Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Kapcsolóüzemű tápegység

Témaindító: Rendszer, idő: Feb 18, 2006
Témakörök:
Lapozás: OK   129 / 129
(#) Fantasy válasza Remci hozzászólására (») Sze, 22:20 /

A kondikat már egyesével átmértem, nem azokkal lesz baj.
(#) Fantasy válasza Régi motoros hozzászólására (») Sze, 22:21 /

A neten nézve, igen valóban többnek kellene lenni.
(#) pipi válasza Fantasy hozzászólására (») Sze, 23:23 /

Mivel, mit mértél a kondikon? Mezei multival a kapac becsaphat. Az esr ugyanolyan, vagy még fontosabb mint a kapac. A TL tapkondijával mi van? Erbeár javasolta. Meg a töltő ellenállása is megnyúlhatott.
(#) Fantasy válasza pipi hozzászólására (») Sze, 23:42 /

Multival nem mérek kondit, attól van sokkal jobb. A tl tápkondija is jó .
(#) 13_Balu50 válasza Fantasy hozzászólására (») 4:33 /

Én a kistrafó közelében lévő két kisebb kondenzátort cserélném, az a kapcsolás gyenge pontja. Vagy az egyik oldali végtranyó vagy az egyik kisebb kondenzátor kapacitásvesztése miatt csak a féloldal megy nagy valószinü séggel.Vagy a tápot inditó ellenállás megnyult, ha jól gondolom az a 3 db vastagabb ellenállás az amelyek sorba vannak kapcsolva a piros kondenzátor közelében.
(#) Fantasy válasza 13_Balu50 hozzászólására (») 7:53 /

A piros nagy kondi mellet levő 4db ellenállás párhuzamosan van kapcsolva. A párhuzamos eredő sorosan kapcsolva az alattuk levő kék kondival, ez így mindenestől a nagy trafó primerjével párhuzamosan van.
(#) user1914 válasza Fantasy hozzászólására (») 10:48 /

Itt meg találsz rajzot és könnyebb lesz mérni szkóppal.
Igaz 3 ellenállás van párhuzamosan.
Mint ahogy írták első pillanatban önrezgő, utána a TL éled és a megadott frekin rezeg, majd feszültségre szabályoz.
Következő: »»   129 / 129
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem