Fórum témák

» Több friss téma
Fórum
Keresés
Lapozás: OK   4 / 4
(#) bundyland hozzászólása Nov 18, 2011
Nekem úgy tűnik az irf4905 rossz benne pl.
Az Pfet a program meg nfet ábrát rak be.
(#) elektromos válasza elektromos hozzászólására (») Nov 14, 2011
Sikerült a problémát megoldanom, egy PDFCreator program kelett hozzá. Most már nagy az öröm.
(#) pjg válasza elektromos hozzászólására (») Nov 14, 2011
Nekem is úgy tűnik.
(#) elektromos válasza pjg hozzászólására (») Nov 14, 2011
Vicc volt, mert idáig semmi hiányosságát nem találtam a proginak amire nekem szükségem lett volna, és ne lett volna benne. Persze az altiumot azt nem éri el, de azért jól használható.
(#) pjg válasza elektromos hozzászólására (») Nov 14, 2011
"auto clearence mód"

Mi ez?
(#) elektromos hozzászólása Nov 14, 2011
Sziasztok!
Mit kell csináni, mert .pdf dokumentumnál nem látszik minden furat. Mellékeltem a kapcsolási, és a PCB rajzot, valamint a beállításról, egy .doc fájlt.
(#) elektromos válasza blackdog hozzászólására (») Nov 12, 2011
Egy hátrányt már találtam, nincs rajta auto clearence mód
(#) blackdog válasza elektromos hozzászólására (») Nov 12, 2011
Nem rossz. Már fel is tettem.
Kíváncsi vagyok, hogy mik a hátrányai. Hiszen semmi sincs ingyen.
(#) elektromos hozzászólása Nov 12, 2011
DesignSpark, SCH-PCB tervező használatával kapcsolatos kérdések, és válaszok topikja .
A program .
Aki ismeri ezt a programot, kérem, segítsen. Azért tettem ezt a programot külön topikba, mert így csak a programmal kapcsolatos dolgok kerülnek ide, és könnyebben átláthatóvá válik.
Én két nap alatt elég sokat megismertem a progiból. Már kész, a saját alkatrész könyvtáram, melybe vagy 10 saját tokozású alkatrészt szerkesztettem. Kezdésnek ez is megteszi. Ma készült el az első kapcsolási rajzom, egy tápegység rajza. Mivel a program ingyenesen használható, csak be kell regisztrálni.
Ajánlom a kezdőknek, mert gumi vonalakat (netlistát) is készít, ezért nem kell állandóan aggódni, hogy kihagytunk egy vezetéket a PCB tervezővel. A SprintLayout-tal kezdtem kb. 4 éve, mely tényleg egyszerű, és nagyszerű program, de sokszor volt, hogy komolyabb nyáknál, sajna egy két kötés elmaradt.
Aztán elkezdtem a nyáktervezők királyát, az Altiumot tanulgatni, mely a Sprintlayout után, olyan volt, mint ha egy Trabantból, mercibe ültem volna. Sajna a baja a programnak a horror ára. Ezért kerestem alternatívát, de ingyenesek között nem nagyon találtam mely tetszett volna, mert a kezelésük elég bonyolultnak tűnt.
A DesigSpark régebben is tetszett, de akkoriban nem volt benne 3D. Nemrégen adták ki a legújabb verziót, mely elég sok mindenben tovább lett fejlesztve. Aki szeretne egy komplett tervező rendszert a gépére és ingyen, azoknak ajánlom, mert felveszi a versenyt a kisebb fizetős programokkal, szerintem. Akiknek meg a merci kell, azok azt használják továbbra is.
Az első kérdésem, hogyan lehet megváltoztatni a rajzszerkesztő részben a háttér színét, ha ez egyáltalán lehetséges.
Következő: »»   4 / 4
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem