Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Opel Astra elektromos hibák

Témaindító: nrgie, idő: Júl 19, 2010
Témakörök:
Lapozás: OK   142 / 142
(#) Georgee válasza niedziela hozzászólására (») Feb 23, 2026 /

Nem szeretem amikor keverik a vitát a veszekedéssel. A vitának mindig van közös nevezője, szóval ne érezd, hogy támadni akartalak, inkább több szem többet lát alapon írtam A hibát nem ismerve csak kiegészítettem az eszmefuttatásodat, ezért is írtam, hogy "hozzáteszem".

Az akkus témára reagálva "a töltés és inditózás nem menne"

Menne, csak más gondok is lennének, Nálam csak 13V volt a töltés, autó indult, de voltak gondok. Én hülyére szívtam magam, csak ott nem kerestem a hibát az akku körül. Már mentem volna az új generátorért. Haver még a motortérben nézelődött mert nem volt meg a hiba, de gondolta szétnéz. Ráfogott a sarura és egy hangos káromkodással, nyugtázta hogy forró a saru. Hajnal kettőkor mentem ki a garázsba, mert este összeállt a kép, miért meleg a saru és nem a generátor a hunyó. A videó nem saját, de ez volt a hiba nálam is.

Testkábel hiba
(#) niedziela válasza Georgee hozzászólására (») Feb 23, 2026 /

Egyik esetre sem készültem, ezért céloztam a válaszom közvetlen a kérdezőnek átugorva lukacsp és zolika60 hozzászólását. Két előttem kommentelő is czapu-nak válaszolt, igy ők is elkerülték a vitát, hogy akkor kontakt, vagy szikra, én is czapunak válaszoltam, amivel elkerültem a vitát lukacsp, és zolika60-al, hogy szerintem meg egyik sem.
Ha te is ezt a sort járod be, most ez a beszélgetés nem jött volna létre.
A kérdező pedig a kapott válaszokat saját belátása szerint figyelembe veszi.

Idézet:
„Nem szeretem amikor keverik a vitát a veszekedéssel”

Remélem sikerült a félreértést őszintén tisztáznom, egy pillanatra sem volt bennem szándék se vitára, se veszekedésre. De ezt előzőleg már jeleztem is.
(#) czapu válasza lukacsp hozzászólására (») Feb 23, 2026 /

Nincs semmi hang, csak az önindító tekerése.
(#) czapu válasza zolika60 hozzászólására (») Feb 23, 2026 /

Most épp semmi baja, de megnézem, ha nem indul.
(#) czapu válasza niedziela hozzászólására (») Feb 23, 2026 /

F Astra.
Megfelelő értékü biztosítékok vannak.
F Astránál nem indul a szivattyú a gyújtásra, csak ha indítózok.
Főtengely jeladó kábele és csatija sem látszik hibásnak. Nem is koszos.
A baj, hogy mivel most pöccre indul nehéz a hibát kiszúrni.
(#) kuvikdanceclub válasza czapu hozzászólására (») Márc 1, 2026 /

Ennek pontosan így kell működnie. Ha a motor nem jár, (főtengely nem forog) a szivattyú sem megy. Egy esetleges baleset esetén, ha a motor lefullad de a gyújtás rajtamarad, a szivattyú folyamatosan nyomja az üzemanyagot. Ezzel a megoldással viszont a szivattyú is megáll.
Következő: »»   142 / 142
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem