Fórum témák

» Több friss téma
Fórum
Keresés
Lapozás: OK   1200 / 1200
(#) Báddzsó válasza Placi84 hozzászólására (») Szept 24, 2006
vinyó haldoklik, ilyen volt nekem is. vissza rándul a fej parkolóállásba ekkor kattan, parkolóállásban a fej eléri a lemezt, ettől sípol... mivel a lemez pörög...
(#) Tomee válasza Placi84 hozzászólására (») Szept 24, 2006
Itt meg tudod nézni, hogy milyen hiba jelzéseket ad a bios.
Próbáld meg csak Dosban járatni a gépet és ha itt is halál van akkor nagy a baj. Ha Dosban nem csinálja akkor egy bios frissités + winfos újra pakolása esetleg megoldhatja a problémád..
(#) McGyver válasza ndavid87 hozzászólására (») Szept 24, 2006
Szerintem is RAM, modulok kivesz, WD-40-el ( fültisztító-pálca ) áttöröl az érintkező-sort, visszatesz, szerintem menni fog.
Az a helyzet, hogy az új RAM-foglalatok gázosak ( EDO-tól felfelé ).
Üdv: McG
(#) Placi84 válasza ndavid87 hozzászólására (») Szept 24, 2006
Én is a memóriára gondoltam előszőr...
Kb 1,5mp síp 1mp szünet, de nem az a tipikus hangos sípolás, hanem halkabb. Egy ideig azt hittem a modem sípol, annyira megtévesztő a hangja.
(#) ndavid87 válasza Placi84 hozzászólására (») Szept 24, 2006
Nekem akkor sípolt így, amikor nem érintkezett benne rendesen a ram.
(#) fureszk válasza Placi84 hozzászólására (») Szept 24, 2006
gyorsan vagy lassan szaggatott? úgyértem, sokáig sípol?
(#) Placi84 válasza Placi84 hozzászólására (») Szept 24, 2006
Hozzátenném még, hogy a WinFos betölt, látszólag minden ok és kb 1perc múlva jön elő a hiba, de ez az idő változó. A hang ilyen: pííííík, 1s szünet, pííííík, 1s szünet, pííííík, 1s szünet, pííííík... Lehet, meg kellene néznem a hűtéseket...
(#) Placi84 válasza Dudus hozzászólására (») Szept 24, 2006
A táp kb 2 éves, a kábelek meg ok-k.
(#) MaSTeRFoXX válasza Placi84 hozzászólására (») Szept 24, 2006
Nézd meg az IDE kábelt a vinyón és a tápkábelt. Nálam érintkezés hibás volt a mobilrack, ezért ha valamilyen winyót beleraktam, az egyfolytában "nyekkegett" Ha SATA-s akkor cseréld ki a kábelt (érintkezéshibás a kábel vagy a csati a végén). Nálam ez volt a hiba.
(#) Dudus válasza Placi84 hozzászólására (») Szept 24, 2006
Én a tápegységet is ellenőrizném, mert egy néhány éves tápban simán kiszáradnak a kondenzátorok és csoda dolgokat tud művelni. Próbáld ki egy cseretáppal és ha azzal nem csinálja kondizd át a tápot.

Zoli
(#) Placi84 válasza PCB hozzászólására (») Szept 24, 2006
A vinyó mindíg nyekken, ha nem normálisan kapcsol ki a gép(például áramszünet). Ebből kifolyólag szerintem nem biztos, hogy az a rossz. De majd megnézem azt is. Valami más esetleg?
(#) isamisa válasza Placi84 hozzászólására (») Szept 24, 2006
Gyorsan menstd le a vinyódat,
szerintem közeleg a halálla
(#) PCB válasza Placi84 hozzászólására (») Szept 24, 2006
Szia !

Ha nyekken akkor vinyo
(#) Placi84 hozzászólása Szept 24, 2006
Sziasztok!
A problémám az, hogy a számítógépem gondol egyet, aztán nyekken a vinyó és teljes sötétség monoton ritmusos sípolással egybekötve. Előszőr időnként csinálta, de most már annyira rendszeres, hogy használhatatlan. Van, amikor nem kikapcsol, hanem kékhalál és kész.
Én a memóriára gondoltam, de még nem volt időm kikisérletezgetni.
Esetleg, ha már valakinek volt ilyen, akkor az ossza meg velem a tapasztalatait pls!
A7S333;AMD1600+;512+128MB;GeForce2 64MB;WinFos XP
Előre is köszi!
PLaci
Következő: »»   1200 / 1200
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem