Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum
Nincs elkoszolódva a radiátor? Nekem volt ilyen problémám. Évek alatt a lamellák közé beül a por meg mindenféle szöszmösz és nem tudja megfelelően átadni a hőt. Kiszeretem kifújkáltam és jó lett.
jön egy nagyon kicsit langyos is.
Akkor lehet, hogy félreértettem valamit.
A ventillátor nem nyomja a szelet a rácsokon? Vagy nyomja, csak hideget?
de pont ez az hogy meleg a radiádor csak anem tudja a levegöt ráfujni vagy nem tudom mert ez ilyen vákumos valami és abban szeretnék segitséget kérni hogy mihez nyuljak vagy mit bontsak vagy cseréljek
Azt nem tisztitod ki, ha vizköves. A viz akkor is árfolyik rajta, csak nem füt. Csak a csere segit, ha az a baja.
már ki tisztitottam arendszert és át megy a fütöradiátoron is a viz csa az utastérbe nem fujja be a meleget?
köszi hogy ilyen hamar válaszoltál
Ez valoszinüleg nem elektromos hiba lesz.
Vagy nem melegszik fel rendesen a viz (termosztát), vagy ha igen, akkor el van vizkövesedve, dugulva a radiátor .
Hello!
Én még uj vagyok itt. Az lenne a problémám hogy ,van egy opel omega b 2.0 16v benzines 1996 évjáratu autom csak a fütés nem akar müködni éa abban szeretnék segitséget kérni. már néztem a fütö radiátor meleg, és fuj is egy nagyon minimális meleget . nem klimás! jo lenne ha valaki tudna segiteni? elöre is köszönöm roby
Az "azt hiszem" itt kevés lesz.
Üdv!
Itt kapcsolási rajza én személy szerint megnézém F 13 biztit meg hogy ha megtalálod a ventillátor reléjét az kap e tápot vagy ha kap behúz e.
1994-es évjárat klima van azthiszem automata
boccs
Évjárat, motorkód, klíma van/nincs, ha van automata-e.....?
Tenyérjóslásra senki nem vállalkozik!
azért irok mert az omegában nem kapcsol be a fűtés nem tudjuk hogy miért ebben kérem a segitségeteket
elöre is köszi |
Bejelentkezés
Hirdetés |