Fórum témák

» Több friss téma
Fórum
Keresés
Lapozás: OK   71 / 71
(#) Csaba87 hozzászólása Júl 11, 2007
Sziasztok!
Most kaptam egy Hifit. A probléma az, hogy rádió vagy kazetta működésekor a hangszórók csak recsegnek. (A cd-t nem olvassa be.) Lemértem a tápot az jó! Külön kipróbáltam a végfokot és így is recsegett.
Szerintem a végfok ic ment tönkre (STK4132II).
Mit kell még meg vizsgálni ilyen esetben?
Köszönöm!
(#) szabi83 válasza whisky hozzászólására (») Máj 16, 2006
sztem az ütéssel nem leszel elöbbre

gondolj bele:

tételezük fel!! be vagy jó erőssen maxolva.
valaki jól beléd rúg pl, de attól nem hiszem hogy ki fogsz józanodni, inkább csak jól bekékülsz +

nah remélem veszed a lapot és nem ütöd tovább

üdv
(#) G-Lex válasza whisky hozzászólására (») Máj 16, 2006
höhö
az ütéstől azért old le mert olyasmi van benne mint az öntartó relé és ha leesik a tápfesz akkor kikapcsol. ütéskor meg gondolom megszakad az érintkezés...
(#) whisky válasza Subwoofer hozzászólására (») Máj 16, 2006
Jó hogy előkerült ez a topic, majdnem elfelejtettem megkérdezni tőletek
Hasonló problémám van az én erősítőmmel is mint a topic nyitójának. Bekapcsolom-> működik, egy idő után a végfokrelé kattan, és meg se nyikkan. kikapcsolom, aztán be és újra működik. Sony SDP-E300 tipusú.
Egy dologra már rájöttem: ha kicsi ütést kap a relé környékére, akkor egyböl leold. érintkezésre gyanakodtam, de nem lehet, hogy valami miatt kevés áramot kap, és ezért egy kisebb feszingadozás miatt is képes oldani?
Ja és a hangerőtől teljesen független, hogy mikor kapcsol ki.
(#) (Felhasználó 1723) válasza KeserűCukor hozzászólására (») Máj 16, 2006
Hm! Sztem kár bonyolítani a dolgot a hifihez nem kéne nyúlni! Szgép kimenetét elosztod és arra dobsz egy aktív hangváltót arról meg hajtod a mélyláda erősítőjét és meg is van oldva a dolog!
(#) KeserűCukor válasza szabi83 hozzászólására (») Máj 16, 2006
Tom, addig megy is, de akkor csak számítógépnél lesz bumm bumm
Azért a régi videoton erősítők jol meg voltak csinálva...
Minden bemeneten kimenet is...
És mindez egy csatlakozoval...
Legalább ebben jók voltunk...anno
MEg azok a hangszórók...
Ezekre miért nem áldoz senki..., legalább lenne valamink...
Na mindegy
(#) szabi83 válasza KeserűCukor hozzászólására (») Máj 16, 2006
hifi aux elé tegyél egy subot, ahogy vicsys ládája is van asszem
(#) KeserűCukor válasza Norberto hozzászólására (») Máj 15, 2006
Lehet nem ide illik, de nem akarok uj topicot!
Hogyan tudok a hifimre line out kimenetet készíteni a hifi megbontása nélkül-garancia miatt-, mert ha a fejhallgatoba teszek valamit, leszedi a hangfalakat...
Sub ot szeretnék rá készíteni, de csak ez az akadálya, így csak az auxra megy egyelőre...
Amugy mikor a gyártót kérdeztem mennyi lenne a subbal valo bővítés, azt mondta drágább, mint a hifi, szerintem 15 körül lazán kijön láda+szűrő+erősítő...
Ez a kimenet meg nem számít összegnek-csak amatőrként nem akarom megbontani-... Vegyem meg a drágábbat, trükkösek
Amugy a hifi Panasonic SA-AK220
THX:
---ZoLee---
(#) Norberto válasza Subwoofer hozzászólására (») Máj 15, 2006
Nem szokás saját magunknak megoldópontokat adni
(#) Subwoofer válasza Subwoofer hozzászólására (») Máj 15, 2006
Na megvan a probléma a tuner egység volta ludas ,érdekes módon. Ki van véve most mükődik és nincs semmi hiba!
(#) Subwoofer válasza Sebi hozzászólására (») Máj 14, 2006
És, hogy lehetne újra stabillá tenni a munkapontot?
Na most biztos én vagyok a hülye, de nem a hangerő potira gondolsz úgye? De ha arra, van benne ilyen végtelenített cucc. Más Poti nincs mivel esetleg a munkapontot lehetne állítani.
Jah és jut eszembe a Relé ami lekapcsol nem a kimeneteket kapcsolja le hanem a végfok tápellátását.
(#) Sebi válasza Subwoofer hozzászólására (») Máj 14, 2006
Vándorol a munkapont és viszi a kimenetet magával: ilyenkor nem lesz nulla V és nem enged bekapcsolni, hogy ne legyen hangfaltűz. Amikor beál, akkor meg jól műxik.Nekem potigyanús a dolg, ha 1általán van benne.
(#) eSDi válasza Subwoofer hozzászólására (») Máj 14, 2006
Passz. végig kellene olvasni a szervízkönyvet. abban talán van valami.....
(#) Subwoofer válasza eSDi hozzászólására (») Máj 14, 2006
Hello!
Igen rájöttem, már megvan a szervíz könyv! De tényleg a halálán lehet, mert van amikor szól?! Nem lehet valami más gond???
(#) eSDi válasza Subwoofer hozzászólására (») Máj 14, 2006
Háj!

A végfok a halálán van! F61 = Output Abnormal.

http://www.eserviceinfo.com/index.php?what=search2

Innen tudod letölteni a szervízkönyvet.
(#) Subwoofer hozzászólása Máj 14, 2006
Sziasztok!
A segítségetek kérném az alábbi dologban! Van egy Panasonic SA-AK28 típusú Hi-fi. Ami F61 -es hibaüzenetre hivatkozva nem kapcsol be. Ha be is kapcsol szól rendeltetés szerűen egy darabig aztán lekapcsol! Ezután megint csak szerencsére kérdése, hogy bekapcsol-e. Ahogy kiderítettem az F61 az erősítő rész hibájára utal, esetleg dc a kimeneten! De mivel néha működik ez nem valószínű.
Mi lehet a probléma??? Lehet a puffer kondi a szar és indításnál azért old le???
Segítségetek előre is köszönöm!
Következő: »»   71 / 71
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem