Fórum témák

» Több friss téma
Fórum
Keresés
Lapozás: OK   3 / 72
(#) robins válasza Bártfai Ferenc hozzászólására (») Aug 30, 2023
Én elkérném, ha lehet!
(#) roka válasza Bártfai Ferenc hozzászólására (») Aug 23, 2023
Szia , szeretném elkérni ha lehet.

Sajnos akármilyen óvatos voltam valamiért elhalálozott az enyém is.
Köszönöm előre is
(#) Cika01 válasza Bártfai Ferenc hozzászólására (») Aug 22, 2023
Szia!
Szeretném én is elkérni.
Köszönöm.
(#) roka válasza Bártfai Ferenc hozzászólására (») Aug 10, 2023
Szia.
Engem is érdekelne, ha lehetséges.
Köszönöm
(#) leosoft válasza Bártfai Ferenc hozzászólására (») Aug 9, 2023
Nekem is hasonló a probléma, megköszönném a segítségedet!
(#) kapcsrajz válasza Bártfai Ferenc hozzászólására (») Aug 9, 2023
Szia!
Szeretném én is elkérni.
Köszönöm.
(#) Bártfai Ferenc válasza Alaca74 hozzászólására (») Aug 9, 2023
El küldtem.
(#) Alaca74 válasza Bártfai Ferenc hozzászólására (») Aug 9, 2023
Szia!
Szeretném én is elkérni.
(#) dB_Thunder válasza Bártfai Ferenc hozzászólására (») Aug 8, 2023
Köszi!
(#) Bártfai Ferenc válasza dB_Thunder hozzászólására (») Aug 8, 2023
Üzenetbe küldtem.
(#) dB_Thunder válasza Bártfai Ferenc hozzászólására (») Aug 8, 2023
Én elkérném, ha lehet!
(#) Bártfai Ferenc válasza Audience hozzászólására (») Aug 8, 2023
Ezért is írtam, hogy ha valakinek hasonló a baja akkor szívesen segítek, hogy ne szenvedje végig azt amit nekem kellet. Végül kínából érkezett a segítség..
(#) Audience válasza Bártfai Ferenc hozzászólására (») Aug 8, 2023
Mivel illegális csatolókhoz egy szoftver én nem tölteném fel sehová!
(#) Gafly válasza Bártfai Ferenc hozzászólására (») Aug 8, 2023
Így érthető és korrekt.
Tehát van két program, amit egymás után le kell futtatni, és javítja ezt a problémát.
Inkább ne töltsd fel szerintem.
Ha valaki belefut, majd elkéri. De legalább tud róla, hogy javítható ilyen módon.
(#) Bártfai Ferenc válasza Gafly hozzászólására (») Aug 8, 2023
Nekem is el küldtek 2 szoftvert amit egymás után kell futtatni. Az egyik törli a "kábel" teljes tartalmát a másik "újra tölti" és utána láss csodát minden működik, a szoftverekhez tartozik videó is arról, hogy hogyan kell használni. Azt meg, hogy fel tölthetem-e ide, vagy inkább csak személyesen küldjem nem tudom.
(#) Gafly válasza Bártfai Ferenc hozzászólására (») Aug 8, 2023
Például leírhatnád a megoldást.
(#) Bártfai Ferenc válasza Bártfai Ferenc hozzászólására (») Aug 8, 2023
Sikerült megoldani! Ha esetleg valakinek van hasonló baja akkor szívesen segítek!
(#) Bártfai Ferenc hozzászólása Aug 7, 2023
Sziasztok. Van egy hex-v2 kábelem. Sajnos az utolsó olvasásnál nem figyeltem és fenn volt a gép wifin. Valaki tudna segíteni, hogy hogyan lehet újra életre kelteni? A szoftver újra telepítés "teljes gép újra telepítés" nem segít. A kábel bedugása után a "licence statusz: visszavonva" felirat jelenik meg. Úgy csinál mint ami jó és kommunikál, de mindenre azt írja, hogy a kért szolgáltatást a can átjáró nem támogatja.
(#) Szabi1 válasza Audience hozzászólására (») Aug 2, 2023
Igen, ezt a "dumb mode"-ot sikerült aktiválnom, ha a hivatalos oldalrol a VCP drivert telepítem fel, megjelenik egy virtuális soros interfész. Ilyenkor pl. K+Can commander program tudja kezelni.
Egyébként azóta vásároltam egy olyan interfészt ami viszi a legújabb VagCanPro programot.
(#) Audience válasza Szabi1 hozzászólására (») Júl 5, 2023
Nem tudod, milyen interface volt. Van elég sok klón termék amik eltérően is működhetnek.

Az eredeti Ross Tech interface-nél bizonyos verziók tudták a dumb mode-ot amit pont az ilyen esetekre találtak ki ha 3rd party software-rel szeretted volna használni.

DumbMode.jpg

(#) Szabi1 válasza roka hozzászólására (») Júl 4, 2023
Mert egyik ismerősöm a szabad szemével látta, hogy működött a Ross Tech interfész a VAG Can pro-val, de nem tudja, hogy. A szerelő elég sunyi volt.
(#) roka válasza Szabi1 hozzászólására (») Jún 29, 2023
Szia.

Két különböző program, különböző csatolót igényel mindkettő.
Miért működne mindkettővel?
Azért mert mindkét program a Vag.. autokat kezelei nem jelenti a kompatibilitást
(#) Szabi1 hozzászólása Jún 27, 2023
Sziasztok!
VCDS interfészt "dumb" módba rakva, Ross-Tech VCP drivert felrakva tudta e valaki használni az interfészt VCP Vag can pro programmal? Nekem a 6 verzió van meg, viszont nem látja az interfészt, míg VCDS-el működik.
A hozzászólás módosítva: Jún 27, 2023
(#) Gyevi válasza Gyevi hozzászólására (») Ápr 4, 2023
Nem él az oldal?
(#) Gyevi hozzászólása Ápr 3, 2023
Sziasztok. Azzal kezdem,hogy először próbálkoztam ezzel a diagnosztikával,szóval csak annyit tudok amennyit olvasgattam utána. Nem sokat. Aki tudja mi lehet a baj az segítsen. Vettem alin egy virágbolti verziós vcds-t és nekem ez semmi szín alatt nem akar kommunikálni a 2008-as évjárat vw passat b6-tal. Ide teszem a videót teszt kínomban már bele is kukkantottam mi van ebbe a végébe. Nem tudom jól van ez így,hogy nincs az össz tüske beforrasztva? porttesztvezérlő nem válaszola jármű nem iso/obd II belül 1 belül 2Videó
(#) csilaj3 válasza Alaca74 hozzászólására (») Márc 17, 2023
Köszönöm hogy elkűldted a 19.6 javitot probaltam a leirás szerint csatlakozni de zarolva van no fond ad a HWT Type exe, olvasva pdf mar csak programozoval lehet megcsinalni???
(#) roka válasza Alaca74 hozzászólására (») Márc 17, 2023
Van virusirtó amelyik pofázik a LOADER fájl-ra
(#) Alaca74 válasza roka hozzászólására (») Márc 16, 2023
Nálam nem talált benne vírust a víruskereső!
(#) roka válasza Audience hozzászólására (») Márc 16, 2023
Ki van csukva!!!!!
(#) Audience válasza Alaca74 hozzászólására (») Márc 16, 2023
Szerintem/vírusirtó szerint vírusos.
Következő: »»   3 / 72
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem