Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum
nekem is olyan farenheit páka állomásom van és eddig én még ilyet nem hallottam h eltörte vki a hegyet
! amúgy egy ilyenbe nem nagyon bele weller hegy :no:
cső nekem ugyan ilyen van.. és 4800 ért vettem kb 3 éve, most 6000 ért láttam
kezdésnek nem rossz, sőtt egész jó kis cucc, de ezt is ki lehet nőlni.. én is most akarok valami komolyabbat .. annyi a hibája hogy túl hosszú, és ha kicsit remeg a kezed az elég idegesítő. nekem állandóan eltörik a hegye (csak a végéről 4mm, utána meg elpárolog belülről a réz és, akkor lehet újat venni, szerencsérte nem nagy pénz 500 huf) ami az eddigi kínzás alatt tönkrement rajta az a hegyek, meg a tartójában (fekete cucc oldalt) eltört a műanyag ami a pákát fogja (lásd: kép) vanank fülei és azok lefáradtak róla.. összességében ha elfogadható áron van, akkor megéri (3600 huf ért simán megéri csá
Szia !
Szerintem vegyél egy olcsóbb Weller állomást. Modjuk a WS-50(WS-51) már használhatónak mondható otthoni melókhoz.Széles választék van hozzá pákahegyekből, és szinte elnyűhetetlen.Csak ajánlani tudom.Ha újat nem tudsz megengedni magadnak, nyugodtan vegyél egyet használtan.Ezeket a kinai sz..okat felejts el. Üdv ! Luki
Ahonnan linkeltem ott is van vagy 4 féle hegy hozzá, de elektrokonthában is lehet kapni legyalább ennyit.
(azt nemtudom, hogy weller hegyeket bele lehet e rakni...)
Majdnem mindegy igazából mit veszel, jó nagy teljesítményű legyen, vigye az ötös páka hegyet is.
Lehetőleg wellert, vagy olyat vegyél amibe jók a weller pákahegyek! Az a leggyengébb pont. Lehet hogy 3000 forint ez a forrasztó állomás, de nem kapsz hozzá pót hegyet, akkor cs*szheted...
Mivel nem találtam a pákákról szóló nem márkaspecifikus topikot gondoltam nyitok egyet és rögtön egy kérdéssel vezetem be.
Mivel kezdő elektrós vagyok, de már nem felel meg a pillanatpákák nyújtotta minőség és technika. Elkezdtem nézelődni hogy mi lehetne egy olcsó belépő szintű "forrasztó állomás" és akkor akadtam rá a Farenheit 28020-asára ( 230 V • 60W • 150-480 °C). (árusító) Kinek mi a véleménye erről? Esetleg van valakinek gyakorlati tapasztalata ezzel a készülékkel kapcsolatban? (kép - Farenheit 28020) |
Bejelentkezés
Hirdetés |

! amúgy egy ilyenbe nem nagyon bele weller hegy :no: