Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   3660 / 3660
(#) Alkotó válasza zolika60 hozzászólására (») Pé, 19:18 / 1

Mint említettem, berzenkedek én is az újdonságok sokaságától. 5. generációs e-CVT hajtásrendszer, több mint két tucat vezetést támogató és biztonságot fokozó elektronikai rendszer, amik egy része határozottan képes beavatkozni a vezetésbe, vagy például az elektromosan állítható deréktámasz (azt se tudom mi a fene ez), és további szinte végtelen lista a "jóságokról".
Na de nekem annak idején a Trabantom is megfelelt, sőt talán jobban örültem neki mint ennek a mostaninak fogok majd.

De a lényeg, jó egészséget kívánok az autózáshoz is, és az esetleges karbantartáshoz is.
A hozzászólás módosítva: Pé, 19:18
(#) bbb válasza Alkotó hozzászólására (») Pé, 22:31 /

Idézet:
„elektromosan állítható deréktámasz”
Az egy nagyon jó dolog A lényeg, hogy az ülésben eltöltött időt komfortosan tudd elkölteni. A fejtámasz, deréktámasz, dőlés, ... mind azt szolgálja, hogy kényelmesen ülj benne. Nekem a puntoban volt állítható deréktámaszom, s néha nagyon jó volt, ha éppen keményítettem rajta, hogy jobban tartsa a derekam egy fárasztó nap után. Persze alapvetően ez is olyan, hogy egyszer beállítod magadnak, aztán többet nem foglalkozol vele
(#) szs válasza bbb hozzászólására (») Pé, 22:42 /

Csak hozzá kell szokni.
Elsőre hű, de kenyelmetlen, hogy nyom. Aztán ráérzel: egész nap autóztam, megsem szakad le a derekam.
A hozzászólás módosítva: Pé, 22:43
Következő: »»   3660 / 3660
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem