Fórum témák
» Több friss téma |
Igen Köszönöm ez jó ötlet .
megnézem hogy kivitelezhető e ![]()
Egy kicsit alul méretezték ezt a gyárit, úgyhogy maradjon a linkelt típusom.
Hát éppen határeset. A varisztor 325V DC tud. A 230V +-10% csúcsfeszültsége is 325V. Szegény ha a hálózati fesz egy picit megnőtt / +10% 253V/ akkor már dolgozott. Az idők folyamán elfáradt. Ha eggyel nagyobbat választok akkor már jobban kell bírnia.
A hozzászólás módosítva: Márc 1, 2015
Az első szám az átmérő jelen esetben a betű utáni a fesz. Az ln cuccaimba 14D471K -k vannak. Meg a fordított R és U, de nem tudom ki a gyártó.
Az UL jelzés azt jelenti, hogy a termék megkapta a biztonsági tanúsítványát.
Sziasztok! Egy Bosch AL 1115 CV töltő pihen nálam és lenne egy alkatrész amire nem tudtam ezidáig rájönni, hogy pontosan mi lehet. Ha jól látom a 07502233 számsor olvasható az első sorban. LM324-es IC van még mellette. Aki esetleg tudna segíteni nekem, annak előre is köszönöm a segítségét!
Szia, Köszönöm! A jó pap holtig tanul
![]()
Szia, GK8380GC.
Szia! Akkor tudom hol hibáztam, a G betűt 6-osnak olvastam...
![]() Köszönöm a segítséget!
Én is több ízben felemlegettem a rossz életű felmenőiket.. Rá kell a hasára írnom savas filccel a számát, mert néhány tapizásra eltűnik, mint szürke szamár a ködben.
Üdv!
Valaki tudna segíteni hogy milyen értékű a panelen ez az ellenállás? Próbáltam ellenállás kalkulátorban utána nézni, de a fekete csík se elsőnek se utolsónak nem engedi, bár lehet én bénáztam el valamit nem tudom, amit mérek rajta az 214KOhm ez kissé soknak tűnik , ha a fekete csíkot figyelmen kívül hagyom akkor 22,4 Ohm az lehetséges? Köszi!
Amint látom , az egyik vége a levegőben van , leégve sincs , így a mérés az reálisnak tünik , 220 Kohm. Kíváncsian várom a fekete sávról a véleményeket én is .
Sziasztok.
Nyomtató villám miatt elszállt. Van benne egy zárlatos alkatrész, ránézésre diódának ítélem, de nem találok semmit a neten róla. Az van ráírva: ON - egy körben - ez a Semiconductor gyártó jele. 040 B26 ennyi. A tokozás szerintem SMB CASE 403A−03. Legalábbis erre hasonlít. Segítsetek, mi ez? (próbáltam lefotózni, nem sikerül..) A nyákra CR6 van írva.. Köszi előre is. A hozzászólás módosítva: Márc 4, 2015
Ez kellene hogy legyen: Bővebben: Link
22x10^4 = 220kOhm Az arany pedig a tűrés. Pirossal kezdődik. Két piros az 2 , 2. Utána a sárga az 4 azaz 10 a negyediken, azaz 10000. 4 csíkosként. 5 csíkosként nem tudom értelmezni. Mi a baj vele - mert amúgy értékre a 214k az 5%-os tűrésbe beleférne? (az arany jelzi az 5%-ot)
A hozzászólás módosítva: Márc 4, 2015
Van itt egy színkódtábla , de az 5 sávos ellenállásokhoz , de az utolsó fekete sávnak a jelentése megegyezhet az általad mutatott ellenálláson levővel , mivel a tűréssáv (arany ) után van
Szia, piros,piros, sárga, 220KOhm. Üdv: Mike
Köszi mindenkinek a választ, ezen az 5 sávos ellenálláson nem igazodtam ki, de akkor elvileg jónak kell lennie, csak nem értem akkor mi a túrónak rá az 5 sáv ha jelentősége nincsen.
Van jelentősége, különben nem nyomták volna rá.
Az 5 sávos jelölés előnye hogy pontosabban lehet megadni az értéket mert az első három sáv csak az alapértéket jelöli , a negyedik sáv a szorzó, hogy hány nullát kell utánna tenni az alapértéknek , vagy megszorozni a megadott szorzóval . Azutáni sáv a tűrés jele. Ha ezután is van még színsáv , az a hőmérsékleti együtthatót jelöli ( lásd a színkód képet előbb ) hogy hőmérséklet változásra miképp változik az ellenállás értéke .
Szia, Akárhányszor számolom, ez 6 sáv. P-P-S, mint írtam 220K az arany a tolerance +-5%, a fekete a coefficient 200ppm/ Cels. Miután ez egy segédtáp modul, abszolúte nincsen jelentősége a 2 utolsó csíknak.
A hozzászólás módosítva: Márc 7, 2015
Sziasztok!
Mi lehet a mellékelt képeken látható panel? Szeretném beüzemelni ha lehetséges, csak nem tudom hova kössem a hálózatot. A rajta lévő számokra rákerestem, de hasztalan. Remélem tudtok segíteni! A hozzászólás módosítva: Márc 7, 2015
Helló! Ez valaminek a kijelző és vezérlő panelja. Ezt így nehéz lesz beüzemelni. Esetleg, csak magát az lcd-t a panelról leszedve.
Electrolux hűtőgép.
Megtudná nekem valaki mondani ez mi lehet? Van rajta egy kapcsoló "connect" felirattal. Csak egy zsinór jön ki belőle.
Helló! Ez egy vezeték nélküli egér/billentyűzet vevője lehet, a márkából és a kezelőszervek egyszerűségéből ítélve.
Mennyivel jobb lenne ha egy wifi egység lenne.
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |