|
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Mint említettem, berzenkedek én is az újdonságok sokaságától. 5. generációs e-CVT hajtásrendszer, több mint két tucat vezetést támogató és biztonságot fokozó elektronikai rendszer, amik egy része határozottan képes beavatkozni a vezetésbe, vagy például az elektromosan állítható deréktámasz (azt se tudom mi a fene ez), és további szinte végtelen lista a "jóságokról".
Na de nekem annak idején a Trabantom is megfelelt, sőt talán jobban örültem neki mint ennek a mostaninak fogok majd.
De a lényeg, jó egészséget kívánok az autózáshoz is, és az esetleges karbantartáshoz is. A hozzászólás módosítva: Pé, 19:18
Idézet: „elektromosan állítható deréktámasz” Az egy nagyon jó dolog  A lényeg, hogy az ülésben eltöltött időt komfortosan tudd elkölteni. A fejtámasz, deréktámasz, dőlés, ... mind azt szolgálja, hogy kényelmesen ülj benne. Nekem a puntoban volt állítható deréktámaszom, s néha nagyon jó volt, ha éppen keményítettem rajta, hogy jobban tartsa a derekam egy fárasztó nap után. Persze alapvetően ez is olyan, hogy egyszer beállítod magadnak, aztán többet nem foglalkozol vele
Csak hozzá kell szokni.
Elsőre hű, de kenyelmetlen, hogy nyom. Aztán ráérzel: egész nap autóztam, megsem szakad le a derekam. A hozzászólás módosítva: Pé, 22:43
|
|