Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Elektronikában kezdők kérdései
- Ez a felület kizárólag, az elektronikában kezdők kérdéseinek van fenntartva és nem elfelejtve, hogy hobbielektronika a fórumunk!
- Ami tehát azt jelenti, hogy a nagymama bevásárlását nem itt beszéljük meg, ill. ez nem üzenőfal!
- Kerülendő az olyan kérdés, amit egy másik meglévő (több mint 17000 van), témában kellene kitárgyalni!
- És végül büntetés terhe mellett kerülendő az MSN és egyéb szleng, a magyar helyesírás mellőzése, beleértve a mondateleji nagybetűket is!
Lapozás: OK   4068 / 4068
(#) Krisztián1 válasza Régi motoros hozzászólására (») 16:05 /

Sajnos nincs labortápom és az összes cella együttes értéke volt 3.28 volt! Már megoldottam! Kiraktam a melléképületbe és majd kidobom a megfelelő helyen! Ma rendeltem egy 5Ah aksit.
(#) Krisztián1 válasza Lamprologus hozzászólására (») 16:06 /

Nagyon remélem hogy a töltőnek nem lett baja! Az aksik biztos hogy rosszak mert a tesztgombra sem reagálnak!
(#) Krisztián1 válasza pipi hozzászólására (») 16:14 /

Az AI is azt mondta hogy még poroltóval sem lehet eloltani! Én inkább nem kockáztatok mert nem szeretném ha baleset lenne belőle! Nem szívesen költöttem pénzt, de jobb ötletnek tartottam az új aksi vásárlását! Azt a kis panelt akartam leforrasztani amibe beérkeznek az aksik összekötött érintkezői stb. És gondoltam hátha látom melyik alkatrész sérült meg! Láttam már ic-t és egyéb kerámia alkatrészt ahogy zárlat miatt kirepült egy darab belőle! Vagy egy tranzisztornál könnyen meg lehet alapítani ha tönkre ment, de inkább nem kockáztatok! Azért köszönöm mindenkinek aki írt!
Következő: »»   4068 / 4068
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem