Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum
nincs elképzelésem talán kelene sub,mély,top és monitor hangfalak. Voicekraft árlistát tudnál nekem kuldeni.vagy mondani árakat.meg kőszőném.amugy meg házibulikra kéne a cuc másra nem is használnám nagyon.min 3000w-ra gondoltam efektiven.előreis kősz.ja meg lene még egy kérdésem kb 1000/500w 4ohm sub ládához mekora erősitőtt javasolsz?mert én ugy halotam hogy kb egy és félszer kel hozzá nagyobb teljesit mény mint a hangszoroé.mi a véleményed?
Hi!
Attól függ milyen célra akarod használni. MNC-t SAL-t el lehet felejteni ebben a kategóriában. Voicekraft-nak vannak jókis hangszórói, megfüzethető áron amiket már hallottam tölcsérbe és brutális. Mekkora tölcsérre gondoltál? Van már valami elképzelésed? üdv Frank
engem is erdekkel a téma a (tölcsérládák).csak nem értek hozá sokat csak egy picit.nem tudom hogy mijen hangszorot vegyek esetleg őtletetek?kábé ojan 800w tol felfele kéne valami?meg kőszőném
Hi!
Tölcsér... sok kínlódás, sok szitkozódás... de megéri! Ne is keress hozzá progit. Tölcsért csak kipróbált bevált terv alapján szabad építeni. Ez nem egy reflex láda. Viszont a hangja... leírhatatlan, aki tölcsér épít és jól megcsinálja, az nem akar már mást. Itt egy link: LINK Nagyon korrektül le van írva minden. Sokat lehet tanulni belőle. Sok sikert! Frank
Nézegesd át ezt a Könyvet. Van benne pár jó dolog (szinte minden)
Hello
Szeretnék egy tölcséres dobozt építeni egy darab monacor sph-60x-el azt szeretném kérni segítsetek elindulni szinte semmit nem tudok a tölcséres dobozokrol egy rövid felvilágosítást nagyon megköszönnék m,eg azért mégis hog csináljam a dobozt esetleg valami tervező progi ezer hála előre is!!!!!!!!!!!! Hello Krisz
Szerintem nagyon beindulhatott a bolt mert három hete nem volt itt!
na mivan? nem építettél másikat?
Hosszútávon biztos nem tesz jót. De 1hetes bulit sztem is kibírja
Akkor kérdeznék, hogy legyen valami értelmes dolog is a sok OFF után.
![]() Van egy 400W-os Pioneer mélynyomóm, ami be van építve egy 3 utas hangfalba. hósszú ideig (10óra) kb 140W-ról hajtva mennyire szabadna felmelegednie a hangszórónak? Mert a buli vége felé már igen-igen forró a mágnes, meg az egész membrán. Hosszú távon nem fog így megdögleni a hangszóró? (kb heti 1 buli van)
Hát gyerekek...ez nem semmi megérzés
![]() Én már az ELEJÉN tudtam, hogy ez egy ilyen szájhősös téma lesz ![]() Nézzétek meg a 4-dik hozzászólást a témában ![]() Én MÁR AKKOR sejtettem, hogy itt valami bűzlik...
Addig jár a sánta kutya a kútra, amíg bottal ütik a korsó nyomát, vagy mi...
:yes:
Valszeg a lekváros buktája épp elég bünti lesz...
Ha nem, akkor majd helyre igazítjuk...
Beírod, szögletes zárójelek (AltGr+f és AltGr+g) közé, hogy OFF, aztán a végére ugyan így, hogy /OFF. Ennyi a trükk. De sztem fejezzük be az OFF-ot...
Teljesen igazad van, mert ez a legnagyobb pofátlanság.... és még ő kér segítséget..... (bár nem hiszem, hogy hallunk még felőle)
Off
Igazad van , de az igazságérzetem nagyon berzenkedik, valami büntit nagyon megérdemel. ![]() On Sorry.
Heló!
Szerintem a témát nem kellene zárolni Roland miatt, mert attól, hogy ő ilyen, attól még másnak lehet normális kérdése a témával kapcsolatban...(nem hiszem, hogy ezek után még válaszolna Roland)
Nem, a nyomi nem Te vagy!
![]() Eddig azt hittem, hogy úgy néz ki, hogy idézet. :yes: De én sem tom.
Sőt, ráadásul a képet még át se nevezte!
Amit az internetről szed le az ember azt más is meg tudja találni [link=http://images.google.com/images?q=dsc2.jpg&imgsz=small%7Cmedium%7Clarge%7Cxlarge&ndsp=20&svnum=10&hl=hu&lr=&rls=AMSA,AMSA:2006-15,AMSA:en&start=160&sa=N]http://images.google.com/[/link]
Azt kell mondjam nem igazán illik más tollával dicsekedni.
Ezután még ebben sem vok biztos: Idézet: „amugy el mondom diszlexiás vagyok ez miatt nem megy a nyelvtan de mind egy. Azért bocs” Bármennyire is sajnálom, de tanulság képpen. Javaslom a téma zárolását! Idézet: „Bukás” Idézet: „Ez nem is olyan rossz, pár perc alatt építek ilyen hangfalakat és begyülytöm a nyereséget” Tiszta haszon!Affene hogy kell ilyen halvány betűkkel írni? Vagy csak én vok nyomi? Idézet: „(csak nehogy kiderüljön, hogy a speakerplans.com-on is Roland írta a cikket!)” nem derül ki... mivel magyarul nem tud rendessen írni akkor majd angolul tud? :no: :no: :no: :no:
áááá, Te elöbb megtaláltad a neten mint én.. majd legközelebb
amugy igen Roland csak szájhős:yes: :yes: :yes: :yes: :nyes: ezek után, nem mossa le róla senki! :no: :no: üdv
Húúúú!
Már régen szivattak meg ennyire...Roland! (csak nehogy kiderüljön, hogy a speakerplans.com-on is Roland írta a cikket!) :bohoc:
Nem tudom hogy most tényleg építesz-e ládákat, vagy csak tényleg szájhős vagy, de eddig még nem raktál be olyan képet, ami ne lett volna meg az internet más sarkain is.
Példa a SpeakerPlans oldaláról erre gondolok pl. Így nem túl meggyőző amit írsz.
A fa..omba... Kurva jók!
Akkó vazze csináljátok |
Bejelentkezés
Hirdetés |