Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum vagy specifikusan keresel a neten, a hangszóródhoz keresel váltó-kapcsolásokat. a sajátomhoz vagy ötöt találtam, végül egy hatodikat építek (majd, már csak évek kérdése ) azok gyakran már bevált váltók.
Szia!
Ha komolyabra szeretnéd venni a dolgot, akkor javaslom neked a JBL Speaker shop 1.0 nevű programot! Beütöd neki a hangszórók paramétereit és az általad kívánt meredekségű szűrőt számít ki, szükség szerint L-szabályzó beiktatásával. Keress rá a neten a progira, ha nem megy majd átküldöm.
Hello mindenki! Egy olyan kérdésem lenne hogy szeretnék egy sub és egy 2 utas hangváltót! Valakinek van valamilyen kapcsolása??? Segíítsééég!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (jók az uj smileyk ![]() :jump
Üdv.!
Javaslom a Marion Kft. Budapest, VI. ker. Szondi u. 20. Tel.: 06-1-331-70-57 Náluk profi monacor-os cucokat lehet kapni! A monacor.com -on az akusztikai részen ki lehet nézni az alkatrészeket amit kb két hét alatt meg is hoznak, ha épp nincs raktáron. Nagy tisztaságú rézből készűlt tekercsek, nonpolarized kondik, ezüstözött ón stb... Én is náluk vásárlok, az árak közepesek! hali, én is ilyesmi cuccokat keresek épp (hangfalat készítek, de egyelőre még a hanngszóró sem érkezett meg ). Amit tok: jó kondit a KáCsa Audió Kft. (kacsa honlap)-től, tekercset nem tudom honnét, arra én is szeretnék egy jó forrást, bár ez egy egyszerű alkatrész.Ellenállást viszont én is keresek. A Conradban, meg Incompban tudom, hogy van fémházas, nagy teljesítményú ellenállás, de az drága (2-3 ezer, ez szorozva 10zel, háát..). Más megoldás??? a legjobbakat
Pl a Conrád KFt
Budapest![]() By Johannes
hangváltóhoz hol szerezhetnék be 1,5;2mH-s tekercsete lehetőleg 1mm2es kellen, és jó minőségű kondikat?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |

) azok gyakran már bevált váltók.

(jók az uj smileyk