Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Központi zár
 
Témaindító: Zolcsi80, idő: Márc 26, 2007
Lapozás: OK   25 / 25
(#) f1balu hozzászólása Júl 3, 2023 /
 
Sziasztok! Egy dupla tolóajtós Ford Connectbe építettem be egy központi zár szettet. 2db 5 vezetékes motor és 3db 2 vezetékes motor volt a szettben. A bekötés után azt a hibát tapasztalom, hogy a bal oldali tolóajtó motorja hol működik hol nem. Az anyós oldali 5 vezetékes motor esetében csak a zöld és kék vezetéket kötöttem be. Okozhatja ez a hibát? Köszönöm a segítséget.
(#) bbb válasza f1balu hozzászólására (») Júl 4, 2023 /
 
Hogyan kötötted be? Milyen szett? Központi vezérlője van? A holműködiknek sima kontakthiba is lehet az oka.
(#) Inhouse válasza f1balu hozzászólására (») Júl 4, 2023 /
 
Mivel tolóajtó, érintkezőkön keresztül működtethető. Az összes motor párhuzamosan van a legtöbb vezérlőben, ezért ha csak az nem megy, akkor nem érintkezik stabilan. Illetve jó lenne tudni, hogy próbál-e mozdulni, csak nem tud, vagy egyáltalán nem is indul.
Ha egy 5 vezetékes motornak csak a motor kivezetésit kötöd be, onnantól az megegyezik egy 2 vezetékessel, semmi gondot nem okozhat. Vezérlő motor csak 5 vezetékes lehet, hiszen a mikrokapcsoló állása mutatja a vezérlőnek a pozíciót.
A hozzászólás módosítva: Júl 4, 2023
(#) Paledo hozzászólása Okt 1, 2023 /
 
Sziasztok. Peugeot 406ba szeretnék beszerelni egy központi zár vezérlőt. 6szál megy a központizárra. Leteszteltem probalámpaval és csak a nyitó jelet találom. Valaki tud segíteni hogy mit csináljak hogy zárjon is? Köszönöm.
A hozzászólás módosítva: Okt 1, 2023
(#) D.D hozzászólása Okt 13, 2023 /
 
Sziasztok. Segítséget kérnék. 2007 vw caddy-be szerelek univerzális központizár vezérlőt és a zárás szál megvan de nyitni nem nyit. Hány ohm kell a nyitáshoz? Köszönöm a választ.
Következő: »»   25 / 25
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem