Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Kapcsolási rajzot keresek
Témaindító: Kallai Csaba, idő: Márc 11, 2006
Témakörök:
Én legalább 3 féle változatot láttam idáig. Lehet, hogy belül egyformák. Nekem is volt 2 db a lekerekített változatból.
Hello van egy regent 25 g1-em potit cseréltem benne de azóta nem működik. A tápnak a zaját lehet hallani nem tudjátok mi lehet a baj??? Segítséget előre is köszönöm.
A hozzászólás módosítva: Júl 9, 2013
Hello! Számtalan erősítős topik van. Miért ide teszed fel a kérdést? De ebből nem fogja megmondani senki, mert nem tudható mit tettél. Vagy elkötötted a potit, vagy rosszabb esetben tönkretetted a végfokot. Mert azt sem tudjuk mit értesz a "táp zaja" alatt. (Csak az eredeti zajt hallod, vagy megváltozott, esetleg búg..) üdv!
eddig nem adott ki ilyen hangot és igen búg olyan mintha a panel amin vannak a potik ki lenne kerülve
Egy erősítő, elég egyszerű dolog. De ha nincs tapasztalatod, vagy tudásod hozzá, célszerűbb ha valakit megkérsz a közeledben segítsen.. üdv!
fém de csak monó és utána visszaraktam a régit és azzal is ugyanez a helyzet
itt van a kapcsolás!
Melyik poti lenne ez? (jelöldd már be a képen ha lehetséges)
mind a 4et cserélni akartam de 2 nagyon recsegett s a boltba csak 2db volt ezért csak a volume meg a gain-t cseréltem
mindd a 2 poti 100k-s?
igen az
egy képet nem tudsz feltenni róla?
errol vagy melyik reszerol?
az aljálór is jó lenne de itt észrevettem egy pár "furcsaságot"
a tranzisztorok mind fekszenek a nyákon és netán összeér a lábuk és cserélheted az egészet a bekarikázott részek azok amiről beszélek
nem latnam hogy osszeerne de majd kimerem
Nem ér össze sehol a nyák vagy épp nem ér össze a nyák?
hát az a baj tegnap amiellőt cseréltem a potit semmi baja nem volt és egyik sem mingyárt megmutatom szerintem mi a probléma
És ezzel mi a bajod?
itt a zöld meg a piros megy a hangszóróra és olyan minthogyha a panel ki lenne kötve (sárga vezeékek)és csak a tápfeszt adná a hangszórónak
Lehetséges de ez csak egy egyszerű mérés!
Mérdd meg mennyi a kimeneti feszültség a kimeneten ha 0.01-0.05V-ig van az aszt jelenti jó! A hozzászólás módosítva: Júl 9, 2013
Ahol a hangszóró csatlakozik a végfokra! De a hangszórót vedd le róla
Akkor az jó!
A bementre rátudod forrasztani a bemenetet csak simán? Gondolok itt arra hogy hidaldd ki a potit
Igen!
Gnd-re
|
Bejelentkezés
Hirdetés |