve tamper kapcsoló nyele meghajtva felfelé.
Működik a residental hívás.
Lenne még két dolog ami nem tiszta: 1. Ha beállítom a 2. telefonszámot, akkor azt akkor is felhívja ha mondjuk kiélesítés történik (mintha alapból eseményre is hívást kezdeményezne). Inkább beállítottam az első t. számot és a harmadikat backupnak és az alternate kapcsolót is valahol a 380-ban (így nem próbálkozik többször felvenni a kapcsolatot az 1. t számon). 2. A második kérdés pont ide vonatkozik: mennyi az alapbeállítás és hogy érdemes beállítani a próbálkozásokat a telefonhívásra. Ha nem sikerül egyik számról sem nyugtázni mi történik? TLM hiba világít majd? Köszi.
A TLM hiba akkor áll ki, ha nincs vonalfeszültséged.
A visszaigazolatlan átjelzésre van egy külön hibapont. A második számot(és a harmadikat)nem hívja abban az esetben, ha az első nyugtázza a riasztást. Az alap beállítás asszem 8. De tudod állítani a kommunikációs (300+) szekcióknál valahol. |
Bejelentkezés
Hirdetés |