Szerintem leírt mindent a kommentben, amit lehet:
Idézet:
„My first big USB AVR-USB project with ATmega8. Using free avr-usb library @ http://www.obdev.at/products/avrusb/p...
It's perfect sound VU meter for PC which operates only on USB cable. So you don't have to connect any audio jack cable. It takes power from USB too.
In AVR there's a code in C . In PC is my app in C# which records output from soundcard and is sending some averaged data to my device.”
ÉS
Idézet:
„I'm using #usblib wrapper for libUsb C library. On PC there's my app in C#. It's just simple sound recorder but it don't save sound to the HDD but sends some averaged samples by USB.”
Tehát nem PIC hanem AVR. Érdekesnek érdekes projekt, csak azt nem tudom mire jó? Nem a hangkártya kimenetét méri, hanem csak az arra menő adatokat. Ami sajnos csak igen ritkán van köszönő viszonyban a valódi kiemneti szintekkel. (Lehet h. a videón csúszik a hang, de szerintem késik is.) Persze ha nem kimondottan műszernek, hanem látványelemnek készül akkor minden OK.
A program látszik a monitoron ami küldözgeti az adatot az AVR-nek. Ha jól megfigyeld csúszkákkal lehet állítani, mekkora szintnél villanjanak fel a LED-ek. Tehát mek kell írnod ezt a programot, meg az AVR-ben lévő programot. Szép feladat. (esetleg kérd meg küldje el neked a programokat) Ha azonban megnézed a kommentben lévő linket, láthatsz néhány teljesen kidolgozott és érdekes projektet, forráskóddal, stb.
Ez tuti hog PIC-es kütyü...