Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Internetes rádióvevő
 
Témaindító: Vales, idő: Júl 4, 2008
Lapozás: OK   5 / 5
(#) Inhouse válasza Skori hozzászólására (») Vas, 8:50 /
 
Köszönöm. Igen, az MP3-at mindkettő tudja, szerintem a rádiók 90%-hoz elég, vagyis akár mindhez is jó lehet, mert általában van több stream is hozzájuk. A panel elvileg ugyanaz, ha jól látom. Megjött a héten a vezérlő és a dekóder modul is, lassan csak időt kéne szakítani felprogramozni és összedrótozni. A minimálkoncepciós internet rádió, akkor VS1003-al építhető, az csak 4-5$, nem 8-9$.
(#) Inhouse válasza tomi52 hozzászólására (») Vas, 8:52 /
 
Azért az fura, hogy mindkét chip-et odaírják, de nem jelzik, hogy konkrétan melyik van rajta. Mintha egy autót úgy vennél, hogy vagy a 80LE-s, vagy a 160LE-s motorral szerelt, de csak akkor derül ki, ha kifizetted és hazavitted.
(#) Inhouse hozzászólása Sze, 12:53 / 1
 
Elkészült az első KaRadio-s saját internetes rádióm.
Majd írok egy kis összefoglalót, a buktatókról, van pár. Érdekes, hogy 2016-al befejeződött a projekt, mégis mennyi ellentmondás van a neten ezzel kapcsolatban. Ha megjön a VS1003-as panel, akkor csak a másik ki, ez be és kiderül, hogy ugyanúgy jó-e. Ha igen, akkor tényleg pár $-ból lehet internet rádiót készíteni.
(#) HA5AWS válasza Skori hozzászólására (») Sze, 13:37 / 1
 
Szia!
Köszönöm! Megrendeltem a modulokat, egyenlőre várakozó állásponton vagyok.
A gombos megoldás nekem is jónak tűnik de egy kijelző szintén kell majd rá. Ha megszólal akkor gondolom az utólag is rátehető. Egy Nextion 2,4" kijelzőt gondoltam, ha jól láttam arra is van megoldás a jelzett weboldalon. Ahhoz nem kell külön Arduino vagy egyéb illesztő. Még új nekem ez a technika de remélem sikeres lesz. Biztos lesz kérdésem az élesztés folyamán. Addig mis köszönöm a segítségeket, lelkesen olvasok!
Üdv: Gábor
Következő: »»   5 / 5
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem