Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » MP3 lejátszó probléma
 
Témaindító: csaby, idő: Jan 25, 2007
Lapozás: OK   5 / 5
(#) barat csabi hozzászólása Márc 17, 2013 /
 
Helló.
Van egy tiszta új Ergo zen clip mp3 lejátszóm kétszer használtam és elromlott. Nem látja a számitógép sem, és nem kapcsol be, az akkut sem tölti mert nem tudom bekapcsolni csak kivillan a led és kész. Ha rádugom a gépre akkor világit de semmi. Nem lehet valami progival ujrabootoltatni, vagy valami más megoldás?
(#) siadam hozzászólása Nov 20, 2013 /
 
Udv mesterek lene itt egy ugy nevezet platinium cdrc-90mp3 tipusu lejatszo amiben radio es magno is talalhato halgatas kozben beata az unalmast es elhalgatot le mertem az elkoit ,diodakat es atranzisztorjait is ezekben nem talaltam hibat de ha a tapban megerintem az egyik ellenelas labat akkor halatszik valami nagyon halkan de a potmeter sem csinal semit ha volna valaki aki tudna segiteni megkoszonem
(#) (Felhasználó 88333) hozzászólása Okt 21, 2015 /
 
Sziasztok!
Adott egy Sony CFD-S03CP hordozható lejátszó ami tökéletesen működik ha CD Audio lemez van benne,a gondok akkor kezdődnek mikor MP3 formátumot játszik.Hiba nélkül beolvas majd elkezdi őket játszani de 2-3 másodpercenként ki-ki hagy néhány pillanatra.1,8V LDO-t lecseréltem a BD83S panelon,kondikat is átmértem,feszeket is szkóppal megnéztem és rendben vannak,stabilak.Az olvasófejet is kicseréltem újra,de a hiba maradt....Szívesen fogadnék ötleteket a probléma megoldására nagyobb tapasztalatú fórumtársaktól!Előre is köszönöm!
(#) Sinike válasza (Felhasználó 88333) hozzászólására (») Júl 4, 2018 /
 
Hello. Nekem is volt ilyen gondom, nem tudom, hogy Neked ez ment-e valaha rendesen, vagy csak most üzemelted be... A mai szgépek 40x sebességgel írnak, en lassabban írtan ki a CD-t, nekem azzal megoldódott. Illetve a másik gond lehet a bitráta, 256-nál nagyobb felbontást nem mind tud lejátszani.
A hozzászólás módosítva: Júl 4, 2018
(#) ICT hozzászólása Jún 20, 2019 /
 
Dmp3a típusú lejátszó egyik nyomó gombja "NOT FOUND " hibakódot írja ki. Valakinek valamilyen ötlete ennek az orvoslására? Vagy esetlegesen valakinek ötlete tapsztalata hogyan lehetne a készüléken szoftvert frissíteni?
(#) ICT hozzászólása Júl 2, 2019 /
 
Sziasztok !

Dmp3a típusú lejátszó egyik nyomó gombja "NOT FOUND " hibakódot írja ki. Valakinek valamilyen ötlete ennek az orvoslására? Vagy esetlegesen tapasztalata hogyan lehetne a készüléken szoftvert frissíteni? Előre is köszönöm !
(#) janigel válasza ICT hozzászólására (») Júl 2, 2019 / 1
 
Hívd fel őket, egy próbát megér.
Cégnév: Dension Audio Systems Elektronikai Kft.
Cím:
Sztregova Utca 1
Irányítószám/Település:
1116 Budapest - XI. Kerület, Újbuda
Telefon:
(1) 464 3401
Weboldal:
www.dension.com
(#) golem hozzászólása Okt 17, 2020 /
 
Sziasztok!
A linken lévő mp3 modulról kinek mi a véleménye fm része kellene nekem.
Bővebben: Link
A hozzászólás módosítva: Okt 17, 2020
(#) Inhouse válasza golem hozzászólására (») Okt 17, 2020 /
 
Egy hasonló kínainak egész használható volt az FM része, még én is meglepődtem. Persze nem lesz egy régi rendes tunerrel épített Blaupunkt minőség és érzékenység, ráadásul az antenna is csak egy darab drót.
Inkább az volt a gáz vele, hogy az első rendelés és a második kívülről ugyanúgy nézett ki, viszont az utóbbi belül más volt. Minden szinten monó lett. Az AUX direktben összekötve a 2 oldal, de a kimenet is ugyanúgy.
A hozzászólás módosítva: Okt 17, 2020
(#) golem válasza Inhouse hozzászólására (») Okt 21, 2020 /
 
Szia!
Rendeltem egyet próba képen szólni szol FM részén anyit vetem észre hogy nem lehet egyesével léptetni hanem automatikusan keresi a csatornákat.
(#) Inhouse válasza golem hozzászólására (») Okt 21, 2020 /
 
Ha jól rémlik, még tápelvétel esetén is megmaradnak az adók. Memorizálás után léptethetők az adók. A tied nem monó?
(#) pipi válasza Inhouse hozzászólására (») Okt 22, 2020 /
 
Többfélét látok az Ali-n ugyanilyen pofával, de különbözőek, van erősítős, és erősítő nélkül, 5V vagy 12V táp, más-más panelok. Én is rendeltem Aliról, erősítőst, 2 végfok IC volt rajta, gondolom rendes sztereo... Mellékeltek hangszóró kábeleket, 2 eres táp kábelt, meg egy piros kábeldarabot antennának. Tök jól működött, aztán egyszer nem figyeltem, és a pirosra kötöttem a +12V-ot, ami természetesen az antenna madzag volt... Nem élte túl, IC izzik azóta... Az antenna leválasztó kondit naná hogy lespórolták , most várom a másodikat
(#) golem válasza Inhouse hozzászólására (») Okt 22, 2020 /
 
Az enyém sztereó szerintem panelon line out van L. G. R.
Rájötem az adókat be programozni hogy kell. Fm részével meg vagyok elégedve egy darab drot van rajta a szobában jól fogja az adókat. Egy rádió se fog a szobában adót.
Következő: »»   5 / 5
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
Lapoda.hu     XDT.hu     HEStore.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem