Fórum témák

» Több friss téma
Fórum
Keresés
Lapozás: OK   6 / 6
(#) tatabike válasza (Felhasználó 54221) hozzászólására (») Márc 9, 2010
Hm, hol laksz?
(#) (Felhasználó 54221) hozzászólása Márc 9, 2010
Köszi szépen de sajnos nem sikerül mert pont az a részen van az a műanyag izé ami szétégett nekem

ahh nem sikerül mindjárt kidobom az egészet 2 oraja mar ezzel szórakozok hiába
(#) moltam válasza (Felhasználó 54221) hozzászólására (») Márc 9, 2010
Google.ru val rákerestem és találtam valamit. Remélem megfelel.
Sajnos valami nem jó bekapcsolva rövidzárlat légyszives küldj egy képet a nyák másik oldaláról
Igen az kösz szépen kipróubálom
Az a potiba épített kapcsoló egyik lába. Nálam ez a vezeték kék. A forgókondi gombjához legközelebb eső vezeték, ugye? Az a vastag kék vezetékre megy a NYÁK sarkában. (telep -)
Meg egy-két forrasztás is elvan égve ezért is nagyon jó lennne ha valaki tudna küldeni egy képet arról az oldalról mint én
Köszi, és még van egy "elszabadult" zöld vezetékem ami a hangerőszabályzó egyik lábárról jön ki, meg a hangszórón volt egy kék, nem látszik sajnos így sok dolog hogy hova megy

DSC00064.JPG

A hangszóró vezetékei (piros) először a fülhalgató csatira mennek innen két zöld vezeték megy a rádió alsó részének közepén lévő trafó (kimenő) szekunderére (jobboldali két lábára).

sokol403b.jpg

Tudtok arról az oldalról képek küldeni, a kapcsolási rajzon sanos nem tudok eligazodni
Köszi, csak nekem olyan kép kéne ami az áramkör másik fele van mert azon látszanak a vezetékek
Van egy régi Sokol 403 rádióm, de le van szakadva róla egy-két vezeték, pl. hangszóróé és nem tudom hogy hova kell bekötni, kerestem kapcsolási rajzot de azon nem tudom megtalálni hogy hogyan kell, valaki akinek van ilyen rádiója légyszíves segítsen vagy töltsön fel egy képet a panel hátuljáról ahol látszanak a vezetékek hogy mi hova van forrasztva!

köszönöm!
Következő: »»   6 / 6
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem