Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » DVD felvevő hiba
 
Témaindító: ini, idő: Jan 4, 2008
Témakörök:
Lapozás: OK   5 / 5
(#) steelbird válasza Pacso hozzászólására (») Szept 3, 2016 /
 
Szia.
Vagy megnyúlt a betöltő motor szíja, vagy hibás a motor. Általában ez a két hiba a leggyakoribb, vagy esetleg még szorul valahol a mechanika.
(#) Pacso válasza steelbird hozzászólására (») Szept 4, 2016 /
 
Köszi! Úgy néz ki hogy sikerült szíjat kapni hozzá és megyen de még próbálgatom !!
További szép napot kívánok !
(#) Pacso hozzászólása Szept 12, 2016 /
 
Nos a meghajtás megoldódott ! Távirányító gond is meg van (URC009 valami csodás) !!
Már csak egy sotware letöltés kellene Ellion DVR 950s re !! Ha valaki tudna küldeni egy linket, mert én sajnos nem találtam !!
(#) mofesa hozzászólása Máj 27, 2017 /
 
Sziasztok.
Hyunday HDVR-5080 DVD lejátszóhoz keresek kapcsolási rajzot, szerviz doksit. Neten nem találok semmit , ezért írok ide, hátha valakinek van.
(#) Remci hozzászólása Nov 24, 2020 /
 
Üdv!
Van egy Philips HDR3500/58 tipusu DVD felvevő/lejátszó. Vihar után se kép,se hang. A tápban zárlatos lett egy egyenirányító dióda, amit kicserélve meg jöttek a tápfeszültségek.Ha a távirányítóval bekapcsolom, akkor ki írja a Philips feliratot, a DVD lejátszó morog egyet, de nem nyílik ki a tálca se gombnyomásra,te távirányítóra. Bekapcsolás után, Tv-re kötve csak a hangyák háborúja látszik, ami nem csoda, mert nincs se Tv antennám,se kábel Tv-m amit az antenna bemenetre tudnék dugni, majd egy idő után kikapcsol,és csak az órát mutatja. Viszont ebben az állapotában ha a video bemenetére jelet adok pl egy set-top box-ról, azt ki adja a Tv-re.A feszültség csatlakozásokat minden panelen, HDD-nél,DVD olvasónál megmértem és mindenütt megvoltak a megfelelő feszültség értékek. De a távirányítóval csak be-ki kapcsolni tudom, semmi más gombra nem reagál. Se menüt,se semmit nem tudok előhozni a kijelzőn.Távirányító kiadja a jeleket,legalábbis kamerás mobilon látom hogy a ledje villog.Javított már ilyet valaki, vagy érdemes vele foglalkozni? Bővebben: Link
A hozzászólás módosítva: Nov 24, 2020
Következő: »»   5 / 5
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem