Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Elektronikában kezdők kérdései
- Ez a felület kizárólag, az elektronikában kezdők kérdéseinek van fenntartva és nem elfelejtve, hogy hobbielektronika a fórumunk!
- Ami tehát azt jelenti, hogy a nagymama bevásárlását nem itt beszéljük meg, ill. ez nem üzenőfal!
- Kerülendő az olyan kérdés, amit egy másik meglévő (több mint 17000 van), témában kellene kitárgyalni!
- És végül büntetés terhe mellett kerülendő az MSN és egyéb szleng, a magyar helyesírás mellőzése, beleértve a mondateleji nagybetűket is!
Lapozás: OK   4069 / 4069
(#) erdgab válasza proli007 hozzászólására (») 9:11 /

Szia!
Igen a 24V relék nagy áramúak.Látom,nem jó helyre kötöttem a 2 motor reléjének tápját,módosítom.Természetesen a relékhez odakerülnek a védő diódák is valamint a motorok snubbert is kapnak.Azért a 12V relék mert adott a táp ami ellátja a reléket és az időzítőket amik kapcsolják a 24V reléket, így nem kell az erős áramokat a panelra vezetnem.A motoroknál még biztosítékok is lesznek.
Köszönöm a segítséget és a rajzot!
Deszka modellen megépítem és ki is próbálom.
(#) Suba53 válasza Wind-Storm hozzászólására (») 11:33 /

Itt lehet hogy van.

Bár gyanús, hogy árat nem írnak a termékhez. Valószínűleg kínai kapcsolat, de egy próbát megér érdeklődni.

Link törölve, scam oldal miatt.
A hozzászólás módosítva: 12:23
Moderátor által szerkesztve
(#) Bakman válasza Suba53 hozzászólására (») 11:41 /

Ez egy közismerten lehúzós, átverős oldal, ne reklámozd.
Következő: »»   4069 / 4069
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem