Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Érdekességek
Mondjuk én ezzel még egyet értek. Az a víztömeg ami ott marad valóban közelebb LENNE a föld középpontjához. Mielőtt leesett valóban távolabb volt, de miután nem hagyják lefolyni, a régi állapothoz képest ( amikor gond nélkül lefolyt) valóban távolabbra kerül
Francbele! Rákattintottam a linkre, és későn vettem észre hogy origós, már betöltődött! Ami ide felkerül azt én már csak elvből sem olvasom el, az időm sokkal többet ér! Még ha éppen a köldökömet nézegetem is
![]() A hozzászólás módosítva: Szo, 21:36
Hát ez az. Az összes vízmozgáshoz képest olyan jelentéktelen, hogy csak teljes összefüggésben lehetne bármilyen következtetést meghozni. Ez a végeredmény mintha célzottan valami (-ki) ellen irányulna. De amit erről írnánk, az már nem idevaló.
![]()
Még egy: apály dagály mozgó víztömege, ehhez képest a vízerőmű kismiska.
Idézet: „Hatasvadasz hülyeseg lehet az egész.” Lehet igazad van, én sem tudom, hogy igaz-e a cikk. Azonban az tény, hogy ez a gát és a benne található erőmű hatalmas. És még csodálkoznak sokan,hogy a klíma-katasztrófa létező fogalom. ![]() A hozzászólás módosítva: Szo, 22:35
Osztan ha nem Origo irja, akkor komoly?
Hát tessék: cikk Szerintem tovabbra is hülyeség - megcsak nem is Origo-s talalta ki. (Lehet, nincs is már újságíró. A legtöbb írás tizenéves szintű mindenhol, MI hasznalatával barmit írhatnak) A hozzászólás módosítva: Szo, 22:43
Idézet: Létező, csak az a kérdés, valós-e, merthogy sokak szerint az egyik jégkorszak végén vagyunk és a felemlegedés természetes, még ha a környezetszennyezés nem is. Pontosabban utóbbinak sokkal kisebb a hatása a hőmérsékletre, mint az páran szajkózzák. „És még csodálkoznak sokan,hogy a klíma-katasztrófa létező fogalom.”
A "klímahiszterikusoknak" ezt aztán mondhatod.
-a kis-jégkorszak végén járunk.. -tehát tagadod a melegedést? -dehogy tagadom. -na ugye. |
Bejelentkezés
Hirdetés |