Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Mosógép vezérlők és általános problémáik
Lapozás: OK   596 / 596
(#) még1MbR válasza Josi777 hozzászólására (») Szo, 11:07 /

Nagyon szépen köszönöm mindkettőtöknek! Vélhetően a kis furatot nem zárja el a mozgórész, mert semmi más eltérést nem találtam a jól működő és a hibás között.
Szerencsére volt itthon bontott szelep (csak 3-as egység), átszereltem a hibás dupla egységbe és máris működik.
(#) még1MbR hozzászólása Vas, 14:09 /

Electrolux légcsapda

Sziasztok!
Korábban vettem egy Electrolux EWW187580W mosó/szárítógépet alkatrész donornak. Se kép se hang nem volt, de aztán nekiálltam megnézni a vezérlőpanelt. Kiderült, hogy az előző gazda tett egy sikertelen kísérletet az LNK IC cserére, persze pillanat pákával, meg nem odavaló foglalatú ic-vel aztán feladta.
Kicseréltem normálisan, elindult a gép. Na innentől már sajnáltam szétdonorozni, elkezdtem rendbetenni. Persze gányolásokat találtam, többek között a légcsapdát letörte a jobbágy, aztán összeszilózta.
Most ilyen keresek az elfogadnám, ha ingyen elvihető topikba.
Összeragasztottam ugyan rendesen a szokásos pillanatragasztó+szódabikarbóna megerősítéssel, de azért jobban szeretem, ha minden gyári és nem visszagányolt.

Köszönöm, hogy elovastad!
A hozzászólás módosítva: Vas, 14:10
Következő: »»   596 / 596
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem