Fórum témák

» Több friss téma
Fórum
Keresés
Lapozás: OK   67 / 67
(#) zoly15 válasza Norberto hozzászólására (») Okt 29, 2008
Értem erre nem is gondoltam
Köszönöm
Majd kipróbálom...
(#) Norberto válasza zoly15 hozzászólására (») Okt 29, 2008
[off]Egyszerű. Külső fényforrással világítod meg a NYÁK-ot, esetleg több oldalról is, a vakut közben meg letiltod a fényképezésnél.
(#) Norberto válasza zolee1209 hozzászólására (») Okt 29, 2008
[off]Pont ez az, ami miatt nem akarlak titeket elkeseríteni, de mivel ez egy gyárilag összerakott eszköz, le merném fogadni 98%-ban, hogy a programmemóriája le van védve.
(#) zoly15 válasza zolee1209 hozzászólására (») Okt 29, 2008
Lehet hogy le van tiltva a kiolvasás... a Tekercs adatai meg vannak már csak a légrés kell (adatok a tekercs adatok c képen)
a derékszögű fényképezés lehet hogy nehéz lesz mert akkor a vaku benne lesz..
De ha valakinek Miskolc környékén lenne szkennere........

üdv!
A hiányzó adatokat majd lemérem..
(#) zolee1209 hozzászólása Okt 29, 2008
Megnéztem az IC adatlapját. Nincsen benne JTAG, vagyis a program kiolvasása részemről sztorno.
És egyébként sem biztos, hogy az IC programmemóriája szabadon hozzáférhető?!
(#) zolee1209 válasza zoly15 hozzászólására (») Okt 29, 2008
Ha tudnál olyan jó minőségű képet feltenni a fóliaoldalról, mint az IC-ről, akkor a panelt is gyorsan meg tudom hozzá tervezni! Annyi, hogy legyen teljesen merőleges a panelra a fényképező...
(#) janocsi válasza zoly15 hozzászólására (») Okt 29, 2008
Szia Zoly15!
Akkor néhány fontos mérést, (mechanikai), ne felejtsünk el lemérni:
Milyen hosszú a fémlemez, milyen vastag/széles, hol van rajta a mágnes és mekkora a mérete, mennyi a LED-dek tartószár-hossza, milyen méretü LEd-ek vannak használva, mekkora a távolság a két telercs között, milyen a tekercsek mérete/belsőellenállása, stb!
Hali
(#) zoly15 válasza Báddzsó hozzászólására (») Okt 29, 2008
Ide sajnos rugólemez kell most sárgaréz lemez ven benne de nagyon vibrál... nemsoká lessz rúgólemez..
Aki ki tudná olvasni majd jelentkezzen nálam mert szerintem a jövő hét közepén vissza kell adnom..

üdv
(#) Báddzsó válasza zoly15 hozzászólására (») Okt 29, 2008
eh, nekem valahogy kimaradt, az utolsó két sor...
lemez helyett egy húzórugó?
(#) zolee1209 hozzászólása Okt 29, 2008
A lemezkarra lenne egy ötletem, ha egyszer eljutunk a megvalósításig is! Láttam már nagyon vékony üvegszálas panelt, eléggé hajlékony is. Nem lenne-e tartósabb, mint a fémlemez?
(#) zolee1209 válasza zoly15 hozzászólására (») Okt 29, 2008
Szerintem én ki tudnám olvasni a programot, de jelenleg Pesten tartókodom...
(#) zoly15 válasza Báddzsó hozzászólására (») Okt 29, 2008
Írtam hogy AVR van ott ill utaltam rá...
(#) Báddzsó válasza zoly15 hozzászólására (») Okt 29, 2008
persze, hogy piccel is meglehet, talán ez is abból van, nemtudni mit rejt a matrica. Én csináltam hasonlót, meg ugye a propellerclock is hasonló, ugyanazon az elven működik. Csak programozni kell tudni.
(utólag nézem, nem hinném, hogy pic, microchipék nem raknak kis fehér 3szöget a 1. láb jelölésére.) természetesen ez nem változtat azon, hogy pickel is megoldható, sőt azzal nagyon!
(#) zoly15 válasza janocsi hozzászólására (») Okt 29, 2008
Szia!
Üdv a (még) szük táborban Az az igazság hogy a programozáshoz nem értek..

üdv!
Majd hátha jön valami okos
(#) janocsi válasza zoly15 hozzászólására (») Okt 29, 2008
Szia Zoly15! Belépek én is a tábprba.

Az első kérdés: lehet-e PIC programmal megoldani ezt az órát is, mert ha igen szivesen nekiállok egynek.
Már csak azért is, mert ehez már megvannak a feltételek itthon, nem szivesen kezdenék egy másik rendszerrel foglalkoznl.
Hali.
(#) zoly15 válasza zoly15 hozzászólására (») Okt 29, 2008
Folytatás...
(#) zoly15 válasza zoly15 hozzászólására (») Okt 29, 2008
Teszek fel a cuccról képeket
(#) zoly15 hozzászólása Okt 29, 2008
Sziasztok!
Többen is mondták hogy nyissunk ennek a típusú órának egy új topicot.. no most ez "megszületett" ide lehet irkálni minden evvel kapcsolatos dolgot..
Jómagamnak is van egy pont ilyen órája de csak ideig óráig!! Sajnos csak javítani van itt..
Aki Miskolc környékén lakik és tud AVR- ből kiolvasni programot akkor már nem kell ehhez az órához programot írni..

üdv!
Következő: »»   67 / 67
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem