Fórum témák
» Több friss téma |
- Ez a felület kizárólag, az elektronikában kezdők kérdéseinek van fenntartva és nem elfelejtve, hogy hobbielektronika a fórumunk!
- Ami tehát azt jelenti, hogy a nagymama bevásárlását nem itt beszéljük meg, ill. ez nem üzenőfal! - Kerülendő az olyan kérdés, amit egy másik meglévő (több mint 17000 van), témában kellene kitárgyalni! - És végül büntetés terhe mellett kerülendő az MSN és egyéb szleng, a magyar helyesírás mellőzése, beleértve a mondateleji nagybetűket is!
Én ezt olyannak tekintem, mint a szinte felismerhetetlenül életlen képeket... A kérdező még azoknak a dolgát is nehezíti, akik szeretnének segíteni neki. Bocsánat, de nekem ilyenkor nullára csökken a segítő szándékom...
Elnézést kérek mindenkitől!
Véletlenül a "rossz" kiterjesztésű fájlt húztam be. Remélem most már látható jó minőségben a fotó! Idézet: A "többi típus" alatt azt kell érteni, hogy olyan is van a birtokodban, amelyik működik elemről is? Arról/azokról nem lehet mintát venni? Illetve, amelyikben működik az elem, áramszünet esetén csak az adatokat tartja meg vagy a kijelző is bekapcsolva marad? „a készülék a többi típushoz képes nem rendelkezik AAA elemtartóval”
Nem, nincs másik típus a birtokomban így sajnos nem tudom lelesni. Interneten érhető el több típus. Azt feltételeztem, hogy ez a funció mindben benne van. Nincs az ismeretségi körömben senki akinek lenne olyan típusú ami tartalmaz elemet is. Így nem tudom megválaszolni, hogy a teljes készülék megy elemről vagy csak a memóriát látja el.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |