Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum
Nincs tuningolva a processzor? Enyém is szokott olyat csinálni hogy magától újraindul. Csak az enyém 1800 helyett 2300-on pörög. Vannak néha hidegindítási problémák. Csak azt birom hogy amikor Call of duty 4-ezek akkor sose indul újra amikor internetezek akkor néha resetel. Ja és a 400 MHz-es memória 460 MHz-n megy. A videókártya GPU-ja meg gyárilag van tuningolva 600 MHz-re.
Ha a chip eddig jól volt, akkor az ezután is jól lesz. Ha 70 fok alatt van a hőmérséklete, akkor az nem melegebb a kelleténél. 70 fok már majdnem égési sérülést okoz, szóval ha nem égeti meg a kezed, akkor nem a chip a ludas.
Portalanítva nem rég volt; az alaplap pontosan nem tuom milyen valmi EPoX VIA KT600; a kondikat holnap megnézem; a bordázott chip az testmeleg, nincs rajta venti, viszont az AGP-től nem messze levő VIA feliratú Chip szeritnem melegebb a kelleténél.
Nekem ez gyengélkedő tápra hasonlít vagy kiszáradt alaplapi kondenzátorokra. Szedd szét a tápot, és nézd meg a kondenzátorokat benne. Ha találsz olyant, aminek a teteje púpos, akkor ez a probléma. Ha tudsz szerezni ugyanakkora vagy nagyobb kapacitású, feszültségű és hőmérsékletű LowESR kondenzátorokat, akkor ki lehet cserélni. Ugyanez érvényes az alaplapra is.
Hali!
Az előző gépem nekem is hasonló volt, csak a videókari Geforce 2 MX400 64MB. Szerintem nem a mem. kevés. Milyen lap van benne? Nézd meg, hogy nem melegszik-e az alaplapi chipset (vagy hogy kell írni). Van rajta hűtőventi? (Egy ismerősöm gépe produkál állandóan hasonló dolgokat, neki nincs rajta venti, és marhára forrósodik.) (Esetleg egy portalanítás is ráférhet a gépre.)
Ez a baj:256 MB RAM Kevés!
(...nehogy megkérdezd, hogy eddig miért nem volt kevés, mert azt nem tudom. Talán, mák, talán azóta fut valami mem.igényesebb alkalmazás a háttérben, stb...) De ez irdatlan karcsú ! :yes: Ha még leírod, hogy Vista fut rajta, megyek és összefirkálom magam.....
üdv!
a gépem mostanában lefagy, ha másolok, vagy némely játéknál si, szóval nagy processzorigénynél, de volt már olyan is, hogy zenehallgatás közben. mi lehet a baj? némely játéknál magától újraindul, vagy szaggat, ahol eddig nem szaggatott. mi lehet?? AMD Sthlon XP +1700 1.47GHz; 256 MB RAM; 120 GB-os Maxtor IDE-s; GeForce4 MX440 SE AGP8x
Szia !
Akkor te nem tudtad, hogy a pillanatpáka mindenre jó? ![]() Üdv!
Na tudtam, hogy lesz valaki, aki majd jól beírja, hogy márpedig ő forrasztott alaplapot pillanatpákával. Kondenzátort lehet cserélni vele, de a processzorfoglalaton már elég necces a pillanatpáka.
Szia
A program komoly fényképkezelő, a füzetcimkéket készítem benne, és mikor a szöveget akarnám átjavítani akkor jön elő a hiba. Megnyugtattál. Üdv. Tobi
Pillanatpákával, de azóta semmi panasza a lapnak és a gazdájának
Ha csak ennek a programnak ezen részében jön elő a hiba, akkor az a program hibája. Max. annyi lehet, hogy összeakad valami másik progival, esetleg nincs hely a vinyón, ilyesmi. Jó lenne tudni legalább, hogy mit csinál ez a program, és melyik része az, ahol feljön ez az ablak (mentés, visszatöltés stb.).
11 évesen kondit cserélgettél alaplapon??? :eek2:
Én pillanatpákával forrasztottam, kondit cseréltem, a barátomnak legalább 3 éve így működik kifogástalanul.
4 kondit cseréltem annó.
Üdv.
A gépemen mostanában ha elidítok egy bizonyos programban egy bizonyos dolgot (nem akarom reklámozni). Akkor lefagy a program, és a következő hibaüzenet jelenik meg (a mellékelt kép). A programot újrainstaláltam már, de a hiba nem szünt meg. Mi lehet a baj, a RAM, vagy a Harddisk? Nem tudom mire gyanakodjak. -Vagy csak programhiba!? Ez lenne a legjobb. A segítséget előre is köszönöm! Üdv. Tobi
Még nem is azvarna a dolog de olyanokat csinál msotaában ez a sz@r hogy, be akarom kapcsolni, elindul minden de semmi. lehuzok minden meghajtot semmi biosreseteles semmi VGA meg RAM nélkül elindul kb..... egyenként visszapakolom a darabokat és úgy talán elindul.... Szerintem irány a bolt valami nyomi alaplap meg egy 2,8 as celeron megvan 20 ropibol remélem RAMot nem kell venni...
Jah és második utam a benzinkúthoz vezet, kezemben a régi alaplappal
Miért, én is forrasztottam már alaplapot. Nem olyan nagy mutatvány, ha az ember tudja, mit csinál, illetve nem pillanatpákával áll neki...
csumi
Hogy hallod a vinyó nyekergését az csak attól lehet hogy egy bizonyos jel kerül a hangkártyára a vinyóról... nem, lehet orvosolni, kivéve megfelelő szűréssel- de ki az az állat aki forrasztgasztja az alaplapját (Haverom már forrasztott videókártyára kondit---ESD védelem nulla - szerintetek működött a VGA?) Ja, AMD 4ever
Csao
Pár napja kezdődött, hogy ha maxra tekerem a hangfalat érdekes dolgokat hallani pl: vinyó nyekergése ilyesmi, de a legviccesebb a görgetősáv mozgatásánál is érdekes hangokat ad. Szóval mintha a proci használatát "visszajelezné" Próbáltam egy régi táppal is annál már induláskor zúgott. Szerintetek alaplap probléma? Ha igen lehet vele valamit kezdeni? Relatíve régi alaplap, a kondik kiszáradására gyyanakszok. Amúgy kb másfél éve a proci csak DEFAULT órajellel indul(különben az első terhelésnél kékhalál), igy csak 1.2Ghz az 1.67 helyett:S Éljen az AMD....5let?
Kéne rajta végezni egy BIOS-resetelést...ezt általában jumper-rel lehet elvégezni...sőt...a legjobb, ha kiveszitek 5 percre az alaplapi gombelemet, és aztán rakosgatjátok csak a jumper-t az alaplapon
Helló.
Az egyik barátomnak a számitógépe kicsit furcsán viselkedik. Mikor bekapcsolja, bejön az első kép(látható a mellékelt képen) és aztán nem történik semmi; csak fekete a képernyő...viszont a gép tovább megy és sípolni se sípol. Mi lehet a gond? (alaplap, proci?)
Tessék, de szedd le minél előbb, mert holnap törlöm: LINK.
Ha nem működnek, ne engem hibáztass. Vagy 5-6 éve kaptam azt a CD-t, amin ezek voltak, és nem sokszor látott CD-meghajtót az a lemez azóta... (Arra célzok, hogy nem próbáltam.)
szia figyelj a sipolás az állando vagy szaggatot mert ha állando és folyamatos az a PROCI LESSZ szedd le a ventilátort majd takarisd meg a hütőbordát de gyanakszom még merevlemez szektor hibára ajánlom a hd sentinel progit ez egy merevlemez őrszem de nagyon hasznos a www.hdsentinel.com rol tudod letölteni de mondom először szedd le a procirol a ventillátort majd a hütőbordát de légy óvatos semmit se törj el ha a hiba tovább is fennál kérlek irj a szalkagyuri@citromail.hu emailcimre és további segitséget tudok szolgáltatni remélem segitettem üdv és jo munkát szalkagyuri
Nekem van valahol mind2. De miért pont az?
hi
nekem más jellegű problémámam van, nicns valakinek Win95 vagy 3.11 ?? üdv
"En most ket eve csereltem egy AOpen lapon az osszes kondit"
Úgyszintén. A régi "kondenzátorok" így néztek ki:
Alaplapi kondik (elko) cseréje, és CMOS reset a javaslatom. Ha nem segít, akkor BIOS égetés, de az körülményes, égető kell hozzá.
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem. Van egy szímítógépem, AMD 3000+, amelynek az a gondja, hogy bekapcsoláskor elindul, de egy kis idő után megáll, ott, ahol a processzort kiírja és nem megy tovább, sőt a SETUP-ba sem lép be. Lecsatlakoztattam a winchestert, dvd lejátszót, kicseréltem a memóriát, tápegységet, de akkor is ezt csinálja. Az alaplapra tippelek, vagy a processzor lehet?Kérlek benneteket, hogy aki találkozott ilyen hibával írja meg. Előre köszönöm.
Sziasztok!
Köszönöm a segítségeket! rájöttem ha megrázom a billentyűzetet akkor elkezdi csinálni,még ha az előtt nem is...Sokat segítettetek!! Örök hála!
Van olyan hogy a szuper speci kondenzator sereg a CPU korul nem jo, egyesek "felfujodnak" , alig latszik a tetejukon , maskeppen torik a feny.
Igy nem tartja a feszultseget , egyes instrukcioknal egyszeruen lecsokken a fesz a nagyobb terheles miatt es kiakad az egesz PC . En most ket eve csereltem egy AOpen lapon az osszes kondit ( amugy nagy buszken reklamozott kondik , hogy milyen jo kisveszteseguek ) , legtobb ki volt "szaradva" aztan volt olyan is amelyik 200mA-et fogyasztott !!! majdnem mind vezetett es nagy vesztesegel dolgozott!! Ha ezek nem jok nem megy a PC. En is egy hetet keresgeltem a hibat , mindenfele "doctor" programmal...script...olvastam napokat az inditasi folyamat "history" adatait , meg a kiakadasi idopont "history" adatait...semmire se jottem ra ...mert pld ugy jelenik meg hogy egy adott utasitas utan lefagy ,....de hogy mitol azt senki se tudja...megjelennek a windows ,..szokasos uzenetei ...amik nagyon altalanosak .... Szoval kondenzatorok ellenorzese !! ezek a CPU korul vannak ... |
Bejelentkezés
Hirdetés |

- szerintetek működött a VGA?) 

a winchestert, dvd lejátszót, kicseréltem a memóriát, tápegységet, de akkor is ezt csinálja. Az alaplapra tippelek, vagy a processzor lehet?