Fórum témák

» Több friss téma
Fórum
Keresés
Lapozás: OK   4 / 4
(#) ludus hozzászólása Jan 20, 2012
Senki?
(#) ludus hozzászólása Jan 20, 2012
Újra itt... Szóval az akkucserés tab végülis megjött, a szétszedése borzasztó egyszerű mivel alulról fogja 4db csavar és kész! Az akkuk végülis működnek viszont használat közben borzalmasan forrósodnak! Normális ez? A másik kérdésem az lenne hogy a gép órája kikapcsolás után "téved" ez mitől lehet? Néztem az alaplapját de nem találok rajta CMOS battery-t mint a pc-knél ami ugye arra hivatott hogy a bios ne felejtse el a beállításokat. Ezeknél a gépeknél ez hogy működik?
(#) Pulyka válasza linux_PIC hozzászólására (») Jan 18, 2012
Én is szédszedtem a nokia telefonomat, amin még garancia is van.. nem bírom megállni, hogy bele ne kukkantsak.. a lényeg, hogy a kijelző védő plexijét is leszedtem, vissza meg nem ragadt tökéletesen, amit a gyárban tökéletesen megcsináltak..
A "szivacsos ragasztó" nem tapadt tökéletesen, szóval a fólia/plexi nem úgy ragadt vissza, ami miatt később bejutott a sok por a kijelző, és a plexi közé..
Nah ott portalanítsál.. Főleg, ha bele ragadt a sok por a ragasztóba, az aztán nem fog visszaragadni, és mindig így kell majd kitakarítani..
Kivétel, ha nem fogja annyira eltakarni a kijelzőt, vagy nem viszel fel egy új ragasztós felületet..
Az a tablet is így fog járni, amiről le van umbuldálva az a fólia..
(#) ludus válasza végyé hozzászólására (») Jan 13, 2012
Szia!
A tulaj szerint a jelenség az hogy csak töltőről hajlandó üzemelni. Ha "bedugod" működik, teljes töltöttséget ír ha "kihúzod" azonnal kikapcsol. Az előlaptól én is féltem hogy nem lehet majd normálisan visszatenni de ezek szerint nem volt alaptalan... Hát nem lenne rossz ha tényleg csak egy forrasztási hiba lenne (végülis miért ne?), jövő héten kiderül ha a kezemben lesz a gép!
(#) ludus válasza neocska hozzászólására (») Jan 13, 2012
(#) végyé válasza ludus hozzászólására (») Jan 12, 2012
Üdv
Az akku nem biztos hogy halott, én is azért szedtem szét és csak egy gagyi forrasztás volt a hibás az akkukivezetéseknél. Erre is elektronikát tettek és ha úgy érzékelte hogy csökkent a fesz az egyik letiltott. Normálisan átforrasztva megjavult.

Azért nem kell ám lehámozni az előlapot, mert azt már normálisan visszatenni nem lehet. Elég felfesziteni a 4 sarkát ott vannak a csavarok, vagy óvatosan megnyomogatva a sarkánál a fóliát megkeresni a csavarok helyét és kifurni 3 mm es fúróval az öntapadós fekete lapot, aztán ezt el lehet takarni valami módszerrel.
(#) neocska válasza ludus hozzászólására (») Jan 12, 2012
Pont ugy kell szétsezdni mint egy iPod Toch-ot
Körömmel nem ajánlatos, inkább beszerezni egy "pengetönek" nevezett szerszámot amivel a müanyag kapcsokat széttudod pattogtatni, s lejön a touch része, a többi már gyerekjáték.
(#) linux_PIC válasza ludus hozzászólására (») Jan 12, 2012
(#) ludus válasza forma3 hozzászólására (») Jan 11, 2012
Kínai MID 7 inches androidos tab, 9V-os az adaptere -ennyit tudok róla.
(#) forma3 válasza ludus hozzászólására (») Jan 11, 2012
Egy pontos típust mond!
(#) titicj hozzászólása Jan 11, 2012
Ha vannak rajta alul pici gumis lábak az alatt lesznek a csavarok.Én még nem szedtem szét ilyet.
(#) ludus hozzászólása Jan 11, 2012
Lenne itt egy kis 7-es tablet amiben elvileg az akkupakk halott... Szedett már szét valaki innen ilyen gépet? Honnan tudok bele akkupakkot szerezni? Érdemes egyáltalán nekiállni? Csavarokat nem látok, hogyan álljak neki?
Következő: »»   4 / 4
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem