Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Milyen PLC-t?
 
Témaindító: roleez, idő: Feb 18, 2007
Témakörök:
Lapozás: OK   3 / 3
(#) compaqamplifier válasza jym hozzászólására (») Jún 2, 2012 /
 
köszi, akkor pic égetőt is építek mellé.
(#) baloghzoli1 válasza compaqamplifier hozzászólására (») Jún 3, 2012 /
 
Szia
Itt van egy csak meg kell épiteni és még bövithetö is Bővebben: Link
(#) compaqamplifier válasza baloghzoli1 hozzászólására (») Jún 3, 2012 /
 
Már majdnem kész van a tervezésem, annyi kéne hogy pic programozót mellérakni és menne ezerrel a szerkezet.
(#) kameleon2 hozzászólása Dec 3, 2015 /
 
Sziasztok! Van egy technikai gondom , keresem a megoldást, hátha... Keresnék olyan PLC-t, akár használtat, akár régebbit amiben dip tokos a chip és foglalatban van, de nem tudom milyen típusok jöhetnének szóba az olcsó, din sínes változatokból, amik 8DI és 8DO-val rendelkeznek . Ehhez ugyanis látnom kellene belülről a panelt. Van valakinek tarsolyban ötlet, vagy fotó? Egy fotót találtam a neten, de elég megbízhatatlan forrásból, azon Mintha Möeller Easy lett volna. Kínaiból találtam, de az nem DIN sínes változat. Előre is köszönöm.
(#) Mate78 válasza kameleon2 hozzászólására (») Dec 3, 2015 /
 
Néhány PLC-be belekiváncsiskodtam már, de eddig mindegyikben felületszerelt volt a CPU.
Már a 15 évesben is.Még ezt találtam:Bővebben: Link
(#) kameleon2 válasza Mate78 hozzászólására (») Dec 3, 2015 /
 
Köszönöm. Magát az eszközt láttam ismertem, kész, brand megoldást kerestem. Kínai Mitsubishi klón PLC-t találtam, de az nem DIN sínre pattintható kialakítás. Az is segítség, ha bármelyikőtök fel tud tenni belső fotót. Tesztelni szeretnék egy mikrokontrolleres megoldást, egy gyári köntösben. Akár adapterpanellel is. De az SMD gondot okozna, a foglalat - nem.
(#) Lucifer válasza kameleon2 hozzászólására (») Dec 3, 2015 / 1
 
Möller Easy SMD belülről. Fotót max a hétvégén tudok róla szerezni.

A Siemens Logot (24RCLB11-et) tudom ajánlani, mert az úgy néz ki belülről, hogy baseboard (output, input, táp), ezen egy bevágásba jön egy panel merőlegesen (hullámforrasztva) amin az ASIC-ük meg a flash illetve programozócsati van. Majd erre jön egy 90°-os csatival a kijelző meg gomb panel. Kvázi ezt a középső panelt kell kihajítani és betervezni a sajátot. A kijelzőről elvileg azt írják pár lengyel oldalon, hogy HD44780 kompatibilis, bár a lábkiosztása ismeretlen.
A hozzászólás módosítva: Dec 3, 2015
(#) kameleon2 hozzászólása Ápr 30, 2016 /
 
Sziasztok bár nem nagy a nyüzsgés.. kérdezek: Szükségem lenne egy egzakt összehasonlításra intelligens relék és PLC-k kategóriában 6be 6kimenetig a lehető legegyszerűbb, legolcsóbb szegmensben. Kinek van tapasztalata, ötlete? Möller Easy-re, Phoenixcontact nLC-r, Schneider Zelio-ra gondoltam, de nagyon ködös némelyik leírása. Be kimenetek, tápfeszültség, maximális bővíthetőség, ár stb adatok kellenének. Előre is köszönöm.
(#) Ferus101 válasza kameleon2 hozzászólására (») Máj 1, 2016 /
 
Szia. Bár sokan nem szeretik ezt a tipust, én már 10 éve használom és még nem voltgondom vele. Az alábbi linken találsz magadnak megfelelőt:
http://www.kvalix.hu/termekek/plc-hmi/unitronics/jazz/
Árakat itt találsz:http:
//www.kvalix.hu/ajanlatkeres/arlistak/
(#) kameleon2 válasza Ferus101 hozzászólására (») Máj 1, 2016 /
 
Szia! Köszönöm, de nekem most nem egy kimondott termékre, hanem a tulajdonságok összehasonlítására lenne szükségem. Hány digitális bemenet, hány digitális, relés kimenet, kijelző, tápfesz, bővíthetőség... Leginkább nem is annyira plc, mint inkább az intelligens relé kategória, amelyik már tud létrát.. Eaton, Omron, Schneider, Siemens stb...
Következő: »»   3 / 3
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem